Correcte afhandeling

Correcte service i.v.m. de claim transavia

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Super geholpen

Snel en effectief geholpen ondanks dat de procedure 1,5 jaar heeft geduurd ben ik heel blij met de hulp die ik heb gehad met het terugkrijgen van de vergoeding. Heldere communicatie

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

Snel en makkelijk claim management

Alle info aangeleverd online. Was er wel even mee bezig om uit te zoeken hoe ik de documenten moest formatteren om ze te kunnen uploaden. Communicatie was snel duidelijk en fijn. Snelle terugkoppeling over de mogelijkheden van claim hoeveelheid. En snel uitbetalen

Inhouding kosten

Ik maak bezwaar tegen de ingehouden kosten van 29% welke niet zijn vermeld door u bij het invullen van de gegevens claim.

Top en snelle service

Ik heb mijn claim ingediend en het was snel opgepakt.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Slm

Een aansluitende vlucht was vertraagd door "lokale staking". Hierdoor een dag langer moeten overblijven. De luchtvaartmaatschappij was slecht bereikbaar en wees een claim af ivm de algemene voorwaarden. Via Aviclaim toch gelukt om een compensatie te krijgen. Erg tevreden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Finnair

Top van Aviclaim van 10 punten u krijgt 10 punten.

Dank u wel Aviclaim, goed service en top ervaring, snel behandeld , echt trots met Aviclaim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufttansa, en kan ook met air france. Of klm.

Heel professionele begeleiding

Ik wil u bedanken voor uw persoonlijke aandacht . Ik ben heel blij dat ik het bedrag terug hebt ontvangen. Het is even tijd geduurt , maar het is goed afgerond . Super bedankt, Als ik weer in het zelfde situatie heb , kom ik zeker zonder twijfel bij u terug.! Met vriendelijke groeten, Svitlana Falko

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? 10

Goed en makkelijk geregeld

Goed en makkelijk geregeld

Aanhouder wint

Ondanks dat het 3 jaar heeft geduurd ben ik zeer tevreden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TUI

Uitstekend en vasthoudend

Aviclaim heeft zijn uiterste best gedaan, en met succes, om kosten die gemaakt waren terug te halen. Niet het volledige geclaimde bedrag maar wel een goede portie ervan. Ze houden je geregeld op de hoogte van hoe ze vorderen of dat de claim afgewezen is. Maar, dit weerhoudt ze niet om door te gaan. Echt een grote pluim.

Wachten loont

Goede tussentijdse updates van de voortgang van het proces. Was zeker het wachten waard!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TUI

Aviclaim regelt het voor je

Aviclaim was zeer transparent en open. Ze hielden mij up-to-date over waar ze mee bezig waren. Knapper nog vind ik dat zij uiteindelijk succes behaald hebben bij een maatschappij die eerst mij driemaal genegeerd hebben toen ik contact zocht, en daarna ook Aviclaim zelf negeerde, tot het tot een zaak aan zou komen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Air Serbia

Super dienstverlening en communicatie!

Goede communicatie en na drie jaar een positief resultaat!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Nvt

Heldere communicatie en snelle service

Indienen claim was eenvoudig, tijdens het proces werd ik goed op de hoogte gehouden en uitbetaling vond snel plaats. Aviclaim krijgt voor mekaar wat je zelf nooit zou lukken. Geen kastje/muur als je de claim aan hen uit handen geeft!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Perfect!

Fijn contact met dit bedrijf. Claim succesvol afgehandeld. Snelle en prettige communicatie.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Air France

super- goud waard!

vertraging en annulering is nooit fijn, maar deze partij heeft onze belangen meer dan uitstekend behartigd. Bijzonder tevreden over het proces en de communicatie!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? easyjet

Zeer efficiënt proces

Fijn dat de claim snel en efficiënt afgehandeld is.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

duidelijk programma. Snelle reactie en geld op de rekening

Tevreden

Giedgeholpen bij de declaratie

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? DELTA

Behoorlijk snel

Super geholpen

Avi-claim bleef volhouden nadat de vliegtuigmaatschappij in eerste instantie niets liet horen. De aanhouder wint, en dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik een vergoeding gekregen heb voor mijn geannuleerde vlucht.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Zonder Aviclaim géén vergoeding!!

Ze nemen alles uit handen!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Rayanair

Geweldig goed geholpen

Nooit eerder meegemaakt zo'n vertraging,maar alles prima opgelost en snel

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Prima geregeld