Duidelijk

Snel en goed

Claim binnen 21 dagen afgehandeld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Brussels Airlines

Sehr gute Erfahrungen

Es ist nun das dritte Mal das ich die Hilfe von Aviclaim in Anspruch nehme. Nur einmal konnte nichts erreicht werden. Bei einer anderen Gesellschaft wurde mir schon nach kurzer Zeit mitgeteilt das keine Aussicht auf Erfolg besteht. Aviclaim hat es nach über 3 Jahren geschafft. Super, weiter so. Vielen Dank

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Türkisch Airline

Schitterend

Opvolging dossiers was uitstekend!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? ?

Duidelijk

Goed georganiseerd, duidelijke communicatie!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Niet te vrede

Ik ben niet te vrede dat er van die 1800€ zoveel is inhouden .Hun zeggen dat ze 450€ inhouden 25% van dat bedrag. Maar zal nooit mee bij jullie terecht komen.

geweldig moest maar 1 formulier in vullen en zij deden de rest

nadat ik weer door de KLM was terleeurgesteld in mijn terugvlucht op vrijdag. Heb ik voor het eerst een klacht ingediend bij aviclaim zij hebben me prima geholpen met enige compensatie. bedankt hiervoor

alles goed geregeld.compensatie ontvangen . Top

Alles goed geregeld. Compensatie ontvangen . Top

Goed opgelost!!

Ik heb de claim bij Aviclaim neergelegd en ze hebben uiteindelijk het geld teruggekregen wat een erg goed resultaat is bij een slecht toegankelijke maatschappij als Air Europa

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Air Europa

Goede ervaring

Goede afhandeling van ons verzoek voor schadevergoeding.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Eurowings

Fijn dat ik ivm de vertraging geld terug gehad heb.

Vind het raar dat er 200 euro ingehouden word. Vind dat erg veel.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Fijn dat ze alles uit handen nemen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tab

Ze hebben me heel goed geholpen.

Degelijk

Degelijke nette afwerking van de claim

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? United

Tevreden en goed geholpen!

Ik werd goed op de hoogte als er weer nieuws was. Het heeft even geduurd maar uiteindelijk is het ze gelukt om mijn geld terug te krijgen. Ik ben heel tevreden over hun aanpak!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Fijn dat het klaar is

Het heeft lang geduurd, maar uiteindelijk is gelukte, bedankt voor al uw moeite

SUPER!!

Wij zijn zeer goed geholpen door Aviclaim. Werden goed op de hoogte gehouden via de mail. Ondanks 14 uur vertraging werkte de vliegtuigmaatschappij niet echt mee. Maar Aviclaim heeft het toch voor elkaar gekregen. Super!! Bedankt mensen!! Wij adviseren dit soorten klachten bij Aviclaim neer te leggen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Great work!!! I totally recommend it

I was almost two years busy with trying to get my refund from TAP. Aviclaim made them pay me back in less than a month. I am impressed! Thank you Aviclaim team :)

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Waar wij het hadden opgegeven, daar ging Aviclaim verder.

Het duurde lang voordat het tot een restitutie kwam, maar daar hadden ze ons ook voor gewaarschuwd. Zodra het bedrag door de vliegtuigmaatschappij was uitbetaald heeft Aviclaim het ook direct aan ons overgemaakt. We zijn blij met de uitkomst.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Snel

Accuraat en duidelijk

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Iceland air

Boven verwachting

Het is inmiddels 4 jaar geleden dus had er niets meer van verwacht maar ben Aviclaim zeer dankbaar en zal ze zeker aanbevelen .

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan air

Geweldige ondersteuning !!

Ik hoorde via heleen van breemen, docent Summa Luchtvaart uit eindhoven van Aviclaim. Wat een super tip en wat een super uitvoering door Aviclaim !!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? EasyJet

Aviclaim heeft onze claim doortastend en efficiënt afgehandeld!

Wij zijn regelmatig op de hoogte gehouden van de gang van zaken en onze claim is succesvol afgehandeld. Wij zijn uiterst tevreden over de aanpak en efficiëntie waarmee AviClaim te werk gaat.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? RyanAir

Het slepende probleem met Vueling heeft Aviclaim uitstekend opgepakt

Contact verliep soepel met onverwacht positief resultaat !

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Boven verwachting

Ik ben van alles goed op de hoogte gehouden , ik werd altijd beantwoord op mijn mails, na de claim te hebben ingediend heb ik er helemaal niks meer gedaan . Alles werd geregeld , ik heb mn bedrag gekregen binnen 1 maand . Ik ben heel blij met de inzet van Aviclaim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

14 De Corridor