Super goed geregeld!!

Aviclaim heeft voor mij de refund geregeld bij Vueling. Het duurde even, maar dit zou mij zelfstandig nooit zijn gelukt. Ik zou Aviclaim aan iedereen aanraden!

Uitstekend resultaat

Wij hebben na 2 jaar onze claim bij Lufthansa terug ontvangen. Qua communicatie kan het wat ons betreft ietsje beter, maar het resultaat (na voeren van een rechtszaak) is super. We zouden iedereen aanraden om gebruik te maken van Aviclaim, indien je geen wenselijke respons krijgt van de luchtvaartmaatschappij.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

Makkelijk en duidelijk

Ik was gedurende hele proces up to date gehouden (zaak duurde bijna een jaar). Contact was voornamelijk via email, een keertje telefonisch contact gehad om de situatie uit te leggenw at erg fijn was

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vliegwinkel.nl

Geen woorden maar daden

Prettige ervaring Leverde documenten aan en duidelijk vooraf welke documenten nodig waren Zonder onnodige correspondentie ondertussen werd de klus naar verwachting afgerond en uitbetaald.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Snelle afwikkeling!

Top werk afgeleverd.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Perfecte afhandeling

Snel en professioneel behandelt

Aanbevolen door een collega, verrast door de snelheid van toekenning van de schadevergoeding . Steeds duidelijke correspondentie en bij vragen, de dag nadien al antwoord! Voor mij een correcte service en zal deze aanbevelen aan mensen die er nood aan hebben !

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Sundair

Goede communicatie, zeggen wat je doet en doen wat je zegt!

Het duurde in dit geval erg lang voor de maatschappij tot daden overging. Erg fijn om tussentijds berichtjes van Aviclaim te krijgen over de vertraagde voortgang….. met uiteindelijk het beloofde bedrag terug op mijn rekening! Dank je wel Kitty

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan air

Boven verwachting

Regelmatige communicatie over de stand van zaken. Ik had het nooit verwacht maar heb snel nadat Aviclaim de rechtszaak heeft gewonnen mijn geld teruggekregen. Echt boven verwachting!

Helemaal uitstekend

Ik werd van alles goed op de hoogte gehouden. Ik werd altijd keurig en op tijd beantwoord op mijn mails. Communicatie is een 10’ Na de claim te hebben ingediend heb ik er helemaal niks meer mee gedaan. Alles werd geregeld. Als ik ooit een claim moet indienen (wat ik niet hoop) dan ga ik zeker weer via aviclaim. Ik heb m’n bedrag gekregen binnen 2 maanden (dat lag meer aan het vliegmaatschappij).

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Bijzonder gelukkig met de gang van zaken zoals behandeld door Aviclaim.

Ik ben heel blij met de expertise en inzet van Aviclaim waardoor je als individu tegen een grote onderneming niet meer lege handen achter blijft, maar je recht krijgt. Hoopvol dat dit nog plaatsvinden!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Level

Was een goede ervaring.

Mijn vlucht was geannuleerd door KLM. Heb daardoor extra kosten gemaakt. Helaas wilde KLM dit niet betalen wat normaal gesproken wel moet volgens de Europese wetgeving.

Resultaat en duidelijke communicatie

Het heeft even geduurd maar uiteindelijk is het beoogde resultaat bereikt. Daarbij zijn we regelmatig over de stand van zaken op de hoogte gehouden. Prima!

Alles verliep vlekkeloos

De website is duidelijk en overzichtelijk. De informatie die aangeleverd moet worden wijst zich vanzelf.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? American Airlines

Strak georganiseerd

Het heeft even geduurd maar "de aanhouder wint". Heel blij mee!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Ben blij dat aviclaim hier zijn tanden in heeft gezet.

Fijn dat er ook een tussentijdse status werd doorgegeven.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vuelinh

Geen werk voor mij en toch resultaat

Ik had het al lang opgegeven maar via aviclaim toch resultaat geboekt

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Ik dank aviclaim voor jullie hulp en de snelle service. Ik ben een heel tevreden klant en ik heb al reeds mijn compensatie ontvangen. Nogmaals dank aan Aviclaim

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Aviclaim is een aanhouder en wint.

Heel de periode ben ik tot volle tevredenheid geholpen. De hoge score is dan ook dik verdiend.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Raynair

Professionele service

Uitstekende service, zeer goed gehandeld door u allen. Alle communicatie zeer duidelijk. Mijn dank is groot.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? British airways

Zeer vakkundig en snel

Mijn ervaring is erg positief met aviclaim. Ze pakken het snel op en zijn zeer vakkundig. Ben erg tevreden over aviclaim

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Uitstekende informatievoorziening en resultaat.

Uitstekende informatievoorziening en resultaat.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vuelta

Snel en efficient

Snel en efficiente handeling, top ervaring gehad.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap

Duurt lang...

Medepassagiers die rechtstreeks contact op hebben genomen met de luchtvaartmaatschappij hebben alles snel af kunnen handelen. Dit duurde ontzettend lang (ruim 2 jaar) en bracht ook kosten met zich mee. Fijn dat het uiteindelijk geregeld is. Ik zou er niet weer voor kiezen mocht ons dit weer overkomen. We zullen dan rechtstreeks de luchtvaartmaatschappij benaderen of via onze rechtsbijstand.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Sunexpres

Werkelijke kosten nauwelijks gecompenseerd

Mijn werkelijke kosten waren een veelvoud van de uitbetaalde kosten

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

14 De Corridor