Claim doordat ryanair niet vloog.

Alhoewel het lang duurde is na 3 en half jaar dan eindelijk de claim uitbetaald! Dank daarvoor.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Top! Ze doen wat ze beloven!

We zijn netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de claim en rechtszaak. Snelle uitbetaling ook! Ik kan ze van harte aanbevelen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

in alle opzichten prima en betrouwbaar

ticket geboekt bij Vueling, uitbesteed aan Level. Toen ging Level failliet en kon ik fluiten naar mijn geld. Dank zij Aviclaim toch nog goedgekomen. Moest wel even geduld hebben, maar dat maakt niet uit, had er namelijk niet op gerekend.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling / Level

Heel veel dank

Super service

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Volhoudend!

We hebben niet verwacht nog geld terug te krijgen van onze gecancelde vlucht bijna twee jaar geleden. De informatievoorziening was prima om op de hoogte gehouden te worden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? LEVEL

Beter kan niet!

Vlotte adequate afhandeling.

Alles uit handen genomen

Het kost wat geduld, maar alle zorgen worden uit handen genomen en je ontvangt regelmatig een update over de stand van zaken.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Veuling

Heel goed ontzorgd!

Alles mbt de claim is uit handen genomen. Ik heb regelmatig updates ontvangen, zowel gevraagd als ongevraagd. Doordat deze procedures zo lang lopen, zou ik zelf de moed al hebben opgegeven, maar Aviclaim houdt rustig vol. Resultaat is inderdaad terugbetaling van de claim, heel fijn!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? RyanAir

Inbreng

Volledig ingezet voor onze zaak. Altijd via mail netjes op de hoogte gehouden Kortom, ze hebben hun werk heel netjes gedaan

Eenvoudig

Ik heb 1 keer een account aangemaakt en ben netjes op de hoogte gehouden van de claim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Rayan Air

Zeer kundig geholpen, met regelmaat info ontvangen over de status van de claim.

Zeer prettig, alles wordt je uit handen genomen en op hoogte gehouden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? SAS/KLM

Snel en succesvol afgehandeld

Het uploaden van de gevraagde documenten gaat wat moeizaam maar voor de rest is alles duidelijk. E.e.a. is zonder dat ik er nog aandacht aan hoefde te besteden prima en snel afgewikkeld!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Erg prettige dienst

Communicatief erg goed op orde. Je wordt van elke stap goed op de hoogte gehouden. Heeft me zo €300 opgeleverd! Erg blij mee! En ze blijven zich vast bijten en kijken of er nog meer te halen valt voor je.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia/Tap Air/ Air Maroc

Goed en professioneel

Claim werd snel af gehandeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Emirates

Vlug afgehandeld...alleen duur

Vlug afgehandeld...maar duur

Snel geregeld

Het was snel geregeld en al snel kregen we ons geld terug

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Mijn ervaring met Aviclaim is snel, correct, doortastend en succesvol!

Compensatie voor tijd- en geldverlies en genoegdoening voor opgelopen frustratie vanwege te late berichtgeving luchtvaartmaatschappij over omleiding vlucht van Eindhoven naar Amsterdam vanwege mist en de verplichting om dat met eigen vervoer te moeten regelen (in mijn geval middels een dure taxi). Aviclaim bedankt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Goede communicatie met prachtig resultaat!

Vanaf het begin af aan goede communicatie gehad met Aviclaim. Zo hebben we meerdere keren een mail gestuurd met vragen en wij kregen direct antwoord. Na een lang proces (ook door corona uitgesteld) hebben wij deze claim positief af kunnen ronden. Ook de uitbetaling is succesvol verlopen. Wij zijn ontzettend tevreden over de werkzaamheden van Aviclaim en zullen hen aanbevelen bij anderen. Daarnaast zullen wij hen nogmaals benaderen wanneer het weer nodig is.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Fijn dat het geregeld is door jullie maar een zeer onduidelijke wijze van aanpak.

Ik ben via de site van klm bij jullie terecht gekomen. Het was mij totaal niet duidelijk dat jullie een extern bedrijf zijn die daar kosten voor in rekening zouden brengen 25 % erg veel op mijn kosten die ik terug wilde ontvangen. Hoe het traject liep was erg onduidelijk ook het aanleveren van documenten verliep stroef. Tevens kwan ik ook op de 1 of andere manier terchy bij een andere instantie genaamd vlucht vertraagd dat leek erop dat ik met jullie te maken had en daar moet ik nu ook betalen terwijl zij niets hebben gedaan. Echt bizar dit. Jullie informatie verschaffen is alles behalve duidelijk!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Snelle succesvolle afhandeling van claim.

Via vrienden op Aviclaim gewezen na vluchtvertraging met Tui. Automatisch door Avi claim van elke stap op de hoogte gebracht. Mijn claim was binnen een maand goedgekeurd en uitbetaald.

Super snelle succesvolle afhandeling

De schade claim is er snel afgerond. 25% voor deze dienst is een goede prijs kwaliteitsverhouding.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easy yet

super geregeld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? klm

Na een geannuleerde vlucht hebben wij contact opgenomen met Aviclaim. Zij hebben ons tijdens de procedure goed op de hoogte gehouden en na 3 jaar hebben we een claim ontvangen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Fijn geholpen!

Ik dacht eigenlijk dat, wegens corona, onze zaak vergeten was, want ik hoorde niets meer. Maar toen kreeg ik ineens een mail dat de rechtszaak gewonnen is en dat ik geld uitgekeerd krijg. Hartstikke fijn! En geen omkijken naar gehad!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet of Ryanair, weet het niet meer.

Fantastisch Opgelost

Bijzonder goede ervaring snel en accuraat opgelost

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? transavia

14 De Corridor

Breukelen 3621 ZB