Top duidelijk en snel

Makkelijk snel eerlijk en duidelijk. Kost wat Maar dan heb je ook wat.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Snel

Snelle afhandeling

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Resultaat is top, communicatie kan ietsje beter.

Aanlevering gegevens was heel eenvoudig en snel. De tussentijdse communicatie zou voor mij iets vaker mogen zodat je écht het idee hebt dat de zaak lopende is. Maar eerlijk is eerlijk, er is af en toe gemeld wat de stand van zaken is. En het eindresultaat is gewoon super goed. Een volgende keer zal ik mij opnieuw bij hen melden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Vriendelijk

Top afgehandeld

Snel en correcte afhandeling

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? tui

Perfect!

Snel geregeld, goede communicatie!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Vriendelijk, klantgericht helder gewoon top!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Air france

Snel en correct , zeer tevreden

Makkelijke site , overzichtelijk, goed geholpen, snel en correct , en ook nog geld terug gekregen , zeer tevreden .

Lang wachten wordt beloond

Had zelf de moed al opgegeven maar uiteindelijk heeft aviclaim een rechtszaak aangespannen en gewonnen. Als individu kan je dit niet winnen van zo’n grote partij. Tussendoor wordt je goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Aireurope

Prima.

Goed dat er een partij is die helpt door te duwen richting partijen als Ryanair. Duurde wel lang, maar dat kwam met name door de halsstarrige houding van de laatste. Regelmatige updates, prima dus.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Heldere communicatie en regelmatig updates over de vordering van het juridisch traject. Zeer tevreden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Prima volhouders mét resultaat!

Als gevolg van een pilotenstaking bij een luchtvaartmaatschappij konden een vriend en ik niet op vakantie. Op basis van goede reviews Aviclaim ingeschakeld om een wettelijke vergoeding te vragen. Het heeft uiteindelijk 5 jaar geduurd, maar uiteindelijk gekregen. In de tussentijd hield Aviclaim ons geregeld op de hoogte van de vorderingen. Prima volhouders mét resultaat dus!

ze doen wat ze beloven

ze doen wat ze beloven,

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? brussel airline

Zeer positief en aan te raden

Goede communicatie met tussentijdse updates. Snel en correct afgehandeld.

Prima geregeld.

Mocht het weer voorkomen, weet ik waar ik moet zijn. Bedankt

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

Mijn belang is uitstekend vertegenwoordigd

Na bijna 3 jaar heb ik gelijk gekregen en is het schadebedrag ontvangen. Zonder Aviclaim was het mij niet gelukt !!! In 3 jaar tijd geen moment aan Aviclaim getwijfeld. Complimenten voor jullie werkwijze, inzet en service!!! Ik raad t iedereen aan. Het bespaart je veel stress en moeite. Nogmaals van harte aanbevolen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Heel goede service

Heel goed en snel service

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? wizzair

De zeer goede en snelle afhandeling van de claim

Geachte heer/mevr Ik wil jullie eerst hartelijk danken voor de snelle afhandeling van de claim, wij zullen jullie zeker weer inschakelen als dit weer gebeurt maar ik hoop eigenlijk niet. Zal jullie zeer zeker aanbevelen aan familieleden en vrienden als zij dit ook mee maken. Nogmaals onze dank Met vriendelijke groet Rob en Carla van duijn

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Na 5 jaar succes geboekt n.a.v. Een onverwachte staking van Ryan Air in 2017 ! Keurig steeds op de hoogte gehouden, en belofte waargemaakt! Superfijn!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan Air

Vrees voor rompslomp onterecht

Ik vreesde voor ingewikkelde procedures ed maar het viel echt mee. Wel was het even zoeken hoe ik de verschillende stukken aan kon leveren. Heel fijn dat ik geregeld een herinnering kreeg om de claim af te ronden. Dat hield de moed erin. Uiteindelijk heb ik de volle prijs terug gekregen.

Erg tevreden

Dat is voor de tweede keer dat het met succes mijn ticket geld terug krijg, echt fantastisch en een eerlijke organisatie zijn jullie met vriendelijke reacties.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Snelle afhandeling!

Snelle afhandeling en snel uitbetaald!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Prima geholpen ook telefonisch goede uitleg over de gang van zaken.

Verkeerd bedrag uitgekeerd

De uitbetaling duurde veel langer dan toegezegd. Het uitgekeerde bedrag klopt niet.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Estafadores se han quedado mi indemnizacion

Creo que puedo afirmar que esta empresa no tiene actividad, han desaparecido de España por lo menos, no contestan a los correos ni por ningún otro medio de contacto, reclamación de hace cuatro años, F18ES331007, de la que no se absolutamente nada, solo cada tres meses envían un correo predefinido de que están trabajando y ahora puedo decir que desde hace seis meses ni envían el correo, encima en mi caso, la compañía me indica que transfirieron la indemnización a través del juzgado a ellos, pero a mi no me ha llegado nada de nada, ahora mismo lo que puedo informar por mi experiencia es que en España han dejado de existir y que por lo menos en mi caso me han estafado, se han ido con mi dinero.

• ¿Nos recomendarías? No
  • Vueling