Goed georganiseerd en prima communicatie

Duidelijk vanaf het begin wat er ging gebeuren en tijdens proces goed op de hoogte gehouden

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan Air

**********, niet met in zee gaan.

Meestal krijg je na verloop van tijd je geld vanzelf terug van de vliegmaatschappijen. Dan komt Aviclaim, zonder dat ze ook maar iets gedaan hebben met de boodschap dat ze toch hun provisie willen hebben, makkelijk verdien model!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Delta Airlines

In 2018 bij Aviclaim terechtgekomen en afgelopen week is de claim afgerond. Geregeld werd ik op de hoogte gehouden van hoe het ging. Met vragen kon ik altijd terecht . Na ruim drie jaar is deze zaak gewonnen . Dank je wel voor jullie vastberadenheid !

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

aviclaim is snel en efficient

Enige nadeel vind ik dat 25% van de claim aan de hoge kant ligt.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? sn

Ongelooflijk snel afgehandeld

Niets dan positief

Doortastend handelen.

Aviclaim heeft ons steeds op de hoogte gehouden van de vorderingen. Dikke pluim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Professioneel, efficiënt, duidelijke communicatie, claim gewonnen

Wij hadden 1 dag vertraging met onze vlucht van Tenerife naar Eindhove. Bij aankomst heb ik Aviclaim geïnformeerd en alle nodige documenten verstuurd. Enkele weken later werd de zaak succesvol afgesloten en kregen wij de compensatie.

Super snelle service!

Aviclaim heeft mij geholpen bij een lastige casus. Ik heb het persoonlijk contact als prettig ervaren. Aviclaim heeft het super snel opgepakt en reageerde snel op mijn aanvullende vragen. Super blij met het resultaat!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? EasyJet

goed werk geleverd

Goed werk geleverd, steeds ons op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Binnen de week is de claim afgewerkt. Staat het geld al op onze rekening. Heel knap

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Duidelijke en goede comunicatie.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Wizz air

Top service en super snel

Kan aviclaim zeker aanraden. Wij kregen zelf nul op het rekest toen wij de vliegmaatschappij benaderden. We wisten dat we gelijk hadden maar ja, gelijk hebben en gelijk krijgen zijn 2 verschillende zaken. Gelukkig met hulp van aviclaim onze compensatie gekregen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Wizz air

Uitstekend op de hoogte gehouden én eindresultaat

Na het invullen van de gegevens is aviclaim aan de slag gegaan. Ze hielden mij op de hoogte van de zaak. Zo wist ik dat ze nog bezig waren. Uiteindelijk is het ze gelukt en heb ik de compensatie ontvangen!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan air

Hele goeie service!

Het was een lang traject maar dat kwam zeker niet door de instelling van Aviclaim. Altijd als ik een vraag stelden betreffende de zaak kreeg ik snel antwoord. Goed werk!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Heel professioneel en vlot afgehandeld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Alles in orde en goed verlopen

Vlot verlopen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui.nl

snelle afwikkeling

het was allemaal snel geregeld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? 8

Heel snel maar zonder melding 25% kosten

Ik vind 25 procent aftrek niet proportioneel en absoluut niet netjes dat dit niet vooraf gemeld werd.. wel complimenten voor snelle afhandeling

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia0

Beetje geduld, maar dan heb je ook wat!

Twee jaar geleden ben ik de zaak aangegaan en heb elke keer updates gekregen hoe en eat! Superfijn! Na 2 jaar was dan ook alles geregeld en heb ik mijn geld teruggekregen! Top service!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Snel en goed!

Als onderdeel van een reisgezelschap waren wij wat later met het indienen van de claim (de anderen waren al gecompenseerd). Ik denk binnen ruim een week het geld op de rekening. Het aandeel voor Aviclaim is ze van harte gegund. Ga maar lekker zelf aan de slag met sommige luchtvaartmaatschappijen...............

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Prima communicatie en na 2 jaar toch ons geld terug!

Prima communicatie en goed afgehandeld

Heel tevreden

We zijn heel tevreden over het verloop van deze claim. Het geld hebben we inmiddels op rekening staan. Het steeds weer naar ons toe mailen hoe de stand van zaken was, hebben we als heel prettig ervaren. En dat het dan na 2,5 jaar zo positief afloopt, daar willen wij u voor bedanken. Met vriendelijke groet Piet en Riny Pouls

Snelle afhandeling

Zeer snelle afhandeling en goede informatie voorziening!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Snelle en uitstekende afhandeling zaak

Aviclaim heeft mij zeer snel geholpen, ik heb dan ook geld ontvangen van de vliegmaatschappij.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Swiss air

Alle rompslomp wordt overgenomen

Heel fijn geholpen en regelmatig op de hoogte gehouden hoe ver het proces was.

14 De Corridor

Breukelen 3621 ZB