Goede communicatie en snel

Aviclaim heeft ervoor gezorgd dat ik het maximale bedrag van de luchtvaartmaatschappij heb ontvangen! Zelf krijg je dat niet voor elkaar.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Duidelijk traject door goede communicatie

Indirect attent gemaakt op de mogelijkheid van claimen via Aviclaim. Alle aanwijzingen over benodigde informatie en voorwaarden waren duidelijk en die opgevolgd. Rest van traject duidelijk gecommuniceerd en ook nog tot positief resultaat. Iedereen blij.

Super geregeld

Transavia beroept zich op overmacht , ander claim verzorgers wilden er daarom geen energie in steken. Avi claim heeft dat wel gedaan en met succes !

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transvertragia

Is goed maar kon beter.

Jammer dat ikzelf moest bellen omdat het niet goed was berekend. Na twee keer bellen was het binnen 1 uur geregeld. Top.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Snelle accurate afhandeling!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Zonder Aviclaim was ik er niet aan begonnen.

Omdat ik mijn auto langer dan de bedoeling was had geparkeerd dan noodzakelijk, werd ik geattendeerd op Aviclaim. Men had ons medegedeeld (Transavia) dat door overmacht geen claims konden worden ingediend. Ik dacht niet geschoten is altijd mis. Daarom heb ik contact gezocht met Aviclaim en niet zonder succes.

Ongelooflijk

Nooit verwacht dat ik ooit geld op mijn rekening zou krijgen na jarenlang mailtjes van Aviclaim dat ze er mee bezig waren. Maar naar 2 jaar ineens € 1100,- op mijn rekening erbij. Topbedrijf :-)

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? weet ik niet meer

Perfect.

Vrij eenvoudig om de claim in te dienen. Onmiddellijk response over de voortgang en binnen enkele weken uitbetaling van de claim.

Top geregeld

Superfijn geregeld. Geen spijt dat ik dit uitbesteed heb. Als individu krijg je altijd nee te horen. Heb aviclaim ingeschakeld en die hebben alles netjes afgehandeld. Ook tussentijds netjes berichten met status afhandeling. Helemaal top.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap

Een uitstekende service en vlotte behandeling van de claim richting Transavia. En zelf niets te hoeven doen dan alleen aandragen van de gegevens.

Win win

Aviclaim heeft aan mij een klant indien dit wederom van toepassing mocht zijn. Deze club reageert en communiceert snel en goed en bovenal was in mijn geval op basis van no pay no cure zeer succesvol.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Komt belofte na

Belofte nagekomen, en snel en accuraat afgehandeld. Tussentijdse communicatie ook meer dan prima. Helemaal top!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Air Europa

Geweldig.

Ik heb altijd vertrouwen gehad in Aviclaim. Ondanks de lange wachttijd veroorzaakt door Ryanair. Prima resultaat.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Concreet: alle documentatie opgestuurd, verwerkt door Aviclaim en spoedig geld terug gekregen. Prima communicatie en service.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Garuda

Prima geregeld

Goed en snel geregeld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

goed werk verricht ga zo door toppie

dat ik goed op de hoogte ben gehouden door Aviclaim en dat jullie inzet beloond is geworden cool hoor ga zo door ben heel tevreden over jullie

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryonair

Zorgeloos

Zelf geen omkijken naar. Je wordt goed op de hoogte gehouden

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Goed en snel afgehandeld.

Prima service en goede procedures.

Goed bereikbaar

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Positief

Snelle afhandeling, goede communicatie met mooi resultaat

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TUI

Aviclaim heeft mij uitstekend geholpen! Het was een lang proces maar ik ben altijd netjes op de hoogte gehouden van wat er aan de hand was en wat aviclaim aan het doen was. Ik raad aviclaim zeker aan!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easy jet

Dikke prima!

Ondanks dat het kansloos leek een claim in te dienen, is het Aviclaim toch gelukt het maximale bedrag terug te krijgen.

Vasthoudend

Vasthoudend en doorgezet tot de vliegmaatschappij over ging tot vergoeding. Ook erg prettig dat ik tussentijds op de hoogte werd gehouden dat het process liep.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? British Airways

Vlotte nette service!!

Goede en snelle service

Via familie had ik dit bedrijf als tip gekregen voor het indienen van een claim bij een luchtvaartmaatschappij. Het is fijn dat zij alle administratieve rompslomp uit handen nemen en het werk voor je doen. Dat is die 25% voor mij dan ook zeker waard. Het geclaimde bedrag stond snel op mijn rekening.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Albastar airlines

14 De Corridor