Goed geregeld

Ik heb er na het insturen van de documenten heb ik niets meer hoeven doen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? tui

Snel en betrouwbaar. Kortweg top.

Na een telefoontje en enkele formaliteiten is Aviclaim zeer snel aan het werk gegaan. Met als gevolg op korte termijn een terugbetaling. Bedankt Aviclaim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Sunexpress

Fantastisch de procedure van mij overgenomen!

Casus voorgelegd aan Aviclaim en zij hebben het meest heel veel geduld en volharding zeer goed afgehandeld. Ik ben heel erg tevreden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Fantastisch geregeld

Netjes zoals omschreven de vergoeding terug gekregen.

Snelle afhandeling

Site is duidelijk, alleen van het verzenden kregen wij geen bevestiging, daardoor was het niet duidelijk of de aanvraag verstuurd was.. Telefoon contact was prettig en correct

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? SAS

Top!!!

Klacht door Transavia afgewezen, ingediend bij Aviclaim. Top opgepakt en met een goed resultaat. Claim is toegekend!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Het heeft een tijdje geduurd, maar jullie hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik restitutie heb mogen ontvangen. Hartelijk dank! Ook fijn dat jullie af een toe een mailtje stuurden om me op de hoogte te houden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan air

GEWELDIG.

Vanwege de corona heeft het even geduurd maar jullie hebben de tanden erin gezet en het is gelukt. Ook namens mijn zus hartelijk dank.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? easy jet

Vriendelijk, dienstverlenend

Wat ik erg gewaardeerd heb is het snelle directe contact. Ook de vriendelijkheid heb ik gewaardeerd

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Aegean airlines via Supersaver

op zeer prettige wijze afgehandeld

Prettig, goed van informatie voorzien en met een mooi resultaat.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Iberia

prima werk

Dit is een vasthoudende firma. Ze doen echt hun best om je centen terug te krijgen. Het heeft lang geduurd, maar uiteindelijk heeft ook Iberia, dan k zij de druk van Aviclaim, mijn ticket gerestitueerd.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Iberia

Professioneel en deskundig.

Jong professioneel bedrijf die eerlijk is voor haar klanten. De zaak is vrij snel afgerond met een top resultaat.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Hele goede communicatie en prima updates van de status

Wij zijn heel tevreden over Aviclaim en zijn prima en frequent op de hoogte gehouden van de status van onze claim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? iberia

Super service, nergens naar om hoeven kijken!

Alles ingevuld, voorderest is alles prima geregeld en erg snel!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Fantastische service

Door een technisch probleem kon mijn dochter niet mee op de vlucht en heeft een paar uur later een vlucht kunnen nemen. Het lukte mij maar niet de beloofde compensatie terug te krijgen. Dankzij Aviclaim toch gelukt! Heel erg bedankt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Sunexpres

Prima service en goede communicatie

Prima service en goede en fijne communicatie!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? RyanAir

Doorzetters

Perfecte service, dankzij aviclaim de compensatie gekregen waar wij recht op hebben. Dit was ons zelf nooit gelukt.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Uitstekend.

Alles werd heel prettig geregeld, heel fijn steeds updates en ook toen mijn machtiging niet goed bleek te zijn overgekomen werd dat met hulp van een de medewerkers zonder probleem opgelost. Een fijne ervaring, nogmaals dank.

Snel, adequaat

Na het invullen werd ik goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Actief en meedenkend

Ik vond het erg fijn dat ik het hele proces op de hoogte werd gehouden van het proces. Voelde mij ook serieus genomen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vuelling

Heeft heeft ruim 2.5 jaar geduurd maar dan heb je ook wat. Super service goed op de hoogte gesteld van de vorderingen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? air france

Uitstekende afhandeling en communicatie

Hoewel het proces lang heeft geduurd (bijna 3 jaar) door faillissement van maatschappij destijds, uiteindelijk toch het geld ivm vertraging ontvangen. Uitstekende communicatie richting klant. Een aanrader.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Te lang geleden :)

slecht

Heeft meer dan een jaar geduurd. Meerdere keren iemand aan de lijn gehad die er nooit meer op terug kwam

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? transavia

Professioneel

Goeie communicatie