Voldoende

Het invullen op de website van Aviclaim ging prima. Het duurde alleen heel lang, vrienden hadden het geld allang ontvangen direct bij transavia.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? transavia

Ik werd constant up to date gehouden over de voortgang, en uiteindelijk betaald wat was beloofd

Mijn vlucht naar Portugal was 24 uur vertraagd, en ik wist dat ik recht had op 600 euro compensatie. Ik heb hiertoe Aviclaim ingezet. De betaling heeft uiteindelijk 1,5 jaar geduurd, maar ik ben elk kwartaal op de hoogte gehouden over de voortgang, en uiteindelijk is het bedrag netjes uitbetaald.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP Air Portugal

Eindelijk een KIWI claim opgelost

Het duurde 7 maanden ongeveer, maar uiteindelijk is het geregeld. KiWi zelf negeerde mij al tijde, maar Aviclaim kwam er door heen. Niet altijd de snelste maar het is gelukt

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KIWI/easyjet

Top ervaring!

Ik heb een uitstekende ervaring met Aviclaim. Documenten makkelijk up te loaden en snelle handeling.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Gewenste resultaat behaald.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van alles. Geld van tickets teruggekregen. Heel blij mee. Zelf kregen wij dat niet voor elkaar bij Ryanair.

Heel fijn.

Wij zijn erg blij met jullie service. Na een stressvolle reis en weinig tot geen begrip van zowel KLM als Tui waren wij blij verrast met de service van Aviclaim. Goeie communicatie, duidelijk beleid en precies gekregen waar we in aanmerking voor kwamen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Goed geregeld en fijn contact.

Door Corona had alles wat vertraging maar alles is netjes geregeld en uitbetaald. Hele fijne service!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Eva air

Ze doen wat ze beloven

Ik werd net regelmaat op de hoogte gehouden hoe we ervoor stonden. Uiteindelijk hebben we ons geld teug (uiteraard minus de 20%) Ik ben zeer tevreden.

alles prima geregeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Hele vlugge en fantaschische service

We zijn uiterst tevreden over de service van Aviclaim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Brussels Airlines

Ben erg goed en snel geholpen.

Goede communicatie en snel geholpen. Helaas kreeg ik mijn eerste 2 mails in mijn spam.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Goede service!

Snel afgehandeld!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon Dutch Airlines

Heldere afspraken vooraf en goed resultaat

Goede afspraken vooraf; heldere communicatie tijdens traject en goed resultaat

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Top hulp

Super geholpen! Geld terug gekregen!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Air france

Alles goed geregeld

goed geregeld, geld snel ontvangen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? klm

Snel en gemakkelijk geregeld

Duidelijk proces, helder wat je allemaal moet opgeven en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van het proces. We hadden snel reactie, en niet lang daarna werd het geld terug gestort

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Heldere afspraken, adequate informatie en geweldig eindresultaat.

Mijn ervaring met Aviclaim is geweldig. Heldere, eerlijke afspraken en geen extra kosten achteraf! Gedurende het gehele traject van terugvorderen werd ik met regelmaat geïnformeerd. De acties van Aviclaim hebben ertoe geleid dat de betrokken luchtvaartmaatschappij, de door mij gemaakte kosten/betaling heeft teruggestort. Aviclaim heeft resultaten bereikt die voor mij als particulier moeilijk zo niet onmogelijk zou zijn geweest.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Turkisch Airlines

Verassend Positief

Ik kwam het tegen op het internet. Wist eerst niet wat ik ervan moest denken en was toch een beetje sceptisch. Had nog nooit van Aviclaim gehoord. Maar het ging heel vlot en werd regelmatig op de hoogte gehouden omtrent de stand van zaken. Had niet verwacht dat het positief zou uitdraaien.

Behulpzaam en vriendelijk

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vuiling

Vlotte en vriendelijke communicatie !

prompte verwerking !

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Brussels Airlines

Professioneel en doen wat ze zeggen

Fijne samenwerking!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Uitstekende dienstverlening en prima communicatie

Na vele mislukte pogingen mijnerzijds om het betaalde bedrag terug te vorderen van een door Vueling gecancelde vlucht heb ik Aviclaim ingeschakeld. Vanaf het begin werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang wetend dat "nee heb je, ja kan je krijgen". Het is uiteindelijk prima gelukt met dank aan de inspanningen van Aviclaim.

Goede service!

Aviclaim brengt regelmatig verslag uit via mail wat de status is rondom claim. Het resultaat: geld Ryair tickets augustus 2020 uiteindelijk retour.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Rynair

Geduld is een schone zaak.

Blij dat ik Aviclaim heb ingeschakeld, dit proces had ik nooit zelf gekund en ik denk echt dat er bepaalde expertise nodig is om dit soort zaken te winnen.

Goed geregeld

Al het geld teruggekregen!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

14 De Corridor