Ik heb de diensten als professioneel ervaren. Er werd duidelijk gecommuniceerd hoe de voortgang verliep en het uiteindelijke resultaat werd waargemaakt.
Het hele snelle behandeling
Tijdens de procedure voor het terugvorderen van de ticketkosten van meerdere familieleden van geannuleerde vluchten hebben we de samenwerking met AviClaim als zeer prettig ervaren. Daar waar nodig werd er contact met je gezocht en de verdere afhandeling hebben zij verricht met succesvol resultaat!
İk ben zeer tevreden met het resultaat dat zo snel is geregeld had het eerlijk gezegd niet verwacht
Het is omslachtig en soms onduidelijk hoe documenten kunnen worden geuploadet en de procesgang is op dat punt zeker voor verbetering vatbaar. Het verdere verloop van het proces onttrekt zich aan mijn waarneming, maar het eindresultaat en de afwikkeling is adequaat.
Wij hadden de hoop al opgegeven dat we ooit onze centen terug zouden zien, maar Aviclaim heeft de zaak gewonnen! Enorm dankbaar en blij zijn wij! Hartelijk dank!
Eenvoudige en goede ondersteuning bij claimprocedure
Na onze vertraging alle gegevens ingevuld op de site van aviclaim. Het was duidelijk wat je moest aanleveren en bijvoegen. Netjes op de hoogte gehouden via de mail over de stappen die er zijn en waar je staat. Uiteindelijk verrassend snelle uitbetaling.
Alle stappen in het proces zijn goed en duidelijk gecommuniceerd hetgeen uiteindelijk heeft geleid tot terugbetaling van de ticket van een 1 1/2 jaar geleden geannuleerde reis.
is goed afgehandeld
Na een hoop heen en weer gemail en telefoontjes met Gate1 en Delta Air, waarbij we steeds werden afgeserveerd, hebben we Aviclaim in de hand genomen. Onze claim is gehonoreerd. Goed werk van Aviclaim.
Avi claim heeft mij prima geholpen. Nadat ik alle gegevens had ingevuld werd ik regelmatig op de hoogte gehouden van de voorgang en volgde er een snelle afhandeling. Dus bij deze wil ik u hartelijk danken voor de goede hulp
Blij dat we Aviclaim hebben gevraagd onze belangen te behartigen. Het was een lang proces waar we geen omkijken naar hadden en we werden regelmatig door Aviclaim op de hoogte gehouden.
Het heeft lang geduurd maar uiteindelijk is het Aviclaim toch gelukt ons geld terug te krijgen. We hadden de hoop al opgegeven maar zijn erg tevreden. Het enigste is dat Aviclaim wel veel geld inhoud.
Bij het eerste contact werd een eerlijk beeld geschetst. De toezeggingen die werden gedaan werden altijd nagekomen. Ook werd er door de organisatie tijdens het proces regelmatig de stand van zaken gecommuniceerd. Reeds na enkele maanden ontvingen wij bericht dat er een rechtszaak was aangespannen. Korte tijd later mochten we goed bericht ontvangen en werd het bedrag van de tickets overgemaakt op onze rekening. Dank aan deze professionele organisatie!
Zeer snel positief afgehandeld
De zaak goed behandeld met veel tijd maar positief resultaat..ben erg blij.
Prima ervaring. Communicatie was helder en aviclaim heeft het voor ons goed geregeld. Zou zeker weer van de dienstverlening gebruik maken.
We zijn geregeld op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Een keer eerder leek het geld te zijn overgemaakt - dat was niet zo. Boven verwachting (we hadden met WIZZair te maken) is er uitbetaald en wij hebben kunnen vertrouwen op deze dienstverlening. Ik hoop dat het niet nodig is, maar als dat wel zo is zal ik aAviclaim weer benaderen. Mvg, Ellen Koorevaar-Hoeboer
Duidelijk en snel geholpen.
Super afwikkeling in een korte tijd! Kost jezelf geen enkele energie en de communicatie via mail over de status was ook perfect
Na een lange vertraging bij een geboekte vlucht en geen reactie van de reisaanbieder had ik Aviclaim ingeschakeld. Wat een goede organisatie. Keurig, duidelijk en snel. Aviclaim heeft ervoor gezorgd dat alles vlot en zeer correct werd afgehandeld en binnen een paar weken was de kwestie afgehandeld en uitbetaald. Ik ben zeer tevreden over de service en daadkracht van Aviclaim.
Ik weet niet meer hoe ik bij jullie terecht ben gekomen, ons eerste contact was in 2019. Maar de mensen zijn spontaan en vriendelijk en als ik belde pakte iedereen de zaak op. Ook werden we netjes per mail op de hoogte gehouden met een update. Helemaal top allemaal! En nu is de zaak gewonnen, super bedankt voor jullie service en inzet, wij zijn er blij mee!
Het is hel goede service en ik werd via de mail goed en duidelijk op de hoogte gehouden snelle reactie ‘s
Goede service! Top