Aviclaim heeft onze claim vanwege staking Ryanair perfect afgehandeld. Ze zijn volhardend, houden je goed op de hoogte over de voortgang. Het resulteerde in een restitutie na bijna 3 jaar, omdat uiteindelijk de rechter Aviclaim in het gelijk heeft gesteld.
Ik ben zelf 16 maanden bezig geweest om mijn geld terug te krijgen voor 2 reizen. Constant liep ik tegen muren en dichte deuren aan. Via een vriend de tip gekregen om Aviclaim in te schakelen. En wat denk je: aardig, begripvol, hulpvolm zeer professioneel en je wordt continu op de hoogte gehouden. Inmiddels mijn geld terug. Toppers de helden van Aviclaim!!
Paar jaar geleden claim ingediend. Aviclaim bleef keurig altijd mails sturen om mij op de hoogte te houden van gang van zaken en uiteindelijk ook gelukt! om een mooi bedrag vrij te krijgen! Heel blij mee dat ik toch de stap heb gezet om een claim in te dienen.
Wij hadden de moed allang opgegeven maar jullie niet! Echt geweldig en heel blij met het behaalde resultaat. Super bedankt toppers!
Het invullen van de gegevens voor de claim was eenvoudig. De communicatie vanuit Aviclaim was echter minimaal. Af en toe kreeg ik een melding dat de rechtzaak nog in volle gang was. Dit leken op geautomatiseerde mails. 3 jaar na dato heb ik mijn claim gekregen.
Helder contact en snel. Erg tevreden met het resultaat. Een aanrader!!
In 2019 vertraging gehad van onze vlucht. Bij thuiskomst zijn wij benaderd door claimeasy, dat wij recht hadden op compensatie. Na enkele gegevens te hebben ge-upload, hebben zij alles geregeld. Nu in 2021 een teruggave ontvangen, waar wij vanaf het begin niet op gerekend hadden. Mooie meevaller dus!!!
Claim ingediend duidelijke info gehad via aviclaim. Zij houden je goed op de hoogte via de mail en alles ging sneller dan verwacht. 25% houden zij in zoals afgesproken .
Meteen het gevoel wel serieus te worden genomen. Fijne service en goede communicatie. Zonder bemiddeling van Aviclaim zouden we nu het geld nog niet terug hebben gehad.
Wat ons niet gelukt is, hebben jullie voor elkaar gekregen. Na ruim 1,5 ons geld eindelijk terug ontvangen. Aviclaim...... BEDANKT!!
Snel en efficiënt
Ik vond het erg fijn dat ze goed bereikbaar zijn via telefoon en mail. Deel van mn geld terug gehad. Jammer dat ik de ticket die ik betaald had voor mijn toenmalige vriend niet terug kon vorderen. Door zijn stalk gedrag kon ik hem ook niet bereiken voor een handtekening die nodig is hiervoor. Jammer dat daar geen rekening mee werd gehouden of een oplossing voor werd gezocht.
Helemaal top! Het heeft in ons geval anderhalf jaar geduurd maar we werden regelmatig op de hoogte gehouden en uiteindelijk werd het een schikking beslist door de rechtbank en dat werd ook gelijk uitbetaald!
Aviclaim neemt de honneurs op professionele manier waar. Als cliënt lever je de nodige informatie aan (tickets, verslagje van gebeurtenis: vertraagde vlucht) en verder laat je het aan Aviclaim over. Rustig afwachten en zie daar: resultaat bereikt. Aviclaim meldt dat de claim geaccepteerd is en compensatie toegekend. Dank!
Vanaf beging tot eind heldere communicatie.
Bij deze wil ik Aviclaim erg bedanken. Zij hebben zo snel een compensatie voor mijn geannuleerde vlucht geregeld. Elke stap die Aviclaim maakte werd duidelijk gecommuniceerd. Mocht ik weer zoiets meemaken, dan kom ik gegarandeerd weer bij jullie!
Zeer goed geïnformeerd en vaak op de hoogte gehouden. Dit is prettig aangezien het proces lang duurde.
Ik heb hele goede ervaringen met Aviclaim. Ze nemen echt alle zorgen uit handen. Zijn goed bereikbaar en staan je altijd te woord als je vragen hebt. Na het winnen van de rechtzaak was alles super snel geregeld. Mocht ik nog een keer een probleem hebben (laten we hopen van niet :)) dan zal ik zeker weer Aviclaim inschakelen.
Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden en zo nodig telefonisch te woord gestaan. En dan ook nog een goede afloop! Chapeau!
Zeer positieve ervaring. Aviclaim houdt je goed op de hoogte mbt ingediende claim.
Na onze gemeld te hebben bij Aviclaim kregen wij op dezelfde dag al een reactie/bevestiging dat zij de claim hadden neergelegd bij Transavia. Er werd netjes vermeld dat zijn een reactie verwachten van Transavia binnen de gevraagde 21 dagen. Een week later kregen wij al het bericht dat Transavia akkoord ging met de claim en dat de uitbetaling van het geld uiterlijk binnen 4 weken zal plaatsvinden. Tot onze grote verbazing stond het geld een dag later op onze rekening met inhouding van de 25% zoals netjes was vermeld in de voorwaarden. Ik kan niet anders zeggen dan grote complimenten voor Aviclaim voor hun geweldige snelle, duidelijke en zeer klantvriendelijke service!! Ga zo door Aviclaim en ik kan iedereen Aviclaim aanraden!!
Ik ben tevreden over de afhandeling.
Ik ben op een heel prettige manier door Aviclaim geholpen om gecompenseerd te worden voor een gecancelde reis. Complimenten!
Mijn ervaring met aviclaim. Alles aangeleverd. dan ontvang je al 50 euro en dan blijft het lang stil. af en toe krijg je een mail hoe het ervoor staat. Dan plots krijg je geld terug. Mooi geregeld door aviclaim.
Goed geregeld