Makkelijk en proffesioneel!
hele fijne service , alles was duidelijk en vooral snel geregeld ipv maanden wachten.
Perfect!
Januari 2020 hebben wij vliegtickets gekocht bij de Spaanse vliegmaatschappij Iberia. In verband met Corona is onze vliegreis in mei 2020 gecancelled. Wij maakten bij Iberia kenbaar dat wij graag het geld van onze tickets terug wilden hebben, e.e.a. conform Europees recht en richtlijnen. Iberia echter weigerde de tickets terug te betalen. Omdat we niet bekend zijn in de internationale vliegwereld m.b.t. claimen van het geld van de tickets hebben we ons ten einde raad tot Aviclaim gericht met het verzoek of zij voor ons de claim konden verzorgen. En gelukkig naar volle tevredenheid. Blijkbaar weet Aviclaim precies hoe het Internationale en Europees recht in het kader van claimen vliegtickets werkt. Aviclaim is volhardend, informeren je tussentijds prima over de status van je claim en hebben het organisatorisch prima voor elkaar. Een goede partner dus in dit soort situaties. Ik kan Aviclaim voor iedereen aanbevelen. Even voor alle duidelijkheid: vandaag 30 juli 2021 het geld van Iberia retour ontvangen van Aviclaim (natuurlijk onder aftrek van hun commissie). Prima afgehandeld
Het duurde even, maar hielden me continue op de hoogte. Super service!
De communicatie was erg prettig en transparant. Aviclaim hield ons voortdurend op de hoogte van de voortgang. Uiteindelijk duurde het lang voordat er duidelijkheid was over de teruggave van de ticketkosten, maar dat was niet aan Aviclaim te wijten. En fijn natuurlijk dat we uiteindelijk ons geld hebben teruggekregen.
In 2019 een claim ingediend doordat we een aansluitende vlucht gemist hadden in Moskou met Aeroflot. 3 personen totaal a €600. Aviclaim heeft deze tegen 25% vergoeding (no cure no pay) in behandeling genomen. Af en toe kregen wij een update van aviclaim, Maar doordat covid om de hoek kwam zetten hadden wij nooit verwacht ooit nog iets te horen of zien van een vergoeding. Tot 1 week geleden een mail van aviclaim dat de rechter ons in het gelijk had gesteld met het maximale bedrag. En vandaag een mail dat het geld overgemaakt is naar onze rekening.
Aviclaim, heeft mij geholpen bij een dispute, waarbij de airline een claim probeerde te ontwijken op basis van vlucht geannuleerd door COVID restricties, maw overmacht dus kan geen claim indienen. Ik had echter door de transport van mijn wijlen oma haar lichaam naar Suriname op dezelfde geannuleerde vlucht, de juiste rede ontvangen van het uitvaartbedrijf, waarom mijn vlucht geannuleerd was. Het toestel was defect, hetgeen inhield dat ik dus wel recht op compensatie had. Ik heb Aviclaim toen ingeschakeld om voor mij deze claim aftehandelen en met succes na enige tijd wachten op de airline. Aviclaim heeft hun fee meer dan voldoende verdient, want ik was stress vrij. Nogmaals bedankt Aviclaim Team.
Ik werd goed op de hoogte gehouden van het hele proces.
Deze organisatie staat voor wat ze zeggen en doen.
Nauwelijks werk aan gehad, 2 jaar later een keurige vergoeding ontvangen dankzij Aviclaim. Bedankt strijders.
Zie voorgaande zinsnede.
Goede terugkoppeling van het proces. Uiteindelijk een rechtszaak tegen de luchtvaartmaatschappij die ze voor mij hebben gewonnen. Daarna is keurig het geld uitbetaald. Dit had ik alleen niet voor elkaar gekregen.
Goede communicatie met Aviclaim. We werden voortdurend de hoogte gehouden van de gevolgde stappen.
Super blij met het door Aviclaim behaalde resultaat!
Ondanks dat de vliegtuigmaatschappij niet reageerde en ook nadat de vliegtuigmaatschappij had geschikt (om zodoende een rechtzaak te ontlopen) en nog steeds niet betaalde, bleef aviclaim proberen en heeft de vliegtuigmaatschappij uiteindelijk betaald
Net op de valreep voor het verlopen van mijn claim vanwege een vertraagde vlucht, de moeite genomen Aviclaim in te schakelen. Drie weken later kreeg ik bericht dat de vliegtuigmaatschappij ons in het gelijk had gesteld en 100% compensatie zouden worden verstrekt. Nog geen week later stond het geld op mijn bankrekening. Super gedaan, Aviclaim!
Het is dat ik er zelf regelmatig achteraan ben gegaan want ze waren mijn dossier gewoon vergeten. Daarna nauwelijks tot geen terugkoppeling. Pas in de laatste maanden. Traject heeft bijna drie jaar geduurd. Toen kreeg ik een bod om voor een klein bedrag af te zien van de totale claim omdat het weinig kans van slagen had. Dat vandaag gezien. Uiteindelijk toch de volledige claim uitgekeerd. Dus dat tussentijdse bod voelt als een trucje. Het resultaat is dus positief en de claim is vlot uitbetaald. Maar het traject was verre van plezierig en had op niks uitgelopen als ik er zelf niet meermaals achteraan was gegaan.
Ik weet zeker dat ik nu nog steeds van het kastje naar de muur word gestuurd als ik jullie niet had ingeschakeld. Dus bedankt voor jullie werk. Ook heel goed dat jullie het proces steeds per mail met mij delen Telefonisch waren jullie ook altijd bereikbaar en bereid en vriendelijk om te vertellen als ik iets niet begreep. Goede service. Ik zal jullie zeker weer inschakelen als ik weer zoiets krijg. Hartelijk dank.
Vlucht geannuleerd t.g.v. covid-19, claim in gediend bij KLM. Tussen persoon was een reisbureau die niet echt gewillig was. Aviclaim heeft de claim bij KLM naar tevredenheid afgewikkeld.
Aviclaim heeft namens mij een rechtzaak gevoerd en met succes. Ik heb mijn geld terugontvangen van de luchtvaartmaatschappij (Aeromexico). Ik ben goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Dit was mij zonder hulp nooit gelukt. 4.5 ster omdat ik 20% vrij veel vindt.
Wij hebben een hele tijd geprobeerd om ons geld terug te krijgen. Toen dat niet lukte hebben we Aviclaim gevraagd ons te helpen. En zij kregen voor elkaar wat ons niet lukte. Het geld kwam 100% retour. Dankjewel Aviclaim, zo kunnen wij dit jaar, als het allemaal kan, weer op vakantie. Heel erg bedankt voor al jullie hulp. Met vriendelijke groet, Joan & Jan
Na een een vertraging welke resulteerde in een gemiste vlucht hebben we 24 uur te laat de bestemming bereikt. Na terugkeer van de vakantie hebben we contact opgenomen met Aviclaim en met hun hulp een claim ingediend . Zij hebben ons tijdens het hele proces van indienen en de uiteindelijke rechtszaak steeds goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en uiteindelijk na anderhalf jaar de rechtszaak voor ons gewonnen met de maximale uitkering.
Na het eerste contact een account aangemaakt. Systeem werkt eenvoudig. Aviaclaim werkt snel. Nadat de maatschappij niet reageerde is succesvol een rechtzaak opgestart en gewonnen.