Prima organisatie

Het duurde even voordat de betaling binnen was, maar dat lag niet aan aviclaim, Ryanair deed bijzonder moeilijk maar is uiteindelijk na een getouwtrek van 2 jaar over de brug gekomen... met dank aan aviclaim die zo ongelofelijk volhardend was. Topwerk geleverd!

Goede ervaring!

Knap gedaan, mijn complimenten!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Erg blij met het resultaat

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Heel erg fijn.

Ik werd vaak op de hoogte gehouden van de ontwikkeling rondom mijn claim. Ondertussen is er een dik jaar voorbij gegaan en haar ik niet verwacht dat het nog ging lukken. Uiteindelijk heb ik mijn geld toch terug gekregen. Ontzettend fijn.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Iberia

Zonder gedoe 80% van het geld terug!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan Air

Tot nu toe positief

Heb inmiddels de helft van mijn geboekte kosten geretourneerd ontvangen. Nog even wacht tot ik over kan gaan naar 5 sterren

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia plus Ryanair

Gewoon goed geregeld.

De start van het traject was wat moeizaam maar daarna verliep het prima! Af en toe een tussentijdse stand van zaken en uiteindelijk een goed resultaat.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Fijn dat ze de claim hebben overgenomen, zelf had ik het niet gered.

Zo door gaan, klasse!! Fijne en regelmatige communicatie vanuit Aviclaim. We werden regelmatig op de hoogte gehouden.

Geweldige service.

Op een heel eenvoudige manier heb ik mijn claim ingediend via Aviclaim. Ik ben zeer tevreden hoe dit probleem werd opgelost. We werden steeds op de hoogte gehouden van t verloop van deze procedure . Wij hebben zonder problemen het gevraagde bedrag (uitgezonderd servicekosten) terug gekregen. Ik kan iedereen ten zeerste Aviclaim aanbevelen .

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Snel en goed geregeld.

Iets wat mijzelf niet lukte, namelijk geld terug te vorderen bij een Belgische luchtvaartmaatschappij kregen hun wel voor elkaar. Chapeau en ook super snel en goed geregeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Brussels Airline

Goede en duidelijke afhandeling, heldere communicatie

Mijn eerste ervaring met Aviclaim is hartstikke positief; gedurende het proces ben ik steeds duidelijk geinformeerd over de voortgang van het proces.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Georgian Airways

Duurde lang maar uiteindelijk goed opgelost

Duurde lang maar uiteindelijk goed opgelost

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Laudamotion

super goede belangenbehartigers!

de geboden service en juridische vertegenwoordiging bij de claim is onbetaalbaar. Los van het geld vind ik de opstelling van onwelwillige vliegtuigmaatschappijen stuitend. Dat Aviclaim daar een stokje voor steekt dat ze daarmee zouden wegkomen vind ik briljant. De informatie waarmee ik op de hoogte werd gehouden was erg zorgvuldig. Groet George

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Hartelijk dank, al duurde het best lang

Na een jaar het geld terug, hartelijk dank. Tussentijds prettig op de hoogte gehouden van de vorderingen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? ryanair

Aviclaim heeft mij goed geholpen

Na een jaar eindelijk ons geld terug van de luchtvaartmaatschappij. Dankzij Aviclaim. Zij hebben mij goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en ons geld stond snel op onze rekening.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? RyanAir

Een Goede behandeling.

Prima opgelost met een lastige vlieg maatschappij. Wij hebben een jaar lang wel steeds zelf de status moeten vragen. Er was weinig of geen respons van Aviclaim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Aegean airlines

Geweldig goed geholpen

Geweldige service

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Prima dienstverlening. Aviclaim doet wat het belooft.

Het uploaden van de informatie gaat snel, er wordt niet om meer informatie gevraagd dan nodig is. Nog even telefonisch contact gehad om te checken of alles in orde was ontvangen. Daarna keurig op de hoogte gehouden via mail en na een aantal maanden bedrag ( - 15%) netjes ontvangen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Aegean

Doen wat er beloofd wordt

Aviclaim neemt de claim over en behandelt deze prima. Zelf geen ergernis over alle bureaucratie en vertraging tactieken.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Sunexpress

Correct, professioneel, aan te bevelen

Zie boven

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair en Transavia

Wat mijzelf niet lukte, lukte aviclaim wel

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Aegian air

Ik ben keurig behandeld door de medewerkers. Telkens op de hoogte gehouden over het verloop. Geen klachten of opmerkingen het was TOP

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

De claim is heel netjes en succesvol afgehandeld.

Aviclaim zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen. Er is een goede communicatie en je wordt stap voor stap op de hoogte gehouden. Het is voor ons heel fijn dat ze een succesvol resultaat hebben kunnen behalen. Bedankt hiervoor.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Goede filosofie, alleen zaken aannemen met hoge slagingspercentage

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Aegean Airlines

Duidelijk en transparant in communicatie.

Doordat ik frequent een updatekreeg groeide mijn vertrouwen in de organisatie. Als ik belde werd mij in begrijpbare taal uitgelegd hoe het er voor stond. Jullie aandeel van 20% vind ik een redelijke deal.

14 De Corridor

Breukelen 3621 ZB