Alles top geregeld

Super vriendelijk en alle vragen duidelijk beantwoord. Elke keer op de hoogte wanneer er ontwikkelingen zijn. In een woord geweldig.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan air

Jullie reageerde snel op mails, hielpen mij waar nodig was. En jullie hebben de rechtzaak gewonnen! Super fijn

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Zeer attent en tussen tijdse zakelijke updates.

Jullie komen zeer goed en betrouwbaar over. Zou jullie firma ook aan andere reclameren.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Eurowings

prima alles behandeld voor ons

na een vertraging van 4,5 uur op Tenerife naar Amsterdam konden we via hen een beroep op vergoeding aanvragen, en dat hebben ze goed geregeld, er gaat wel een lange tijd overheen maar is goed gekomen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? tui

Geweldig!

Wow! Binnen no time mijn geld terug. Hele fijne communicatie en doen wat ze zeggen. Zelf bijna een jaar in gevecht met de luchtvaartmaatschappij geweest maar ik liep alleen maar tegen bureaucratie en muren op. Ga zo door Aviclaim!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Geweldig!

Aviclaim is top! Ik heb in augustus een claim ingediend en Aviclaim deed de rest. Zo had ik in april het geld op mijn rekening staan zonder dat ik daar zelf wat voor moest doen. Alleen de juiste gegevens en formulieren invullen en de rest wordt geregeld. Vanwege de covid een verlaagd tarief van 15% waardoor het meeste geld naar mij ging. In 1 woord top! Bedankt voor het regelen!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Aeromexico

Goed geholpen!

Omdat ik op geen enkele manier contact kreeg met easyet en de KLM ook niet verder kon/wilde helpen, heb ik uw hulp gezocht en dat is vlot verlopen. Hartelijk dank

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? klm

Heel positief.

Het 1e ticket van KLM werd snel gecompenseerd. Het 2e ticket van Transavia (terugvlucht) duurde heel lang maar tenslotte toch compensatie ontvangen. Als privé personen(dhr Werner Barendrecht is jullie contactpersoon maar ik ben de mede passagier) denk ik dat we nooit zover hebben kunnen komen. Heel erg bedankt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM en Transavia

Zeer tevreden!

Aviclaim heeft mijn claim zeer goed afgehandeld. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de status van de claim, ook als er nog geen nieuws te melden was, lieten ze toch weten de zaak nog in behandeling te hebben. Vriendelijke mensen, goed bereikbaar voor vragen, kortom, volgende keer zou ik zeker weer gebruik maken van hun service mocht dat nodig zijn. Ik heb het zelf eerst geprobeerd, maar de luchtvaartmaatschappij scheepte mij af met een simpele ‘nee’, maar Aviclaim zet door en heeft daar ook de mogelijkheden toe.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Air Europa

prima communicatie en niet overdreven duur

goed georganiseerd.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Brussels airlines

Goed en snel contact. Ze hebben alles geregeld. Zij kunnen er niets aan doen dat het bijna een jaar duurde. Top

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Aeromexico

Ben goed geholpen

Ingediend - spullen aangeleverd. Ze hebben me nog gebeld en geholpen voor de goede papieren aan te leveren. En mijn geld staat op de bank. Bedankt

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Goed geregeld doen wat ze beloven.

Is allemaal goed geregeld tegen een schappelijk tarief, heeft wel wat langer geduurd dan gesteld wordt op de website. Communicatie tussentijds kon wat frequenter.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Sunexpresse

Mijn ervaring is erg positief. Communicatie was goed .

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan Air

Ze hebben continue erbovenop gezeten tot dat er betaald is.

Ze hebben continue erbovenop gezeten tot dat er betaald is.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan Air Duitsland

Vriendelijke medewerkers, duidelijke communicatie. Tijdens het proces word je steeds goed op de hoogte gehouden. Zeer tevreden!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? RyanAir

Aviclaim neemt je veel werk uit handen, op een goede en prettige manier!

Goede ervaringen met Aviclaim!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Austrian Airlines

Zeer goede service

Een zeer deskundig en volhardend bedrijf. Na enig geduld (2,5 jaar) is het gelukt de compensatie voor mijn geannuleerde vlucht te mogen ontvangen. Tijdens deze periode is de communicatie steeds zeer goed en vakkundig geweest. Top service!

Uiteindelijk alles teruggekregen.

Aviclaim heeft ervoor gezorgd dat we, nadat onze vakantie naar Portugal vorig jaar werd gecancelled, van twee vliegmaatschappijen ons geld hebben teruggekregen. Zonder deze inzet hadden we nooit meer wat gehoord van KLM óf Transavia. Bij die laatste heeft het een jaar geduurd, maar nu is dat ook gelukt.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm en transavia

Correcte afhandeling en heldere communicatie

AviClaim heeft mijn klacht t.a.v. Ryanair naar tevredenheid afgehandeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Doen exact wat ze beloven.

Via Supersaver bij Turkisch Airlines vlucht geboekt in 2019, vanwege covid in mei 2020 werd onze reis geannuleerd. Op ons schrijven aan Supersaver en aan Turkisch Airlines kwam inhoudelijk geen toezegging. De zaak in handen gegeven van Aviclaim en nu het bedrag op onze rekening.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Turkisch Airlines

Top mensen

Dit zijn topmensen zijn goed bereikbaar voor alle vragen doen heel erg hun best om de claim te krijgen Mensen jullie zijn een Top team

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP AIR

Prima geregeld voor mij geen enkele moeite

Blij voor Aviclaim te hebben gekozen, weinig moeite voor mij en 25% is het waard

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? EVA AIR

November 2019 4 tickets geboekt voor april 2020 bij Sunexpress. Helaas nooit kunnen reizen in verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Na vele malen contact zou Sunexpress overgaan tot betaling. Echter, de termijn werd steeds verlengd. Juni 2020 Aviclaim ingeschakkeld. Aviclaim heeft een juridische traject gestart en de rechter heeft ons in het gelijk gesteld. April 2021 geld terug ontvangen via Aviclaim. Dank Aviclaim voor jullie inzet. Echter, ik werd 1x per maand op de hoofte gehouden over de status van de zaak, zonder enige inhoud. Dit is dan ook mijn tip: neem je cliënt mee in het proces. Ik heb zelf moeten vragen naar bepaalde stukken, zoals de dagvaarding. Tot slot, zou het voor de cliënt fijn zijn geweest als de 15% op de wederpartij wordt verhaald. Cliënt heeft namelijk recht op 100% teruggave, omdat er geen dienst is verleend door de luchtvaartmaatschappij. Door 15% te berekenen blijven we benadeeld. Maar ik zag geen andere optie.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Sunexpress

Fantastische werk geleverd!

Op voorhand had ik er niet veel vertrouwen in, maar het geduld is beloont.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Veullings

14 De Corridor