Als zeer positief

Alles hebben we als zeer prettig ervaren:Belden we op,dan kreeg je meteen antwoord en wisten ze van wanten. We werden steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. We kregen meteen contact als we opbelden,geen wachttijden. HEEL HARTELIJK BEDANKT. Wim en Rien Droog

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Makkelijk en snel ontzorgd

Eenvoudig en snel.geweldige communicatie zonder rompslomp

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

echt super

wij hadden voor onze tickets vouchers gekregen ,en het was niet mogelijk om ons geld terug te krijgen van de vliegmaatschappij . na inschakeling Avi claim werd het betaalde bedrag na dreiging van een rechtszaak meteen terug betaald . in een woord echt super en tegen betaling van 20% word alles voor u gedaan . Avi claim is een echte aanrader

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? eurowings duitsland

Inzet na frustratie

Elk mens kan begrijpen dat in rare tijden als deze refunds langer duren dan normaal, maar langer dan een jaar ging mij te ver. Gelukkig heeft Aviclaim mij binnen de afgesproken tijd kunnen helpen. Bedankt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Goede open en eerlijke communicatie. Ook wanneer iets niet op tijd is wordt er gecommuniceerd en tot slot, we hebben ons geld terug. Dus heel blij mee

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

Afhandeling heeft 2 jaar lang geduurd

Ons gevoel dat we zwaar aan het lijntje zijn gehouden. Maar wel blij met resultaat .

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easy jet

Goed gegereld!

Na 1,5 jaar heb ik als nog te horen gekregen dag ik recht heb op een vergoeding. Zelf had ik het al opgegeven maar Aviaclaim ging door met de rechtszaak, heel erg blij met hoe het heeft uitgepakt.

relatief snel resultaat

Relatief snel resultaat en prettig contact. Regelmatige updates over de voortgang via de mail is zeer prettig.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Ik heb een hele goede ervaring gehad.

Wij zijn Aviclaim dankbaar voor het terug claimen van het geld van onze geannuleerde vlucht. Het heeft 2 jaar geduurd voordat we ons geld terugkregen, maar dat was het wachten waard! Zeker aan te raden!

Geweldig super service .

Heel hartelijk bedankt voor u goede service ben heel goed op hoogte gehouden wat er stond te gebeuren en op de goede afloop.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Ik ben ten tijden van mijn zaak netjes, periodiek op de hoogte gehouden Over de ontwikkelingen. Het was heel fijn dat het door Aviclaim allemaal geregeld is. Ik zou het zelf niet voor elkaar gekregen hebben.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Top! Altijd op de hoogte gehouden omtrent de status van de ingediende claim!

Gelukt!

Na een langlopend traject is het Aviclaim gelukt mijn geld terug te krijgen! Enorm blij mee! Bedankt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling airlines

Uiteindelijk mijn geld terug gekregen. Na 2 jaar.

Ben blij dat jullie het ook hebben volgehouden. Zee tevreden.

Zeer goed ervaring !

Netjes geholpen, werd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vuelling

Super duidelijke uitleg.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? VUELING

Goede terugkoppeling van de genomen activiteiten en een eerlijk verhaal.

Heel erg goed

Aviclaim heeft mijn geld van de tickets van de vlueling reis die geannuleerd is door Corona met succes teruggehaald. Top geregeld!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Aviclaim is een zeer betrouwbare instelling om je claim bij vliegreizen te begeleiden.

Ik had teruggave van mijn vliegreis al opgegeven. Ik stond in de rij bij de KLM voor teruggave. In die periode niet eens een mail ontvangen van de KLM. Toen viel mijn aandacht op AVIclaim. Het voelde direkt goed, omdat je niet meer alleen aan het vechten was tegen het grote KLM. Perfecte communicatie leidde mij door het claim-proces. Regelmatig kreeg ik antwoord op mijn vragen. En zie hier na 6 maanden heeft dit een goed resultaat opgeleverd. Prima gedaan!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

De mensen zijn erg behulpzaam,..

Ik ben blij dat deze club bestaat,dat neemt veel gedoe uit handen!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

zeer communicatief

Aanvraag eenvoudig in te dienen en er volgen zeer regelmatig updates over de status

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjey

Top service!!

Doorzetters en super goed service!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Onze claim is uiteindelijk gehonoreerd, Aviclaim heeft ons steeds goed om de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Iberia

Echte doorzetters

Ik had al een mail gestuurd en een review op jullie FB pagina gezet. Aviclaim zet door en houdt je perfect op de hoogte, ook als het niet vanzelf gaat blijven ze voor de belangen van de consument opkomen. grote klasse

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? vueling

uitstekend optreden

Ik werd door Aviclaim op de hoogte gebracht van deze mogelijkheid. Waarvoor dank. Het verdere verloop was helder en duidelijk en ook de telefonische toelichting bij vragen was vriendelijk en inhoudelijk prima in orde.

14 De Corridor

Breukelen 3621 ZB