Goed op de hoogte gehouden door het bedrijf met iedere maand of 2 maanden een update van de situatie op het moment. Resultaat, bij de rechter is de zak gewonnen. TOPPIE!!!!!!
Netjes via de mail op de hoogte gehouden door Aviclaim. We hebben er wel 2 jaar op moeten wachten maar uiteindelijk een mooie vergoeding gekregen. Zonder Aviclaim was dit niet gelukt want vliegmaatschappij gaf zelf aan niets te vergoeden. Bedankt Aviclaim!
Nvt
Aviclaim heeft mijn claim keurig en snel behandeld. Ook werd er een mail gestuurd ter controle van de gegevens. Snelle afhandeling. Had ik zelf bij de vliegmaatschappij waarschijnlijk niet voor elkaar gekregen.
Ik ben super geholpen door Aviclaim!!
Duidelijke communicatie, goed rendement!
Ik had geboekt bij Transavia en mijn vlucht werd gecancelled (5 mei vertrek). En ik kreeg alleen maar vage berichten dat ze met een voucher bezig ware. Geen e-mail of andere simpele adressering om te klagen. Whatsapp was "er niet voor bedoeld" kreeg ik te horen. Verder geen enkele informatie over de "voucher". Die kreeg ik opgestuurd zonder enige informatie over mijn rechten en plichten of zelfs de voorwaarden niet duidelijk van de voucher. Te gek voor woorden. Dan maar via AVI Claim. Wat een simpelheid en een goede informatie. Alles tot in de puntjes geregeld. Goede berichten ook in de pers. Jullie hebben top werk geleverd.
Ik vond de Aviclaim site door te googelen. Blij dat ik er gebruik van heb gemaakt. Na eerst mondeling contact had ik er vertrouwen in om er mee verder te gaan. Je moet best gevoelige info aan hen doorsturen, vandaar. Blij dat ik het reisgeld terug heb ontvangen.
Weinig werk zelf aan gehad,fijn dat het op korte termijn geregeld kon worden
super service
Ik had een claim ingediend omdat transavia mijn vlucht had gecanceld en het geld niet terug wilde geven. En zag toen op internet dat aviclaim mij kon helpen hiermee en met succes.
Heel fijn dat Aviclaim er is wanneer Transavia valse beloftes maakt en weigert om zich aan de wet te houden.
Goed opgezet en uitgevoerd Aandachtspunt: zorgen dat reeds verstrekte gegevens niet opnieuw gevraagd worden. Alleen en duidelijk de nieuwe vraag stellen en laten beantwoorden.
Prima service met duidelijke informatie die wordt gegeven.
Na aanlevering van de stukken heel snel goed resultaat, duidelijke en heldere uitleg van de gang van zaken.
Alle gevraagde documenten ingediend, snel reactie dat mijn verzoek in behandeling wordt genomen en van iedere stap in het proces een korte update ontvangen. Ik heb zelf niks meer hoeven doen. Uiteindelijk heeft de vliegmaatschappij uitbetaald aan Aviclaim, zij hebben direct het geld (min 15% voor hun service) overgeboekt naar mijn rekening. Die 15% was welbesteed, het heeft mij ontzettend veel gedoe bespaard!
Ik ben heel content over de registratie,de inspanningen, de inzet en de communicatie van Aviclaim B.V naar aanleiding van mijn claim tegen de luchtvaart maatschappij. Direct na het eerste contact werd mij helder op schrift uitgelegd welke procedure gevolgd zou worden, onder welke voorwaarden en wat de kosten zijn. Kort daarna werd de maatschappij per brief (waarvan ik een afschrift ontving) gemaand om de refund over te maken. Omdat de maatschappij daar niet positief op reageerde, heeft Aviclaim twee weken daarna een gerechtelijke procedure gestart. Een week daarna ontving ik de leuke mededeling dat de maatschappij de claim had gehonoreerd. En dat binnen een maand na mijn eerste contact met Aviclaim. Super!!!!
Aviclaim heeft prima gehandeld in de zaak tegen Transavia; het geld is zeer snel overgemaakt. Op vrijdag kreeg ik het verzoek om een review te schrijven. Ik was van plan dit weekend een 5 sterren review te geven; echter jammer genoeg kreeg ik vandaag al weer een reminder om een review te schrijven; dat vind ik niet prettig; komt dwingend over.
Wij hebben een ‘Corona claim’ ingediend. Die is met succes ingediend en uitgekeerd. Communicatie was duidelijk en het proces voorspoedig. Enige minpunt is dat aviclaim niet uit zichzelf aanstuurde op een compensatie van de kosten van aviclaim in deze. Ook was de claim niet aan te passen hierop terwijl dit echt wel een logische stap was geweest.
Omdat u mij niet heeft laten zien wat u gedaan heeft en omdat Transavia toch al moest gaan betalen volgens nieuwe regelgeving zijn het voor u wel heel gemakkelijke verdiensten geweest. 2 of 5% als administratiekosten ziet er voor mij veel reeeler uit dan uw 15%.
Eerst een voucher gehad van de airline. Er was geen keuze mogelijk tot restitutie. Nu met aviclaim mijn geld terug. Biedt meer zekerheid dan een voucher met een geldigheidsdatum.
Aviclaim heeft ons super geholpen. Onze tickets werden geannuleerd wegens corona en toen weer opengesteld. Aangezien we een verre reis gingen maken en nu niet weten wanneer dit weer mogelijk is wilde we graag ons geld terug. Het is aviclaim gelukt en nu niet alleen voor ons maar voor iedereen die bij KLM geboekt had. Eigenlijk zou KLM dan ook de 15 procent moeten betalen want nu zijn wij die kwijt en klanten die geen claim hadden ingediend krijgen alles. Maar we zijn dankbaar dat we het grootste deel terug hebben gekregen.
Snelle reacties per mail. Heel goed!
Geweldig dat een er organisatie bestaat wat op komt voor de rechten van de passagiers
Geld terug gekregen ipv Corona voucher. Bedankt voor jullie super hulp!