Laden reviews...
45 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunden berichten durchgängig über klare Kommunikation, regelmäßige Updates und erfolgreiche Bearbeitung von Ansprüchen. Der Service wird als einfach zu nutzen und zuverlässig beschrieben, wobei die Bearbeitung im Namen des Kunden erfolgt. Insgesamt herrscht eine positive Haltung mit professioneller Unterstützung und zufriedenstellenden Ergebnissen.
Goed afgehandeld en zeer snel
ryanair
ronald
hellevoetsluis
goede info en snel resultaat CD796 (Corendon Dutch Airlines)09-06-2019 Vertrek van N. Kazantzakis Airport, op 09-06-2019, om 20:25 uur Aankomst op Maastricht/Aachen Airport, op 10-06-2019, om 02:55 uur maar we lande op Luik waar we nog eens 2 uur op een bus moesten wachten
Corendongoede Info en
Arie Smit
Amersfoort
Regelmatige updates, vasthoudend en goed tpresultaat
Laudamotion/Ryanair
Stef de Haas
Almere
👍
Lufthansa
Yannick
Groningen
En een hele snelle uitbetaling
Elly
Amersfoort
Alles goed geregeld
Aerlingus
24 July 2019
Karen
Rijpwetering
Super makkelijk en geweldig bedrijf
Correndon
Marinus
Fijnaart
Eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten van Aviclaim en dat is heel goed bevallen! Je vult de formulieren in, upload enkele documenten en Aviclaim doet de rest. Binnen 3 weken na indienen heb ik het geld al ontvangen. Hopelijk volgende keer geen vertraging, maar anders zou ik zeker weer gebruik maken van Aviclaim!
KLM
Anne
Weert
Vanaf het eerste moment zeer vriendelijk geholpen bij het online indienen van de claim. Het is jullie gage zeer zeker waard. Temeer we zelf er niet eens aan begonnen zouden zijn om de procedure te starten. Samen sterk! Zeer bedankt voor jullie werk.
Ryanair
Marion van Hees
KRONENBERG
Nadat onze vlucht van EasyJet geannuleerd werd heeft EasyJet niets voor ons gedaan. Prettig dat Aviclaim ons bij de afhandeling tov EasyJet heeft geholpen. Als eenling sta je zwak regen dit soort maatschappijen.
EasyJet
Bauke
Sneek
Prima werk
Niek
Amstrerdam
Duidelijk en doen wat ze beloven
Peter Unterer
Made Niederlande
Super georganiseerde organisatie, tussentijdse update over de claim richting vliegtuigmaatschappij, en uitwindelijk netjes afgehandeld. Chapo ! Heb jullie aanbevolen bij andere mede passagiers.
Marcel Ros
Velserbroek
Ik kan niet anders zeggen dat wij heel erg tevreden zijn met de afwikkeling van de claim. Wij zijn steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en dat hebben wij als heel plezierig ervaren. De gedane toezeggingen zijn geheel nagekomen. Kortom, alle lof!!
14 July 2019
Jenny Roeleveld
Voorburg
zeer snelle en succesvolle behandeling van onze claim.
corendon
Martinus
1316 VV Almere
Alie
Erica
Het in vullen was geheel naar wens maar de vlucht maatschapij was kennelijk niet mee eens een maal gebeld en een vriendelijke meneer aan de telefoon heeft meteen naar mij gemaild top om die papieren in tevullen met een handtekening en terug te mailen heeft wel langer geduurd dan normaal Vrg
Souter airline (cinees)
Roy Maandag
Oss
In zeer korte tijd is de claim geregeld
Tui Fly
Greta
Amstelveen
Aanpak voortvarend, goede communicatie. Echter de uitbetaling aan ons vond niet plaats 'wegens interne fout' en pas na aandringen van onze kant 'werd fout herstelt' en is uitbetaald. Dit past niet bij een professioneel bureau
TUI
Marinus
Alphen aan den Rijn
Vanaf het begin tot het einde is alles zeer succes vol geregeld door jullie en kon ik alles volgens via updates.Ben zeer tevreden Met vriendelijke groeten Hans Boke
Johannes Boke
Huizen
Heel goed. Ben super blij.
Soraya
Den Haag