Extreem onprofessioneel gedrag
Ik zou Aviclaim aan niemand aanraden! Ik heb in januari een claim gedaan voor een geannuleerde vlucht met KLM vanuit London naar Amsterdam. Maanden gingen voorbij en ik kreeg constante emails dat klm niet reageerde en niet betaalde.
Later kreeg ik via een connectie binnen KLM te horen dat aviclaim al meer dan een maand mijn geld had op hun rekening. Toen ik aviclaim hierover belde kreeg ik alleen maar vragen naar mijn hoofd geworpen over hoe ik hierachter was gekomen, geen enkel soort uitleg of excuus.
Daarnaast hebben ze rente getrokken op mijn geld en ook nog is 29% van mijn totale claim ingehouden. Ook hebben ze een deel van mijn onkosten niet eens in de claim opgenomen.
Ik heb later Aviclaim gecontacteerd via email over het liegen, bepaalde delen niet claimen en dat hun website steeds errors had. Zij gingen echter niet in op dat zij rente over mijn geld hadden genoten en hebben wederom geen excuses aangeboden.
Ik ben net 18 jaar en ga echt niet moeilijk doen om een paar tientjes, maar zodra het gaat om een paar honderd euro en dan ook nog is liegen tegen mij, dan trek ik wel de grens.