Top geregeld, binnen 7 maanden geld op onze rekening!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Turkish Airlines

zeer correct en vlug

Alles is perfect en zeer vlot verlopen. Na 4 weken werden we al uitbetaald.

Uitstekend geholpen

Zeer positief. Goed bereikbaar en goed en duidelijk geholpen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

FANTASTISCH

zeer tevreden van de uitgevoerde hulp , een aanrader voor iedereen .

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? tuifly

Duurt lang maar uiteindelijk gelukt

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? ryanair

Een ondersteuning die je van het juridische proces ontzorgt

In het begin van het traject moest ik soms nog even om terugkoppeling vragen over wat de status is maar al snel werd dit ook periodiek gedaan waardoor ik altijd op de hoogte was en geen moeilijkheden heb ervaren.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Efficent en snel

Prettig zakelijk en efficient is mijn claim vlot behandeld en succesvol afgehandeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken en vlot uitbetaald na mijn geannuleerde vlucht naar Seattle. Supefijn!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Delta

we zijn goed geholpen

We zijn goed geholpen door Aviclaim. En we compensatie terug gekregen door de goede hulp van Aviclaim. Ook een keer gebeld met Aviclaim voor advies goed bereikbaar en vriendelijke en behulpzamen man.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Mijn geld teruggekregen terwijl het zelf niet lukte bij de airline.

Eerst zelf geprobeerd om mijn geld terug te krijgen bij de airline, maar dat lukte niet en de communicatie ging moeizaam. Uiteindelijk is het Aviclaim wel gelukt! Het duurt even, maar uiteindelijk heb je wel je geld terug!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? United airlines

Heel vlot afgehandeld!

Het,was,mijn eerste ervaring met aviclaim, en ben heel.tevreden over hun diensten.Er wordt een percentage afgehouden van het tegoed Maar,er,is,toch ook een mooie compensatie.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Uiteindelijk allemaal prima geregeld!

Vond wel dat je veel gegevens moest aanleveren als bewijs. Ook gevoelige info. Ik had de kleine lettertjes niet gelezen; 29% is aanzienlijk percentage op het te vorderen bedrag. Maar we zijn tevreden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Geen meerwaarde ten opzichte van het rechtstreeks aanschrijven van de luchtvaartmaatschappij. Alleen maar een paar extra maanden verloren aan het wachten op de vergoeding en een paar honderden €’s verloren tov het rechtstreeks aanschrijven.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon Airlines

Goed bereikbaar en snel contact

Contact was vriendelijk en deskundig.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transat

het was een goede service

het was een goede service aleen de lange wachttijd i.v.m de uitbetaling maar dat is aan derde partij te danken

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? corendon

Snelle afhandeling

Alles gaat via e-mail en verliep goed

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Goede en snelle afhandeling

Onze claim werd voortvarend aangepakt en werd snel gehonoreerd. Erg prettig was de wijze waarop Aviclaim ons steeds op de hoogte hield van de afhandeling.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Procedure duurde wat lang maar het resultaat was geweldig

Wij werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen tijdens dit proces.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

Heeft resultaat bereikt wat ons alleen niet was gelukt.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Vriendelijk maar heeft lang geduurd

De medewerkers zijn zeer vriendelijk en je ziet dat ze hun best doen om je helpen. Ja bijna eeen jaar toch een vergoeding ontvangen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Fijne service en duidelijke communicatie

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? United

Gets the job done

Gets the job done

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Zeer efficient en snel afgehandeld.

Zeer efficient en snel afgehandeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP Air Portugal

Aviclaim helpt de reizigers

Het was de eerste keer dat ik een claim invoerde . Ben anders wel iemand die regelmatig het vliegtuig neemt . Het is dankzij vrienden die mij overtuigden dit te doen. Heb op computer bij Aviclaim mijn verhaal en gegevens doorgegeven. Kreeg van jullie vrij vlug of mijn claim aanvaardbaar was. Hebben mij goed ingelicht en uitbetaald in de gestelde datum. Heb er niet veel voor moeten doen. Met dank.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Goede en duidelijke communicatie over de voortgang van het proces

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap

Uitstekend afgehandeld

Mijn zaak is zeer goed afgehandeld. Ik had een claim voor een hele dag wachten op de luchthaven door technische panne. Je moet wat geduld hebben wat normaal is in die zaken. Maar na 3 maanden was alles afgehandeld en correct terugbetaald. Moest ik dit moeten regelen met tui fly was het waarschijnlijk niets geworden dus ik raad aviclaim zeker aan. Zij onderhandelen voor jou.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui fly

14 De Corridor