Was makkelijk
De claim welke ik zelf bij Transavia neer heb gelegd werd niet op gereageerd , en na tussen komst van Aviclaim was het binnen een maand geregeld , en stond mijn vergoeding , minus kosten Aviclaim , heel erg bedankt voor de service !!!
Heel gemakkelijk, alle vlucht gegevens invullen en Aviclaim pakt het verder op. Je wordt goed geïnformeerd. Top!
Het invullen is zeer moeilijk voor iemand die niet vertrouwt is met computers maar dankzij anderen hebben we het voor elkaar gekregen en dan was de afhandeling ervan correct en snel verlopen.
Positieve ervaring en snelle afhandeling super bedankt
Na het verzoek om mijn claim te regelen werd ik gelijk goed geïnformeerd over de kosten en traject wat gevolgd gaat worden. Na goedkeuring werd het geld ook gelijk overgemaakt. Dus duidelijk en geen verborgen zaken.
Het is een ingewikkelde procedure om online alles in te vullen. Er waren documenten tekort. Na het dossier door mij te vervolledigen werd er binnen de maand een compensatie gestort Prima service waarvoor dank
Prima service!
Snel geregeld
Snel voor elkaar.
Jullie schrijven binnen een paar minuten klaar. Met het invoeren van documenten enz duurt echt wel langer. Daarnaast vind ik het bedrag voor de service erg hoog. Dat zou de luchtvaart maatschappij op zich moeten nemen. Dat dat zo is staat misschien bij de kleine letters. Maar je denkt dat je het bij de luchtvaart maatschappij doet. Maar verder alles prima en snelle communicatie via de mail. Succes, jullie zullen het druk hebben
U heeft gedaan wat u beloofd heeft en da is zeer prijzenswaardig, niet alleen de uitbetaling maar ook het contact tot het resultaat, wil ik u en uw medewerkers hartelijk voor bedanken!!
Mij claim werd direct aangenomen rn goed afgehandeld
Was eerst klant bij vlucht vertraagd (ik vlieg nogal vaak) absoluut onwerkbaar want de site werkte noet Persoonlijk contact bleek onmogelijk. Hoeft ook niet maar Daan moet wel alles werken. Aviclaim heeft dezelfde kosten en was verrassend snel
De mensen van Aviclaim weten duidelijk waar ze het over hebben, ze kunnen met behulp van de geleverde informatie (niet eens volledig!) al een claim indienen en resultaten boeken. Als enige opmerking zou ik willen plaatsen dat de fee van 25% uiteindelijk als een verrassing kwam. Ik heb deze informatie waarschijnlijk ergens gemist. Neemt niet weg dat Aviclaim compensatie ter waarde van 3 van de 4 heeft geregeld! Daar waar ik weinig verwachtte, werd het alsnog een hele plezierige verrassing!
Op de dag stressssss. Wat nu. Aviclaim gidst je perfect door alles heen. We hadden alleen wel het idee dat het een service van schiphol was of iets dergelijks. Misschien een beetje dom gedacht van onze kant. Ook vind ik 25% best veel en vraag me af wat ze er voor hebben moeten doen en of ik dat niet zelf had gekund. Maar advocaten hebben nu eenmaal een hoge fee, iets met een lange studie ofzo. ;-) Uiteindelijk heb ik nergen naar hoeven zoeken en over nadenken en heb ik bijna het uitgeven bedrag weer terug.
Claim bij luchtvaartmaatschappij neergelegd en binnen twee geld uitgekeerd. Kan niet sneller! Heldere communicatie.
Snelle en complete afhandeling
Vergoeding na annulering vlot gekregen door hulp van Aviclaim.
My flight was delayed and Aviclaim simply did all the work for me and received the full refund within 2 weeks. Very satisfied with the support.
Gemakkelijk via de website je claim indienen en je word netjes op de hoogte gehouden. Is de claim afgerond staat het geld snel op je rekening.
Site redelijk makkelijk in te vullen. Uploaden bestanden idem. Duidelijke communicatie en snelle afhandeling met positief resultaat.
Door een vertraging van 24 uur, Aviclaim maar ingeschakeld en binnen 4 maanden de compensatie gekregen. Top!
Na het vastlopen (systeemtechnisch) ben ik telefonisch vriendelijk en netjes te woord gestaan. Schadeclaim is snel in behandeling genomen en afgewikkeld.
Als eerste , we wisten niet dat het kon een claem voor toch een zeer onprettige terug reis ervaring. Tot we Aviclain om advies vroegen en dat advies was prima. We hebben precies volgens hun aangegeven formulieren ingevuld en de papieren war om gevraagd werd mee gezonden, allemaal via internet. De ontvangst werd direct bevestigd en daarna waar men mee bezig was. Keurig, werden gelijk gerustgesteld en de zakelijke overeenkomst was goed eerlijk geen kleine lettertjes dus. De claem ingediend 26 mei en 15 juni staat het gevorderde op de rekening. Met vooraf de uitleg 25%. Jongens Meisjes een duim omhoog. Heel netjes gedaan.