Fantastisch geholpen, helemaal top. Geen op of aanmerkingen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair/laudaair

Snel afgehandeld

Snel afgehandeld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Uitstekend!

Ik ben goed geholpen. Mijn vlucht was geannuleerd en heb een claim ingediend via Aviclaim. Je krijgt duidelijk uitgelegd welke papieren of informatie Aviclaim van je nodig heeft daarna doen zij het werk.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? EasyJet

Het heeft enige tijd geduurd maar correcte periodieke update

Het heeft ruim 2 jaar geduurd maar we werden keurig periodiek op de hoogte gehouden van de status. We waren het vertrouwen in een goede afloop verloren en dus kwam dit als een positieve verrassing

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap

Prima en correct geholpen

Wij zijn heel goed geholpen. Alle zorgen werden uit handen genomen. Inmiddels alle reiskosten terug ontvangen, dat kregen we zelfstandig niet voor elkaar. De vergoeding is zeer redelijk. Nogmaals onze dank voor de hulp

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan en Swiss air

Snel en adequaat

Op 14 mei jl werd onze easyJet vlucht geannuleerd kort voor vertrek. Vervolgens Aviclaim ingeschakeld voor compensatie hiervan. De communicatie met Aviclaim was heel correct en snel. En op 3 juni is het bedrag al op onze rekening gestort. Kortom: onze complimenten voor de afwikkeling!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? easyJet

Zeer vlotte en succesvolle behandeling

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. De communicatie verliep prettig en het claim bedrag werd binnen korte tijd bijgeschreven op mijn rekening. Snel en succesvol. Op basis van bovenstaande, maar ook in combinatie met mindere ervaringen bij de concurrentie zou ik avoclaim zeker aanraden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Bedankt aan iedereen

Dit is de eerste keer dat mij dit probleem is overkomen, maar het heeft erg lang geduurd om de prijs van het ticket terug te krijgen Maar uiteindelijk heb ik het kaartje gekregen Mijn groeten

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Egypt air

Fantastisch!

Aviclaim levert uitstekend werk!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Prima en snel geregeld

Wel vind ik 25% betalen voor jullie werk wel behoorlijk veel. Aangezien dit ook een duidelijke zaak was.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Helaas is de tweede ticket niet uitbetaald van mijn vrouw

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Ongelooflijk

Ik had geen idee dat ik geld terug kon krijgen. Klinkt echt als zo’n wildwest / broodje-aap verhaal. Maar goed dacht ik, niet geschoten altijd mis en ik was echt boos op de vliegmaatschappij. Blijkt dat ik gewoon een boel geld (meer dan wat mijn ticket gekost heeft) terug kon krijgen! Hartstikke terecht dat Aviclaim hier 25% van houdt, zou ik volgende keer weer via hen proberen te regelen. Lijkt me de grootste kans op succes. En ieder zijn eigen professie, ik knip ook niet mijn eigen haar. Bedankt Aviclaim!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? AirBaltic

Snelle service!

Claim ingediend en al binnen paar dagen compensatie ontvangen zeer netjes dankjewel Aviclaim!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Austrian airlines

Fijne en duidelijke service

Ik kreeg elke keer een update, dat was erg prettig. Uiteindelijk jammer dat ik de service moest inzetten voor de vliegtuig maatschappij maar zonder aviclaim was het niet gelukt mijn geld terug te krijgen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Aeromexico

Goed geregeld!

Het duurde even maar uiteindelijk hebben ze de rechtzaak gewonnen en heb ik het bedrag van mijn vliegtickets terug gekregen. Tussendoor werd ik prima op de hoogte gehouden d.m.v updates over de status van de zaak. De 20 % die gevraagd worst is meer dan verdiend, zelf had ik mijn geld nooit meer terug gezien.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan air

Top service.!!

Wat een top service.!!! Zo snel geregeld. Binnen enkele weken heb ik de claim ontvangen. Ze zijn ook goed bereikbaar. Ik ben erg tevreden. Bedankt Aviclaim voor de goede en snelle service!!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Snelle resultaten

Binnen een maand vanaf indienen is mijn claim al betaald. Goede en snelle service dus. Je wordt ook elke keer netjes op de hoogte gehouden wat de status van de claim is. Kortom: ik ben zeer tevreden!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? AnadoluJet, is een dochterondernemening van Turkish Airlines

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Nog geen idee

Pro actieve, zeer tevreden

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Het moest even duren,maar het was het wachten waard! Uitstekend gewerkt door Aviclaim!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Iberia

Het heeft wat lang geduurd maar uiteindelijk hebben wij dankzij Aviclaim het geld van onze geannuleerde vlucht terug gekregen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap Portugal

Fijn, steeds op de hoogte gehouden en ons geld terug!

Fijne ervaring, had niet verwacht mijn geld ooit nog terug te krijgen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan Air

goed maar site moet makkelijker

Site is ver van perfect helpdesk erg druk maar als je er door komt helpen ze je goed

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap

Super service!

Snel en vlot de refund geregeld!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Prima geregeld

Goed uitgelegd alles prima verlopen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

14 De Corridor