Zeer goede afhandeling

Aviclaim, heeft succesvol mijn belangen vertegenwoordigt inzake het terugvorderen van geld voor een geannuleerd vliegticket bij TAP. De communicatie was geweldig Ik beveel Aviclaim zeker aan ! Nogmaals bedankt voor jullie inspanning!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Beste keuze ooit geweest om Aviclaim in te schakelen, veel dank!!

Ik heb aviclaim leren kennen als organisatie die kwaliteit levert en blijft doorzetten. Zonder de hulp van Aviclaim hadden wij het geld nooit ontvangen. Wij hadden in totaal 2 claims van totaal €12.000 voor 2 vluchten. Het eerste deel verliep heel vlot, maar op de tweede wilde de maatschappij niet in mee. Aviclaim heeft de partij voor de rechter gesleept en na 2 jaar gewonnen. Erg veel dank! Groet, Rutger Haarmans

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap airways

Snel en uitstekend geregeld!

Goede communicatie mbt verwachtingen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Aviclaim heeft onze claim bij de TAP uitstekend afgehandeld. Tijdens het proces hebben ze me steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Mailtjes met vragen werden snel beantwoord. Kortom: zeer aan te bevelen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Goede begeleiding bij invullen van formulier

Een grote dank je wel voor deze schitterende opvolging!

Perfecte service

Perfect op de hoogte gehouden van onze in eerste instantie door Finnair afgewezen claim. Aviclaim heeft onze claim opnieuw ingebracht met een positief resultaat.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Finnair

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Turkish

Ervaren, betrouwbare organisatie die snel en duidelijk communiceert!

Ik heb aviclaim als goed ervaren. Er werd vanuit hun contact gehouden en bij vragen werd er snel gereageerd. Daarom raad ik aviclaim zeker aan bij problemen met een vlucht!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? tarom

Super goed

Super goed heren ga zo door snel geregeld toppie

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Turkische airlines

Keurige afhandeling

Snel en efficiënte afhandeling .

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Goede opvolging en regelmatige updates op de status

Nadat bleek dat de aanvraag voor rechtmatige compensatie vrijwel onmogelijk werd gemaakt door de vliegmaatschappij, hebben we AviClaim ingeschakeld. Zij hebben de aanvraag overgenomen. Deze werd in eerste instantie afgewezen door de vliegmaatschappij, op basis waarvan AviClaim ter beoordeling van een rechter heeft gebracht. Op basis daarvan is de claim zoals verwacht goedgekeurd. Zonder AviClaim hadden we de moeite niet genomen om de rechtmatige compensatie te verhalen. AviClaim heeft ons tijdens alle stappen van het traject goed geinformeerd over de status.

goed geholpen!

na een slechte ervaring met arkefly heeft aviclaim met toch nog geholpen.. vond alleen de 25% eigenlijk wel een beetje veel maar ja..

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? arkefly

Top Service!!

Hele goede ervaring met Aviclaim, vriendelijk, snelle afhandeling en altijd recht op compensatie.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Iberia

Fijne service

snelle afwikkeling, duidelijke instructies

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Goede hulp en snel. Helpen je mee om snel alles te kunnen indienen. Binnen paar weken had ik mijn ticket terug betaald:)

Snel contact

Fijne website en overzichtelijk. Snel contact als je een vraag hebt of belt.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Snel en keurig

Snel en keurig

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TUI

Goede communicatie

Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de ingediende claim en vragen beantwoord.

Snel en professioneel!!

Wat een goede service en communicatie! Duidelijk mail verkeer. Je wordt goed op de hoogte gehouden! Duidelijke en gebruiksvriendelijke online portal.

Supersnelle service

Bij onze reis uit Mexico hadden we 3,5 uur vertraging. Wij waren bekend met de restitutie die daar uit kan volgen. Direct na aankomst de gegevens van onze vlucht naar AviClaim gestuurd en binnen vijf weken stond het geld, minus de kosten voor AviClaim, op onze rekening. Helemaal super, zelf kun je die wegen moeilijk bewandelen dus het is het meer dan waard om dit uit handen te geven.

Snelle en correcte afhandeling

Aviclaim communiceert duidelijk, creëert geen verwachtingen en is eerlijk in het feit dat iets lang kan duren. Hoe groot is de verrassing dan dat we binnen 4 weken positief bericht ontvangen en nog geen week later het geld binnen is. Erg tevreden over Aviclaim!!

Gewoon goed

Toch nog een snelle afwerking in vergelijking wat ik zelf geprobeerd heb.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Zeer tevreden, goede afwikkeling, word goed op de hoogte gehouden, zeker aan te bevelen.

geweldig

Zo fijn dat jullie de strijd met de reisorganisaties aangaan, wij weten niet wat en hoe wij te werk moeten gaan.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? tui

Alles ingeleverd en had er zelf geen omkijken naar. Alles werd geregeld

Alles werd geregeld voor ons

14 De Corridor

Breukelen 3621 ZB