Op 4 april gemeld dat er een annulering was geweest en 2 weken later stond het geld al op de rekening. Dit was (gelukkig) de eerste ervaring die we hadden met een annulering, maar het is prima geregeld door aviclaim. Geregeld kregen we een mail over de voortgang.
Wij hebben heel lang geprobeerd om de geboekte vliegreis naar Guatemala in 2020 van mijn zoon terug te krijgen. Kon niet doorgaan door corona. Aviclaim heeft het voor elkaar gekregen. Proces gewonnen. Bedrag vliegreis ontvangen. Dank U. Helder en duidelijke communicatie.
Informatievoorziening was dik in orde! Professioneel!
Tijdens Corona hadden we een aantal tickets waar we niets meer hoorden van de luchtvaatmaatschappij. Gevraagd aan aviclaim dit op te pakken en met succes. Al ons geld terug. Daarnaast houden ze he netjes op de hoogte en Indian nodig is er telefonisch contact. Goede service en zeker een aanrader.
Bedrijf houd zich aan zijn woord. Heeft regelmatig contact met betrokkenen, legt alles voldoende uit en lost de zaak gelukkig volledig op.
Nooit verwacht dat de claim succesvol afgerond zou worden. Enige minpuntje is de toch wel complexe wijze van het indienen van de claim en de vele herinneringen die ik kreeg dat mijn claim nog extra documenten behoefde. Maar ja, resultaat teltben dat is het belangrijkste.
Hebben mij voor een betrekkelijke geringe fee zoveel werk uit handen genomen!
Zonder geduld en doorzetting was het resultaat nooit bereikt. Een kleine twee jaar geleden heb ik via de websit alle gegevens ingediend over een geannuleerde vlucht. De website was toegankelijk en duidelijk. Gaandeweg het proces werd ik regelmatig op de hoogte gehouden. En tot mijn grote verrassing heb ik inmiddels het bedrag van de geannuleerde vlucht terug gekregen.
Mijn ervaring is zeer goed met Aviclaim. Zeker aan te raden
Goed dat ik t geld terug heb waar ik recht op heb, toch blijft 25% wel een groot deel van het bedrag waar je recht op hebt terwijl we nu ongeveer net niet op hetzelfde uitkomen als wat we uitgegeven hebben. Zou een iets lagere inhouding doen of een hoger bedrag claimen met jullie claim bedrag er nog overheen.
Daar sta je dan, vlucht vertraagd, wat nu. Via AVI-claim is de melding snel geregeld. Op de luchthaven de claim geregistreerd en de gewenste documenten bijgevoegd. Daarna is alles perfect afgehandeld door AVI-claim. Op mijn vragen werd snel gereageerd, een fijne partner om mee samen te werken.
Duurde lang, ruim twee jaar, maar is toch gelukt uiteindelijk!
Snel, professionele en serieuze afhandeling
2de keer dat jullie mijn kosten kunnen recuperen. Dankjewel Topservice
Duidelijke communicatie tussendoor en snel geregeld. Het intake proces kan heel even duren maar als alles ingevuld is werkt het concept prima. Binnen 3 weken het gehele proces doorlopen van indienen tot afgehandeld.
met de juiste documenten hebben we een goede terugbetaling gehad.
Wanneer een vlucht geannuleerd wordt en je vast zit op de luchthaven, zoek je vooral informatie op je smartphone. Ook over hoe je een claim kunt indienen. Dat je hierbij als eerste bij een gespecialiseerde firma uitkomt die al direct de zaak voor je zal regelen verwachtte ik niet. Ik verwachtte een dienst consumentenrechten van de overheid of zo. Bijgevolg gaf ik naar mijn gevoel te snel informatie door en sloot ik te snel een contract af, zonder duidelijk te weten waaraan ik vast zat en wat er precies aan de hand was. Dit gaf mij het zeer negatieve gevoel alsof ik misschien opgelicht werd. Aviclaim (en anderen) zou net voor het ondertekenen duidelijker moeten aangeven wie ze zijn en wat ze doen (Samenvatting van de 'Over ons' pagina) en in korte puntjes, wat de bedoeling is en ook wat NIET meer mag na het zetten van een handtekening. Jullie zijn hierin niet alleen: Ik had bijgevolg bij meerdere firma's een claim opgestart omdat ik ervan uitging dat jullie een overheidsinstantie waren en dit nodig hadden om verder te kunnen. Het is uiteindelijk bij Aviclaim gebleven, niet omwille van kwaliteit, maar door de directheid waarop jullie mijn handtekening hebben bekomen. Niet netjes, maar voor jullie een commerciëel voordeel. Uiteindelijk heeft Aviclaim de claim perfect afgewerkt, maar twijfel ik er niet aan dat andere firma's dit even goed zouden doen. Vandaar de onvoldoende. De commissie van 25% voor gestandaardiseerde procedures vind ik wel hoog. 12,5% zou ook al goed zijn.
No nonsens en snel
Goede afhandeling van zaken, enige waar onduidelijkheid ontstond is bij het online volmacht formulier. Dit is na kort mail contact in goede banen geleid waardoor het verder soepel verliep.
Snel en accuraat.
Goede ervaring. De vergoeding is wel hoog (25 %) gezien de claim eigenlijk van tevoren gerechtvaardigd was en dit vooral een administratieve afhandeling was. Maar ik ben blij dat ik geholpen werd.
Eerst zelf een claim ingediend, deze werd afgewezen door de vliegtuigmaatschappij. Daarna mijn claim doorgestuurd naar Aviclaim. Inmiddels is de claim afgewikkeld, en is er € 958,-- toegewezen.
Na lang wachten op een uiteindelijke reactie van de luchtvaart maatschappij heeft Aviclaim mij goed geholpen. In het vervolg zal ik zeker weer gebruik maken mocht dat onverhoopt nodig zijn.
Mei 2020 vliegreis voor 4 personen was gecanceld vanwege de Corona. Vliegmaatschappij ging falliet. Via een omweg zouden we credits krijgen, maar die waren nergens niet te boeken. Met een rechtszaak via Aviclaim is het na 2 jaar gelukt om het geld terug te krijgen. Natuurlijk heeft Aviclaim ook recht op zoveel %, maar dat hebben ze zeker verdiend. Anders hadden we niks. Nu kunnen we het gebruiken voor een nieuwe vliegreis. Bedankt.
Top organisatie, hebben al ons geld teruggekregen zonder zelf veel moeite te hoeven doen