Goed geregeld.

Fijne mailwisseling met uitstekend resultaat,blij dat ik jullie ingeschakeld heb. Een dikke 10 geef ik jullie.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

AVICLAIM doet wat ze beloven. Top.

AVICLAIM DOET WAT ZE BELOVEN. SNEL EN ZEER ACCURAAT IS DE CLAIM DOOR HUN BEHANDELD. NIETS DAN LOF OVER AVICLAIM.

Ze doen wat ze beloven!

Ik had 2 claims en Aviclaim heeft beide claims kunnen incasseren. Top! Ze hebben mij tussentijds regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling en Transavia

zeer prettig

Duurde even maar ben heel blij met de steun

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? ?

Met dank aan aviclaim met succes claim ontvangen.

In januari 2020 liepen wij 7 uur vertraging op vanwege een technisch probleem. Het betrof een internationale vlucht van Schiphol naar New York. Hierdoor moest onze vakantie ingekort worden en liepen we een hotelovernachting mis. We hebben een claim ingediend en deze ontvangen. Wij danken Aviclaim voor de goede service en afhandeling van de claim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? United Airlines

Uitstekende service bij onze claim voor een vertraagde vlucht

Uitstekende service bij onze claim voor een vertraagde vlucht Goede communicatie. Afspraken werden waargemaakt.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Prima service.

Prima service, continu duidelijk op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Traject heeft wel 2 jaar geduurd maar dat hangt natuurlijk van meerdere partijen af.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Aer Lingus

Fantastisch geholpen

Ook als er niet was uitbetaald zou ik een zeer goede recensie schrijven Goed op de hoogte gehouden door Aviclaim.

Super geregdl door Aviclaim

Teruggave van de compensatie was een langdurig gebeuren, maar we werden regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken door Aviclaim. Zeer correcte communicatie en tot slot een uitstekende afhandeling. De 25 % kosten zijn meer dan verdiend!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Super service. Je wordt op de hoogte gehouden en je hebt er geen kijken om meer na. In de middag bericht gehad dat ze het geld hadden overgemaakt en binnen 2 uur stond het geld erop!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

De aanhouder wint blij top

Wat ben ik blij dat ik dit uit handen heb gegeven. Ik heb het eerst zelf geprobeerd maar dit was me nooit gelukt. Toppers zijn het.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Terwijl Andere organisatie zei dat claim zinloos was, via aviclaim 600 (!!) euro terug gekregen!

Aviclaim is goede betrouwbare organisatie, geven niet op.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Alles keurig en netjes geregeld en werd van alles netjes op de hoogte gehouden

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? vueling

Super tevreden!

Het heeft even geduurd vanwege de rechtszaak, maar Aviclaim heeft alles netjes geregeld en afgehandeld. Telkens netjes op de hoogte gehouden van alles.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Wij zijn heel blij met Aviclaim

Aviclaim is betrouwbaar en altijd laat ons weten wat is er gebeurd en wat verder gaat gebeuren. Wij zijn heel tevreden en altijd zullen we voor Aviclaim kiezen . Hartelijk bedankt voor alles.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Hebben de claim tegen KLM prima afgewikkeld. Voucher is tot op de cent uitbetaald

Duidelijke werkwijze en afhandeling

Blij dat ik eindelijk mijn geld van mijn vliegticket van KLM terug heb!

Goed!

Duidelijke communicatie!

Prima geregeld

Heldere afspraken, tussentijdse updates over de gang van zaken en een correcte afwikkeling... totaal geen omkijken naar..

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Perfect geholpen met een mooi resultaat

Daar ik geen reactie kreeg van Schiphol Tickets.nl op mijn claim, heb ik op advies van een kennis Aviclaim ingeschakeld. Binnen enkele weken al resultaat, zodat ik de kosten van de tickets nu wel vergoed heb gekregen. Met grote dank aan Aviclaim!!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Etihad Airways

Snel en efficiënt

Ondanks de belofte van Transavia dat geldrestitutie van voucher (geannuleerde vlucht door coronacrisis) mogelijk was wilde het na herhaaldelijke pogingen niet lukken. Aviclaim ingeschakeld en binnen een paar weken kreeg ik mijn geld terug. Jammer natuurlijk dat ik op deze manier 20% van het bedrag kwijt ben, maar complimenten voor Aviclaim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Geweldig bedrijf

Je wordt continu van de nieuwe ontwikkeling op de hoogte gehouden

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Prima ervaring

Doen wat ze zeggen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Lang geduurd maar uiteindelijk met succes afgehandeld

Na ongeveer 2,5 jaar is nu uiteindelijk alles naar wens geregeld.

Snel en foutloos

Goede info, geen loze beloften. En een snelle afhandeling. Ik en zeer tevreden.

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?