Top! Duidelijke communicatie. Blij met het resultaat

Zo'n 15 maanden geleden contact opgenomen met Avivlaim, aangezien onze Ryan air retour vlucht is geannulleerd door stakingen bij Ryan air. Aviclaim heeft er voor gezorgd dat wij toch ons geld terug hebben gekregen. Duidelijke communicatie vanuit Aviclaim, ook als er nog geen wijzigigengen/vorderingen zijn geeft Aviclaim dat aan . Zo weet je precies waar je aan toe bent. heel fijn en dank voor het resultaaat!

Uitstekend opgelost!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Professioneel maar heb geduld

Deze organisatie doet haar werk op de achtergrond. Dus je krijgt niet om de haverklap een mailtje. Je moet er dus zelf wat laconiek in staan; niet geschoten is altijd mis. In het begin dien je alle informatie correct in te voeren voorzien van de juiste bijlagen. Daarna gaat het lang duren (wel een jaar in ons geval) en krijg je af en toe een up-date. Maar we hebben uiteindelijk compensatie gekregen. Alle lof dus voor Aviclaim. Zelf hadden we hiervoor nooit de expertise en lange adem gehad.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Volotea

prima bedrijf/organisatie

na indienen van claim : zeer goed, regelmatige berichtgeving over stand van zaken. geen moeilijk gedoe en geen verborgen kosten.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? british airways

Resultaat is prima

Het kan geen toeval zijn denk ik dat de luchtvaartmaatschappij uitkeert als ik Aviclaim inschakel. Ik kan niet beoordelen wat Aviclaim allemaal heeft moeten doen. Het resultaat is dat ik na 3,5 maand mijn geld terugheb

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

goede opvolging van mijn claim.

ik stond er klein beetje wantrouwig tegen over maar uiteindelijk hebben ze me wel geholpen nadat mijn boekingsmaatschappij (vliegtuigtickets) en vliegtuigmaatschappij (KLM) mij telkens van het kastje naar de muur stuurden. Alles geregeld op iets minder als 2 maand.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm via vliegtickets.nl

Aviclaim is er in geslaagd mijn geld terug te krijgen van KLM.

Wat mij zelf niet lukte is Aviclaim wel gelukt.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Het is een goede ervaring geweest. Na alle formulieren hebben toe gezonden, hebben jullie alles voor ons geregeld. Gewoon super

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Emiraten

Tot aan uitspraak dikke 8! Daarna ietsjes minder

Zoveel gecommuniceerd maar niet dat het onorettig was. Alleen toen de tijd van uitbetalen daar was veranderde dat. Door deze enquete kwam ik erachter dat ze konden uitbetalen en toen er bij mij wat misging hoorde ik ook weinig. Uiteindelijk allemaal snel goedgekomen. Dus toch een ruime voldoende

Betrouwbare organisatie

Mijn ervaringen met Aviclaim zijn alleen maar positief. Ze doen wat ze zeggen en ze houden je op de hoogte van alle stappen die zij nemen. Een fijne en prettige organisatie!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Makkelijk, hoef niks te doen

Het werdt allemaal geregeld hoefde niks te doen. dat was wel fijn

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? klm

Duidelijke aanmeld internet site. Duidelijk over waar je wat moet invullen of uploaden. Transparant over voortgang. Duidelijk over resultaat en spoedige uitbetaling.

Uitstekend!

Het heeft weliswaar langer geduurd dan ik verwacht had maar over het uiteindelijke resultaat ben ik tevreden. Vanzelfsprekend ontvangt AVI-claim een fee voor de verrichte inspanningen.

OK+++++

Happy

prima en snel

Zou in april vliegen met KLM. Die bleven niet reageren op verzoeken tot het terugbetalen van mijn geld. Aviclaim had het binnen een maand voor elkaar.

prima ervaring

duidelijke informatie, goede afhandeling

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM KLM

Waanzinnig!

In een woord waanzinnig. Fantastisch te merken dat bundelen van krachten werkt om dingen voor elkaar te krijgen. Zelf ishet mij niet gelukt om refund van KLM-tickets te krijgen, maar Aviclaim wel. Chapeau!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? klm

Super geholpen, er werd snel geschakeld met mij bij vragen

Na van het kastje naar de muur te zijn gestuurd door de vluchtmaatschappij en de boekingsagent naar AviClaim gestapt. Binnen no-time hadden konden ze mij uitleggen wat mijn rechten zijn en hebben ze geregeld dat ik mijn geld terug heb gekregen voor de geannuleerde vlucht.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Zeer goede communicatie en doorzettingsvermogen!

Zeer goed! Bedankt!

Very good

Great organisation! They persisted with my claim and were successful. Always kept me well informed about the progress of my claim and very customer friendly.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Heel duidelijk. Kon altijd bellen voor vragen. Namen mij zoveel mogelijk uit handen. Altijd vriendelijk en je wordt op de hoogte gehouden

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Emirates

Het resultaat mag er wezen

Goede communicatie tijdens de rit. Wel een schraal tussenvoorstel dat ik (achteraf bezien) terecht heb afgewezen

Mooi dat het gelukt is

Positief

Hele goede service

Fijne hulp om de vergoeding terug te krijgen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan air

Snel geregeld. Top!

Je hoeft zelf niets te doen. Alleen je gegevens in te vullen. Geen ingewikkelde papier rompslomp. Top.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?