Helder, snel en attent in uitleg en communicatie.

gelukt !

had de hoop al bijna opgegeven om mijn geld terug te krijgen van de vliegtuigmaatschappij en helemaal toen de corona crisis losbrak, maar dankzij aviclaim is het toch gelukt. grote dank...

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? air maroc

Prima... goede communicatie

De voortgang regelmatig communiceren via de mail is erg fijn.

Goede communicatie

Beste M. Ik ben heel tevreden met de uitvoering van de teruggave van de KLM. met H.G Bert ceelie

Duidelijke en goede afhandeling

Prima afhandeling. No cure, no pay. Je wordt goed op de hoogte gehouden en bij vragen krijg je snel antwoordt.

Goede service en communicatie

Is gedaan waar ik om gevraagt had

goede informatie verstrekking en snelle afhandeling

goede informatie verstrekking en snelle afhandeling

Fantastisch!

Was al langere tijd met de tussenpersoon bezig geld terug te krijgen. Dat wilde niet lukken, maar Aviclaim is het wel gelukt. Heel fijn. Niets dan lof voor Aviclaim.

Tot zeer grote tevredenheid

Als 84 jarige had ik grote moeite om de terugvordering bij de KLM voor elkaar te krijgen. De hulp van Aviclaim heb ik zeer op prijs gesteld en de wijze waarop - o.a. de terugkoppeling- is tot mijn grote erkentelijkheid gedaan.

Super! Heldere en duidelijke communicatie

Duidelijke en transparante communicatie

Duidelijk contact!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Aviclaim maakt het proces zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk en heeft de juiste know how om zo'n traject aan te pakken. Zonder hen hadden wij onze claim zeer waarschijnlijk nooit uitbetaald gekregen of hadden wij het al veel eerder opgegeven. Ook fijn dat ze geregeld een status update geven en de mogelijkheden duidelijk communiceren. Ik kan deze partij echt van harte aanraden!

Misleid met claimbedrag

Op de website van aviclaim staat dat: het terug te vorderen bedrag wordt bepaald aan de hand van de af te leggen kilometers van de geboekte reis. De oorspronkelijke ticketkosten zouden buiten beschouwing worden gelaten en de terugvordering zou worden gebaseerd op de vliegafstand. Met deze informatie in het achterhoofd de claim neergelegd bij Aciclaim. Vervolgens werd wel het oorspronkelijk betaalde bedrag als claim ingediend. Dit staat haaks tegenover de statement op de hoofdpagina van de website aviclaim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

9.5

Goed,Betrouwbaar, Betrokken Dank jullie wel voor jullie Hulp

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Heel goed, snel en accuraat

Duidelijk, snel en accuraat.

Simpel, direct, effectief

Het is makkelijk om een claim aan te maken, de regels zijn duidelijk. Er is niet veel communicatie dus je moet geduld hebben maar dat vind ik prima. Uiteindelijk succes behaald dus wij blij.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Duidelijk, snelle reactie op alles, gewoon super!

Van begin af aan heeft Aviclaim ons heel goed geholpen. Steeds snelle reacties op onze mails. Heeft ons alle werk uit handen genomen. Kortom zeer tevreden!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM en Vuhling

Aviclaim reageert snel en houdt de mensen goed en eerlijk op de hoogte van alles.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Waar gemaakt wat ze beloofden.

Prima bedrijf, prettige en accurate communicatie. Aan te bevelen!

Een aanrader.

Doet wat er wordt beloofd. Ga niet zelf het gevecht met KLM aan. Je strand in Kafkaiaanse toestanden. Callcenters die niets weten en je aan het lijntje houden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Goeie stok achter de deur

Goeie stok achter de deur - anders moet ik alles zelf doen . . . . .

Goed geholpen en snel

AviClaim raad ik aan iedereen aan. Ze houden je op de hoogte van de voortgang en boeken resultaat.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Bezint eer ge met Aviclaim begint!

Het juridische traject zou officieel pas starten nadat ik op een link in een e-mail zou klikken om mijn gegevens te controleren. We hebben met dit klikken gewacht omdat we in de media hoorden dat geld teruggave voor de Corona voucher plotseling wel weer mogelijk was. Na een rechtstreeks teruggave bij KLM te hebben aangevraagd hebben we gemaild met Aviclaim of het nog wel zinnig was om van start te gaan met een juridisch traject. Zij gaven aan dat het zeker zin had want volgens hun zou deze rechtstreekse teruggave nog heel lang gaan duren, dus na ca. 2 weken wachten en aarzelen toch maar de link geklikt. We ontvingen enige tijd daarna van Aviclaim een bevestiging dat ze waren begonnen, maar hoorden ook kort daarop dat dit proces ook nog heel lang kon gaan duren (wel 6-12 maanden). Nog geen week later betaald KLM ons gewoon rechtsreeks het volledige bedrag uit? en dat tijdens de vakantieperiode. We brengen Aviclaim op de hoogte dat we het geld rechtstreeks hebben ontvangen dankzij onze eigen aanvraag voor teruggave. Zij wisten hier uiteraard niks van, maar volgens hun zeggen doen luchtvaartmaatschappijen dat vaker om hun juridische zaak te ontkrachten. Mmm oh ja Aviclaim, waarom gaf je dan in de eerdere e-mails aan dat het heel lang zou gaan duren? (is een beetje verkeerd voorspiegelen van de situatie en riekt zelfs een beetje naar misleiding). Boem, direct daarna ook een mail terug met factuur dat we de volledige "succesfee" moeten betalen. Snap best dat Aviclaim wat centjes willen zien voor de tijd die ze er in hebben gestoken, maar het volledige bedrag eisen? en dat voor niet (volledig) vervulde diensten die al op een misleidende basis zijn begonnen...Daarom nog voorgesteld de helft te betalen om een steentje bij te dragen voor hun administratieve zaken. Hierop een negatieve reactie en zelfs dat we dingen hadden gedaan die we niet hadden mogen doen??(het aanvragen een teruggave voor aanvang van een juridisch traject) en dat we

Onverwachts fantastisch

Het duurde super lang, we werden wel regelmatig op de hoogte gehouden, niet verwacht maar het is toch gelukt!! Super!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Geen idee

Goede keus geweest om dit bij Aviclaim uit te besteden.

Door de claim uit handen te geven bij een gerenommeerd bedrijf is er uiteindelijk toch uitbetaald door de vliegmaatschappij. Indien je dat als burger persoonlijk probeert kom je daar niet door heen lijkt me.

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?