Geweldig,dank u wel,bravo!

Jullie zijn de Best,geen andere worden kan ik zeggen,dank u wel

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Emirates

Claim ingediend, daarna geen omkijken meer gehad, alles wordt geregeld.

Nadat je de claim indient, heb je geen omkijken meer. Aviclaim werkt alles af en houdt je goed op de hoogte van de status van de claim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Super service en communicatie

Regelmatige communicatie. super tevreden

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan Air

Duidelijk, snel en efficient.

Het claimen ging makkelijk en de afhandeling en betaling was heel snel. Prima!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Zeer tevreden over Aviclaim!

Goede service, prima op de hoogte gehouden van de vorderingen en een fantastisch resultaat! Een dikke 10.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Weinig zorgen, duidelijke frequente communicate

4 sterren (8). Duidelijke updates over de status. Niet te veel, niet te weinig. 25% fee lijkt me wat aan de hoge kant, echter win-win voor beide partijen.

super

iederen aanbevelen zeer fijn behandeld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? transavia

Top organisatie

Netjes te werk gegaan en via de mail goed contact gehouden!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Royal air maroc

Goed!

Aanvragen van mijn claim via Aviclaim ging erg makkelijk. De communicatie was erg goed, ook tijdens het process van de claim. Mijn vragen werden via email snel beantwoord. Zo fijn dat een bedrijf als deze dit makkelijk voor mij geregeld heeft en mijn goed op de hoogte houdt van de status en de stappen die ondernomen zijn.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? United Airlines

Prima geholpen, vasthoudend doorgezet en blijven vragen

zeer prettig

nette afhandeling en duidelijk en goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? transavia

Aviclaim neemt al mijn werk over. Top !

Het aanmelden is het meeste werk, alles scannen zoals paspoorten en volmachten en vluchtgegevens. Daarna wordt alles keurig geregeld en wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ik ervoer dat als prettig. En als laatste een correcte afwikkeling en betaling van de claim. Denk niet dat ik het er zelf ook met een goed gevolg had kunnen afwerken. Daarvoor is dit toch iets te specialistisch werk.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Mijn claim is erg snel behandeld en vond het fijn dat ik voor elke stap die er gemaakt werd een mailtje ontving,zo kon ik alles meekrijgen

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Air Arabia

Goede communicatie en afhandeling

Duidelijke informatie over de voortgang van het proces

Snel en accuraat!

Keurige afhandeling

Beneden verwachting.

Ik had er meer van verwacht. De vergoeding was de minimaal verplichte betaling voor het verlet. Werkverzuim was niet mee gerekend volgens mij . Met vriendelijke groet ; H.Vroomen echtgenoot van M.Schukelaar.

Op en top geregeld

Een prettige en makkelijke manier om de claim in te dienen en succes te boeken! British airways heeft meermaals onze claim afgewezen, maar Aviclaim heeft bij de rechter toch ons gelijk gehaald. Keurig volgens afspraak hebben wij 75% van onze claim mogen ontvangen: 900 euro!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? British Airways

In een woord super ervaring

Hadden vreselijke vertraging eind September met Transavia naar Malaga. Aviclaim ingeschakeld hun hebben echt alles voor ons geregeld en binnen 8 weken geld op de rekening.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Ik werd bij elke stap die ondernomen werd tijdig ingelicht en op de hoogte gehouden. Bovendien werkt de organisatie erg snel. Zeer tevreden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Word altijd goed ge informeerd En zijn goed bereikbaar

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Royal air maroc

Duidelijke service + bereikbaarheid goed. Prettig ervaren.

Duidelijke service + bereikbaarheid goed. Prettig ervaren.

Duidelijk en positief resultaat

Eenvoudige manier om gemaakte kosten te reclameren. Je wordt goed op de hoogte gehouden. En uiteindelijk mn geld terug gekregen.

Snelle actie

Het is fijn dat er organisaties bestaan die wél doordringen tot de vliegmaatschappijen. Als individuele klant kom je er gewoon niet doorheen. Aviclaim liet telkens middels updates weten welke stappen waren genomen en offermalen dan niet reactie vanuit de vliegmaatschappij was gekomen. Helder, transparant en snel. Jammer dat het percentage zo hoog is, maar allang blij met het resultaat:)

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Ik moest veel documenten en scans inleveren maar dat werd uiteindelijk beloond in de toegekende claim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Echt super!

Echt een top service! Wij hadden vertraging opgelopen maar de vliegmaatschappij wilde niet op ons verzoek ingaan. Vervolgens deze zaak bij aviclaim ingediend; dit ging heel makkelijk. Tussentijds werden we netjes op de hoogte gehouden en na een tijdje krijgen we ineens het geld op de rekening gestort! Het duurde even omdat er zelfs een juridisch traject is geweest, maar wij hebben nooit ergens naar om hoeven kijken. Echt een dikke aanrader en bedankt voor de moeite en de verkregen compensatie Aviclaim!

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?