Goed en snel afgehandeld.

Goed en snel afgehandeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Prima be- en afgehandeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Super service.

Slim aangepakt door Aviclaim om via gegevens parkeervoorziening ons te wijzen op de mogelijkheid een claim in te dienen. Wij waren zelf niet op het idee gekomen. Volledig ontzorgd en op no cure no pay basis. Top!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Geweldige service en een boven verwachting vlotte afhandeling.

Geweldige service en een boven verwachting vlotte afhandeling.

Geen verborgen kosten

De claim was binnen 3 1/2 maand afgehandeld en werd regelmatig op de hoogte gehouden van de vordering. Afhandelingskosten 25% op basis van No Cure No Pay

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Aer Lingus

Waar voor je geld!

Een duidelijke site, het staat goed omschreven wat ze nodig hebben voor de claim. Ik heb ook telefonisch contact gehad en werd netjes te woord gestaan. Na het verstrekken van de benodigde gegevens werd alles geregeld. Binnen 21 dagen had ik het geld om mijn rekening staan!!

Enorm behulpzaam

Zonder jullie hulp was het nooit gelukt om die compensatie terug te krijgen. Jullie hielden me bij iedere stap op de hoogte en gaven snel reactie wanneer ik met vragen zat. Enorm bedankt Vriendelijke groetjes, Gaby Klerks

netjes geholpen

goed geholpen en correct afgewerkt

Vriendelijk geholpen

Een minpuntje vonden wij het feit dat we zelf Moesten vragen hoe de status was. Verder erg tevreden en blij met het geld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

ok

Beetje slinkse manier omgeleid naar jullie website, wel resultaat! 25% fee is vrij hoog.

Makkelijk en effectief.

Een hele goede ervaring betreft het melden/gegevens doorgeven waardoor je een duidelijk overzicht krijgt van de claim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? United Airlines

top geregeld en snel

duidelijk en snel

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? 8

Snelle afhandeling

Goede service snelle afhandeling en betaling

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap

correcte snelle afhandeling

aviclaim helpt op een duidelijke prettige manier je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? transavia

geweldig

perfect

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? royal al maroc

Heeft lang geduurd maar toch wat gekregen.

Heeft lang geduurd maar in die tijd regelmatig mail met de stand van zaken.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Condor

Redelijk vlot geld terug en goede terugkoppeling

Half september een claim ingediend, begin november geld op de rekening. Daarbij werd je goed ingelicht hoe lang de procedure zou kunnen duren en regelmatig op de hoogte gehouden van de status.

Fijne en goede hulp

Na een overboeking hebben we aviclaim ingeschakeld voor de compensatie. Tijdens het gehele proces houden zij ons heel fijn op de hoogte van de stand van zaken, de genomen stappen en het vervolg. Dankzij hun de volledige compensatie ontvangen!

Top geregeld wel duur 25% kosten

Makkelijk

Snel, duidelijk en netjes

Het is fijn om niet om te hoeven kijken naar een probleem met je vlucht. Fijn dat iemand je alles uit handen neemt.

Uistekende professionele service

Uitstekende professionele service met goede feedback

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Spoedig contact

Service was goed. Mail contact verliep spoedig

Prima en snel afgehandeld

Zoals titel aangeeft is de claim snel opgepakt en afgehandeld. Twee onderdelen vond ik erg jammer namelijk de hoge commissie daarvan was ik niet vooraf van op de hoogte en nog een puntje was dat er bonnen overlegd moesten worden van consumpties. Wij hadden 2x een vertraging op onze reis. In Amsterdam ruim 3,5 uren en in Houston nog eens 4 uur vertraging. Het lijkt mij logisch dat je dan consumeert. Doordat ik geen bonnen had is er niets vergoed. Ik vind dat zo'n situatie genormeerd kan worden en dat er zonder bonnen een minimale vergoeding zou kunnen gelden.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? United Airlines

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?