Makkelijk en eenvoudig alles uithanden genomen

Goede en duidelijk commicatie Bedankt voor de goede service

Goede en snelle respons

Goed hulp bij het indienen van de claim. Bij vragen snel antwoord. Procedure duurde lang maar wel geld retour ontvangen

Héél goed !!

We hadden rekening gehouden met zeker 2 maanden wachttijd. Dit was echter binnen 2 weken al afgehandeld en uitbetaald! Super snel en zonder moeite! Bedankt!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Goed resultaat behaald

Goede ondersteuning in het langdurige traject van de claim, inclusief de gerechtelijke stappen. Het gewenste resultaat behaald.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

uitstekend op de hoogte gehouden en goed resultaat.

Heel blij dat ik onze claim aan Aviclaim heb overgedragen. We zijn meer dan een jaar bezig geweest om ons geld te krijgen. Geen omkijken naar gehad. Aviclaim heeft alles geregeld en ons fantastisch op de hoogte gehouden. Ik vind het zijn geld meer dan waard.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Na het invullen van de formulieren was alles heel gemakkelijk

25% meer dan waard. Communicatie kan iets beter. Werd goed op de hoogte gehouden, maar ontving bericht van rechtbank in Belgie en tegelijkertijd een email van Aviclaim dat er niets te melden viel. Erg tevreden over snelle afwikkeling

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Ik werd goed op de hoogte gehouden en mijn claim is snel uitbetaald. Toppie:)

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tuifly

Zeer snelle en succesvolle afhandeling van claim

Binnen drie weken na het indienen van een claim via Aviclaim is deze toegewezen en uitbetaald conform het door Aviclaim vooraf ingeschatte claimbedrag. Bij de luchtvaartmaatschappij stond dat ik geen recht had op een claim en op andere claim websites werd aangegeven dat ik recht had op de helft van het claimbedrag. In mijn geval was geen sprake van vertraging maar was ik omgeboekt naar een eerdere vlucht. Kortom het ontvangen bedrag en de snelheid van afhandeling van de claim was ver boven mijn verwachting!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Zeer snelle en uitstekende service

Ik heb mijn aanvraag bij Aviclaim gedaan en deze is super snel behandeld. Ik ben heel tevreden over de afhandeling door Aviclaim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Simpel , gemakkelijk en vol vertrouwen

Simpel, gemakkelijk en vol vertrouwen

Goed en snel geregeld.

Claim ingediend na 5 uur vertraging binnen 1,5 week geld gestort en alles perfect geregeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Goed werk verricht.

Goed geholpen. Dikke Tien.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Prima geholpen door Aviclaim !

Aviclaim heeft voor mij een goede eindresultaat gezorgd.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Atlasjet

Fijn contact over de mail

Bij vragen werd ik fijn en makkelijk geholpen over de mail.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Aviclaim neemt je erg serieus en doet er alles aan om de zaak te winnen

Aviclaim heeft onze zaak erg serieus genomen. Ze hielden ons goed op de hoogte en hebben er alles aan gedaan om onze zaak te winnen, dit is uiteindelijk ook gelukt

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Ik heb het eerst geprobeerd bij een ander bedrijf en die het gaven snel op. Toen kwam ik bij Aviclam terecht die regelt alles voor je en houdt je netjes op de hoogte. Top bedrijf

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Global

Snel en pro actief

Snel en pro actief

uitstekend

goede informatie en uitstekende behandeling ben zeer tevreden

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? tap

Fantastisch goed werk geleverd

Alles was super geregeld. Aviclaim nam contact met ons op en heeft ons goed via de mail op de hoogte gehouden. Nu na 1,5 jaar het fantastische nieuws dat we rechtzaak gewonnen hebben.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easy Jet

Snelle afhandeling en duidelijk

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? British airways

Volhouder wint.

Een claim voor 4 personen bij Aviclaim neergelegd en reeds zeer snel voor de eerste 3 personen de uitkering gekregen en daarna niets meer van de airline voor de uitkering van de 4e persoon. Uiteindelijke door Aviclaim een zeer goede afhandeling van dit probleem gehad met een duidelijke en snelle communicatie zowel via mail als telefonisch. Door de tussenkomst van Aviclaim heb ik de complete compensatie gekregen wat anders zeer moeilijk/onmogelijk was geweest.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Eurowings

Snelle regeling door aviclaim

Omdat Laudamotion/Ryanair onbereikbaar bleken, claim in handen van aviclaim gesteld. Deze loste het probleem snel op. Prima service en snelheid!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Laudamotion

Uitstekend werk verleend

Ik had niet verwacht dat het zo snel zou lukken, maar het is Aviclaim gelukt er een zeer goed bedrag uit te halen. Top!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? FlyBe

perfect en rechtvaardig.

Zonder jullie had ik dit bedrag niet gekregen. Ik wist totaal niet dat dit mogelijk was, we waren al blij met de etensbonnen die we toen hebben gekregen. vriendelijke groet. Mevr kemmel

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Top service!

Erg goede service. Fijn dat het zo kan!

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?