Uitstekende service en heeft mij volledig gesteund

Mijn ervaring met Aviclaim is bijzonder goed ik werd zo afgewimpeld door de Airlines die mijn kosten niet wilde vergoeden terwijl ik verzekerd was en mijn vlucht die werd gecanceld. Het team van Aviclaim waren de enige die mij hebben gesteund en mijn verhaal hebben aangehoord en actie hebben ondernomen tegen de Airlines die mij compleet negeerde en met succes de rechtzaak hebben gewonnen. Ik ben Aviclaim dankbaar voor hun inzet en het geloof hebben in de wet dankzij bewijsstukken en daarmee hebben bewezen dat het goed is om niet optegeven. Aviclaim bedankt!!

Top werk geleverd

Netjes

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Sunexpress

snel, correct en toegankelijk via klantportaal

Snel opgepakt en we werden goed en duidelijk op de hoogte gehouden van de voortgang betreffende de claim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Flybe

zeer professionele organisatie

zeer professionele organisatie

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

heel erg tevreden over de behandeling en behulpzaamheid

ik ben heel erg tevreden over de vriendelijkheid en behulpzaamheid voor de afwikkeling Waar ik extra tevreden over was na telefonisch contact dat ik de copieen ook per post mocht versturen omdat ik niet wist hoe ik het moest versturen via de computer ik zal iedereen aanbevelen om dit via Aviclaim te laten behandelen Hartelijk dank voor de goede service

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? K L M

Fijn dat ik geld heb teruggekregen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Klm

Goed geregeld

Inmiddels voor de 2e keer gebruik van gemaakt. Het duurt even maar beide keren geslaagd! Uitbetaling gaat snel als het eenmaal binnen is!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Pegasus

Geweldige organisatie !

Voor de tweede keer geclaimd. En weer gewonnen. Drie tickets keer 300 euro. Leuk bedrag! Ik raad iedereen AVI claim aan👍 Marijke

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP portugal

Zonder zorgen geholpen.

Ik heb een prima ervaring. Na het insturen van alle benodigdheden om de claim te kunnen afhandelen namen ze het volledig over. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang en werden mijn verwachtingen gemanaged.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

Aviclaim is echt een aanrader. Je wordt goed op de hoogte gehouden en zelfs als er geen nieuws is ontvang je een e.mail waarin zij aangeven dat de zaak nog in behandeling is. De dag na dat ik een e.mail ontving met de uitspraak dat de rechtszaak is gewonnen ontving ik mijn uitbetaling al.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tui

De aanhouder wint

Ondanks het feit dat het soms lang duurt voordat de vliegtuig maatschappij je recht erkent en het geld overmaakt, bijt Aviclaim zich stevig vast en laat niet los voordat de claim daadwerkelijk verzilverd is.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Super makkelijk en goed geholpen

Het is een duidelijke site en meteen weet je of je in aanmerking komt voor een claim.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

Super service!

Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn claim. Ik kreeg regelmatig een mailtje met daarin nieuwe informatie of dat de status nog niet verandert was. Het geld was ook erg snel gestort weer op mijn rekening. Het indienen van de claim is heel makkelijk en de rest doet aviclaim. Dit is er fijn, zo hoef je er zelf niet achteraan. Zo heb ik de kosten van mijn vliegticket weer terug!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling/transavia

Zoals verwacht

Geen gezeik en gewoon je geld, superfijn

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap portugal

Geleverd wat ze beloofden

Vlotte en makkelijke afwikkeling

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Turkisch Airlines

Heb super en goed ervaring

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lot

Tevreden

Ik ben goed op de hoogte gehouden tijdens de werkzaamheden die Aviclaim voor mij deed , bedankt ! Mvg , Alex Binnendijk

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP AIR Portugal

Super! Bij vragen, gemakkelijk en snel telefonisch bereikbaar met een begrijpelijke uitleg omtrent de claim en voortgang van procedure.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Prettige samenwerking

Aviclaim heeft mij geholpen met de aangifte van een vertraagde vlucht (juli 2018). Het contact was vriendelijk en persoonlijk, daarnaast waren de voorwaarden duidelijk. Over het algemeen een hele prettige samenwerking. Het juridisch traject heeft wel meer dan een jaar geduurd, maar zoals ik heb vernomen is dat normaal in dit soort situaties. Het traject heeft ons een volledige uitbetaling opgeleverd van 400 euro (-25% = 300) per persoon.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

was top geregeld

een vriendelijke vrouw en goed geregeld maar er staat nog niks op mijn rekening dat zal denk ik nog wel effe duren bedankt alvast gr ans beerling

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? corendon

Een ervaring vertegenwoordigd

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? RAM

Uitstekende service en zeer effectief!

Het was op zich redelijk snel ingevuld, zo lang je de benodigde documenten bij je hebt is het zo ingevuld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Geduld loont

Wel bijna een jaar moeten wachten, wel uiteindelijk de terechte compensatie ontvangen.

Duidelijk en helder.

Behalve het aanleveren van wat documenten hoefde ik zelf niets te doen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?