Goede uitleg/ communatie. Zeer snelle betaling. Top gedaan allemaal bij Aviclaim.

Super service, doen hun uiterste best en het resultaat is...? Gewonnen..

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon.

Super en snel geregeld

Snelle uitbetaling goede service

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Super snelle en duidelijke afhandeling

Via de website mijn claim ingediend. Dit was heel makkelijk te doen en was binnen 15 minuten klaar. In mijn geval was de kwestie binnen 3 weken opgelost en ben deze 3 weken keurig per mail op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik meer dan tevreden ben over de afhandeling

Snel, duidelijk en digitaal

Succesvolle claim en een snel en digitaal proces: top!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Iceland Air

Verrassend snelle afwikkeling

Goede en snelle afhandeling na onze vertraging op terugreis vanaf Kreta naar Maastricht.

Snel en goed geholpen!

Binnen 3 weken na indienen hadden we ons claim bedrag terug. Erg tevreden en goede service!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryan air

Mooi resultaat na lang proces

Super resultaat! Enige aandachtspunt: ook al wordt bij de start van het proces aangekondigd dat het lang kan duren; het zou helpen dat van bij de start er iets frequenter een update wordt gestuurd. Het is in deze periode dat je als gedupeerde hier het meest naar verlangt.

Doorzetters!

Na enkele jaren van vasthoudendheid en goede tussentijdse updates is mijn claim gehonoreerd. Geen opgevers in deze club, hulde!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Noet gedacht, gehoopt en uiteindelijk gekregen

Goede communicatie naar de cliënt, doen wat toegezegd is en vasthoudend. Zelf werden we door Ryanair afgepoeierd, en dan zijn de servicekosten meer dan verdiend. Zou in een nieuw geval meteen weer met deze organisatie in zee gaan.

Erg tevreden!

Contact is erg goed en zeer professioneel !

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? ryan air

Mijn ervaring met aviclaim is positief

Moest eerst veel gegevens in vullen. Kon niet alles op de manier van Aviclaim doen. Zoals b.v. een digitale handtekening etc. Maar alles werd opgelost.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Cathay Pacific

Top geregeld!

Geen gedoe gewoon netjes afgehandeld

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? transavia

TOP

Klacht ingediend, snel afgehandeld en snel mijn geld gekregen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? TAP

Aviclaim is een uitstekend bedrijf! Je wordt goed op de hoogte gehouden met updates over de zaak.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Ben zeer tevreden!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling Airlines

Buitengewone snelle, correcte afhandeling en uitbetaling !

Binnen een maand na de geannuleerde vlucht stond het geld al op onze rekening. Op een vraag onzerzijds kregen wij een snelle en persoonlijke reactie terug, waardoor de communicatie bijzonder prettig verliep.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lot Polisch Airlines

goed bedrijf, correct, snel, niet opdringerig, doeltreffend

prima ervaring

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? vuelings ( liverpool )

UITSTEKEND

Correct en zeer vlot alles behandeld Zak als zich weer calamiteiten voordoen Weer tot U wenden. En zeker U recommanderen Bij familie en kennissen .Mijn Dank Bertus en Ybie

Snelle correcte afhandeling

Duidelijke uitleg, persoonlijk correct telefonisch contact en wordt op de hoogte gehouden van de voortgang van de claim. Snelle afhandeling! Aviclaim top!!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Corendon

Ik ben erg goed geholpen

Het was allemaal erg duidelijk, hoe de procedure in zijn werk ging, wat ik kon verwachten en hoelang het ging duren. Erg professioneel en goed gehandeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Laudamotion

Netjes en redelijk vlot afgehandeld

Dit kun je als pariculier nooit voor elkaar krijgen. Bedankt

super

Aviclaim heeft mij prima geholpen. Zeker aan te raden!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? frans/klm

Snel en goed afgehandeld.

Snel en goed afgehandeld.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Correndon

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?