Aviclaim heeft al het werk voor mij gedaan. Ik moest slechts de basisinformatie geven. Ze hielden mij goed op de hoogte en waren succesvol. Ook hun vergoeding was meer dan redelijk.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

Bijzonder correct bedrijf !

Absoluut de moeite waard om je bij dit bedrijf aan te melden. We werden goed op de hoogte gehouden over het verloop van de “Case” . Het duurde best lang maar met zeer positief resultaat ! Bedankt !

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Transavia

Goed gezien het optimale resultaat

Goed en duidelijk met een positief resultaat

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Bij elke vraag gelijk antwoord, wel zo fijn.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Vueling

Vaak op de hoogte gehouden ondanks dat de vluchtmaatschappij niks van zich liet horen. Door rechtszaak toch geld gekregen via aviclaim

Vasthoudend en effectief.

Op een professionele wijze werd de zaak aangepakt en volhoudend tot een goed einde gebracht. Resultaat is precies wat is toegezegd.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Easyjet

Eenvoudig en duidelijk programma om de claim in te dienen.

Goede ervaring, de volgende claim zal ik weer via Aviclaim indienen.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? KLM

duidelijk, vriendelijk en accuraat

Serieus gesprek, werd goed geluisterd, goed opgepakt en goed uitgevoerd. Ik wens jullie veel succes.

zeer professioneel en erg eenvoudig alles on-line

zeer professioneel en erg eenvoudig alles on-line

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? United Airlines

Doorzetters

Dit had ik zelf waarschijnlijk niet voor elkaar kunnen krijgen. Het heeft lang geduurd, maar ze hebben met succes doorgezet en zich niet met een kluitje in het riet laten sturen door Lufthansa.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lufthansa

Regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang, prima georganiseerd !

Zoë bovenstaande , niets op aan te merken !!

Goed resultaat

Kennis van zaken

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Ryanair

super, regelematig op de hoogte gehouden, standvastig en vast beraden, top!

Aviclaim, neemt alles uit handen, gaat recht op zijn doel af, effectief ondanks lange procedures, regelmatige informatie stand van zaken en in mijn geval gewonnen!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? ryanair

Beleefde en duidelijke feedback.

Aviclaim zomaar van internet geplukt, op de gok. Keer of twee gebeld om te vragen naar de vorderingen. Steeds beleefd te woord gestaan. Gedurende het traject werd de feedback steeds regelmatig van aviclaim uit verstrekt. Dat vond ik erg prettig. Kennelijk verstaan ze hun vak goed, want ze zijn succesvol geweest. Ik heb inmiddels aviclaim aanbevolen in kijn elftal en bij vrienden.

Hele goede ervaring.

De claim die ik ingediend had werd al binnen een week uitbetaald!!

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Tap

Redelijk tot goede service, vriendelijk telefonisch contact

Wij zijn zeer goed geholpen, met name in de beginfase, toen het met de formuleren downloaden niet zo vlot ging. Gedurende het proces welke totaal 15 maanden in beslag heeft genomen, zijn wij 4x geïnformeerd mbt de stand van zaken, dit had wat vaker mogen zijn en hadden ook meer gedetailleerde info mbt de lopende zaak verwacht. Wij weten tenslotte niet hoe eea in z’n werk gaat. Al met al zijn we natuurlijk te reden met de uitkomst, waarvoor onze hartelijke dank.

Grandioos.Top kwaliteit

Binnen 14 dagen mijn geld op de bank.Top service.Bedankt.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? American Airlines

goede communicatie zowel per telefoon als email

Ik heb ervaren dat Aviclaim buitengewoon efficiënt is. Het indienen van de claim was eenvoudig. De uitbetaling razend snel. Bravo

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? British Airways

Snelle service, goed team.

Nadat ik contact heb opgenomen met jullie, is alles snel in gang gezet. Tussentijds hebben jullie ons op de hoogte gebracht van de gang van zaken. Wij zijn erg tevreden met jullie service.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Air Arabia

Zeer goede ervaring met dit bedrijf kan het iedereen aanraden . En zeer netjes en goed aan de telefoon.

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Lauda

Lees goed de kleine lettertjes.... zie bericht hieronder

De klant betaalt 25pct commissie over het ontvangen bedrag aan Aviclaim. Tuurlijk mag Aviclaim iets verdienen maar niet zoveel...

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? klm/airfrance

snelle en goede service met positieve afloop

eenvoudig claim in te dienen en status in de gaten te houden

• Met welke luchtvaartmaatschappij vloog u? Turkish Airlines

Duidelijk en betrouwbaar in de claim, maar ook in het kostenplaatje van het bedrijf zelf.

Zeer duidelijke en goed werkende website, waar de benodigde documenten voor de claim makkelijk kunnen worden geupload. Eventuele vragen via de websitechat en/of email worden snel en duidelijk beantwoord.

geweldig

het heeft lang geduurd,maar door het niet opgeven van uw organisatie is er toch betaald,geweldig gedaan en bedankt ook namens vrouw en kind. groet karel kuyper

Pluspunten

Wat beloofd was is ook daadwerkelijk uitgevoerd. .

Ga zo door.

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?