Pluspunten

Zonder inspanning heb ik 75% van met geld teruggekregen, terwijl het mij eerder met heel veel inspanning niet gelukt was.

Het heeft wel even geduurd.

Pluspunten

Snelle reactie over chat! Goede onze zaak geregeld, claim in korte tijd uitbetaald.

Pluspunten

Eerlijk en slagvaardig in korte tijd resultaat en afhandeling volgensafspraak ! Een echte aanrader.

Pluspunten

Duidelijke communicatie. En goed resultaat!

Pluspunten

Ze houden je telkens op de hoogte van alle stappen.

Pluspunten

Goede en snelle service en heel goed telefonisch contact.

Pluspunten

Top communicatie.

Geen klachten

Pluspunten

Zeer snel geregeld en je wordt goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle communicatie en afhandeling

Duidelijke communicatie omtrent de kosten. Er wordt alleen gesproken over het eventuele claimbedrag. Later werd het pas duidelijk dat 25% voor Aviclaim is. Het staat netjes ergens in uw algemene voorwaarden dus daar kan ik niets van zeggen alleen nu komt het een beetje schimmig over omdat veel mensen (net zoals ik) niet alle artikelen van een algemene voorwaarden gaan lezen en ik me nu toch een beetje een naar gevoel heb overgehouden. De volgende keer zal ik het eerst zelf rechtstreeks gaan proberen omdat ik 25% fee wel heel erg veel vind.

Pluspunten

a) Helder en efficient process waarbij de klant bij elke stap wordt geinformeerd. b) Geven niet op wat uiteindelijk resultaat gaf.

Case website gebruiksvriendelijker maken.

Pluspunten

Correct , accuraat en behulpzaam. Blijven proberen ook na meerdere afwijzingen.

Pluspunten

Alles wordt individueel geregeld, ik hoefde niets te doen. Ik werd ook goed op de hoogte gesteld van stand van zake. Heel fijn!

Pluspunten

Snelle en regelmatige update van de zaak. Goede informatieverstrekking.

Pluspunten

Accuraat en goed mijn claim behandeld. Helemaal positief over het feit dat hun de initiatiefnemers waren bij ontbrekende documenten/ misverstanden.

Pluspunten

Je hoeft maar een keer iets in te vullen. Web-site is duidelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geven regelmatig een update van de voortgang. Ik meerdere claims ingediend waarvan de meesten heel snel afgehandeld werden.

Bij complexere claims een duidelijker voortgang communiceren. Ik kreeg van de rechtbank in Duitsland een brief met daarin de toegewezen claim. Ruime tijd later pas reactue van Aviclaim. Betaling kwam pas nadat ik gebeld had.

Pluspunten

Een claim kan soms tot een jaar duren, dan is het fijn dat je hier zelf niet achteraan hoeft te gaan. Het doorgeven van een claim verloopt zeer eenvoudig.

Pluspunten

Naar alle tevredenheid, keurig alles afgehandeld. Ondanks dat het bijna een jaar geduurd heeft, zijn wij erg content met de hele afhandeling. Erg tevreden over het feit dat we steeds op de hoogte zijn gehouden over de stand van zaken m.b.t. onze claim.

Niet van toepassing.

Pluspunten

wordt goed op de hoogte gehouden. ben zeer tevreden.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk!

Pluspunten

-goede updates tussendoor -duidelijke communicatie

Niet....

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?