Pluspunten

De communicatie is super en snel. Telefonisch altijd direct bereikbaar. Onze claim is snel en correct afgehandeld , een top bedrijf

Pluspunten

Eenvoudig aanleveren van documenten, je wordt tussentijds goed op de hoogte gehouden. Snelle uitbetaling

Pluspunten

Aviclaim heeft ons op de hoogte gehouden tijdens het gehele proces.

geen

Pluspunten

Ik heb nagenoeg niks hoeven doen en jullie hebben netjes alles geregeld. Hartelijk dank!

Pluspunten

snel en probleemloze afhandeling

Pluspunten

zijn duidelijk en eerlijk over je claim. geven informatie als het erg lang duurt. duidelijke website kortom meer dan tevreden

zie geen verbeter punten.

Pluspunten

Direct contant met mij opgenomen wanneer niet alle documenten waren aangeleverd Goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het hele bedrag kunnen vorderen ! Heel netjes

Geen verbeterpunten voor mij. Het heeft 1 jaar geduurd maar dat ligt niet in jullie handen

Pluspunten

Nadat je aangifte hebt gedaan heb je er geen omkijken meer na. Bedrijven als Vueling zijn voor de gewone man onbereikbaar en processen ongrijpbaar. Ze ontzorgen je dus... volgende keer probeer ik het iwt eens meer zelf op te lossen.

Aangifte met digitale handtekening was een hoop gedoe. Dat moet veel makkelijker... nu erg veel veiligheidsmailtjes en zo.

Pluspunten

Houd je op de hoogte van de vorderingen en wat er gedaan wordt. Gelukt om vliegmaatschappij schuldig te bevinden en schadeclaim uit te laten betalen

Misschien maandelijks een update geven hoe de stand van zaken is, ook al is er geen nieuwe informatie.

Pluspunten

alles ok

nvt

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, voor vragen zijn ze goed bereikbaar!

N.v.t

Pluspunten

snel afgehandeld

Pluspunten

Zelf geen omkijken naar, het terugvorderen van de schade.

Pluspunten

De claim goed afgehandeld en een duidelijke communicatie naar de gedupeerde.

Pluspunten

Goede terug koppeling en snelle afhandeling . Ben zeer tevreden over Aviclaim. Vriendelijke medewerkers

Ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

Super goede en snelle service! Ondanks dat de luchtvaart maatschappij eerst nee op request gaf. Heeft aviclaim het toch voor elkaar gekregen een vergoeding te regelen!

Pluspunten

Geweldig contact. Erg goed en vriendelijk. Correcte afhandeling. Goed dat dit bedrijf bestaat, kunnen erg veel mensen plezier aan hebben! Die luchtvaartmaatschappijen denken maar dat ze kunnen doen wat ze willen. Mooi niet door de goede zorgen van Avicleam. Zeer tevreden!

Pluspunten

Zeer positief. In alle opzichten. Het afwerken van de schade tot aan de laatste nette mailberichten over de afhandeling etc.

absoluut geen verbeterpunten

Pluspunten

Duidelijke communicatie per mail

Invullen via de site werkt niet optimaal. Bestanden toegevoegd maar waren niet zichtbaar voor aviclaim.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De afhandeling

heb ik niet

Pluspunten

Aviclaim heeft mijn zaak opgepakt nadat vlucht-vertraagd de zaak afgewezen had. Dit hebben ze fantastisch gedaan tot een gewonnen rechtszaak aan toe. Ik kan aviclaim van harte aanbevelen!

Pluspunten

Goede communicatie, duidelijk, professioneel.

Nvt

Pluspunten

Duidelijk in afhandeling claim

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?