Pluspunten

geweldige zinzet

geen idee

Pluspunten

Zeer goede service .Goede communicatie. Al met al goede snelle afwikkeling van aviclaim.

Pluspunten

Alles! Geweldige inzet en supersnelle reacties op vragen.

Geen.

Pluspunten

Fijn contact, alles goed geregeld!

Pluspunten

snelle afhandeling

Pluspunten

Snelle en makkelijke afhandeling.

Het bankrekeningnummer wordt 2 x gevraagd. Dit kan argwaan opwekken omdat het immers toch een online afhandeling is.

Pluspunten

Makkelijk, je hoeft zelf alleen wat formulieren in te vullen en het bedrijf doet de rest.

Pluspunten

Bedrijf is echt strijder! Gewoon even 300 snel geregeld voor je boy. Jullie zijn echt gangster. Hoeveel nigga's zijn wel niet gepopt voor deze drie barkie. Shoppa op de hoek is jullie ook dankbaar.

Werd gebeld door een guy. Lekkere chickie volgende keer zou goeie zijn.

Pluspunten

zijn aanhoudend , laten zich niet intimideren . Waar een andere claim maatschappij mijn vlucht annulering te moeilijk vonden om in behandeling te nemen deed Aviclaim dit wel en wisten na een gerechtelijke procedure de claim binnen te halen . Je wordt ook goed op de hoogte gehouden .

geen

Pluspunten

Goede voorlichting tijdens het gehele proces.

Geen.Vuelta

Pluspunten

Nemen snel contact met je op en treden handelend op ter afhandeling van de claim. Administratieve handelingen gaan volledig digitaal en dit is correct verlopen. Houden je regelmatig op de hoogte van de voorgang van de claimprocedure.

Pluspunten

- Zeer hulpvaardig - Vakbekwaam - Duidelijke uitleg - Voornaamste punt is natuurlijk de service en vakbekwaamheid. Zonder Aviclaim zouden wij nooit in ons gelijk zijn gesteld. We zijn er echt super blij mee!

Wellicht is het automatisch in te regelen dat je iedere maand een update krijgt over de voortgang, ook al is er geen voortgang. Dit was mijn eerste 'case' dus ik wist niet wat er zou gebeuren. Als er vervolgens twee maanden radiostilte is dan lijkt het alsof de zaak is vergeten. Echter werd er altijd snel gereageerd, dus in die zin is het ook geen klacht o.i.d.

Pluspunten

Door een lange vertraging heb ik een taxi van Schiphol naar Groningen moeten nemen, geen goedkope rit. Gelukkig heeft Aviclaim het bedrag hier voor terug kunnen claimen bij Vueling, toppers.

Pluspunten

Houdt goed op de hoogte van de ontwikkelingen.

Pluspunten

Zonder Aviclaim had ik nooit een compensatie ontvangen. Dit krijg je alleen nooit voor elkaar.

Alles is prima verlopen.

Pluspunten

Top bedankt

Pluspunten

Snelle reactie. Goed mailcontact.

Pluspunten

Betrouwbaar en ze houden je goed op de hoogte. Vakkundig en succesvol afgehandeld!

Pluspunten

Duidelijke communicatie Vlotte reactie op mail

Pluspunten

De snelle en succesvolle afwikkeling van de claim.

We hadden wat problemen met het invullen van het formulier. Uiteindelijk wel gelukt.

Pluspunten

Ondanks een lange procedure werden wij goed op de hoogte gehouden en zijn alle afspraken nagekomen!

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?