Pluspunten

Fantastisch hoe mijn claim is afgehandeld.

Pluspunten

Regelmatig info gekregen over de stand van zaken , ben dik tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zijn tot een resultaat gekomen.

niet een gelijke som voor dezelfde claim - mensen die ook op dezelfde vlucht zaten, helemaal hetzelfde meemaakten, kregen meer geld terug. lang wachten en soms weinig berichtgeving

Pluspunten

De communicatie en afhandeling was professioneel.

Prima zo.

Pluspunten

Aviclaim heeft goed hun best gedaan om ervoor te zorgen dat ik mijn geld heb gekregen. Ze hebben hierbij ook goed gecommuniceerd naar mij.

Niks

Pluspunten

prima geholpen

kan ik zo niet bedenken

Pluspunten

Super werk verricht door naar 1.5 jaar ervoor te zorgen dat wij ons geld uitbetaald hebben gekregen! Bedankt voor het geduld en jullie werk!

Iets vaker een telefoontje in plaats van een mailtje over de ontwikkelingen, dat maakt het iets persoonlijker.

Pluspunten

correcte afhandeling. goed beknopt op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Snelle, correcte afhandeling

Pluspunten

Aviclaim houdt je goed op de hoogte.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Resultaat ok

Site kan beter. Bij het invullen van de gegevens was het niet duidelijk genoeg. Weet niet meer op welk moment. Heb toen contact gehad met een medewerker.

Pluspunten

Geregeld updates. Erg prettig!

25% is wel echt een te hoge prijs

Pluspunten

Aviclaim neemt de hele administratie rompslomp uit handen. Je hoeft werkelijks niets te doen. Perfect

Geen op of aanmerkingen.

Pluspunten

Hield me goed op de hoogte

Pluspunten

Doet wat het beloofd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Van A tot Z once claim keurig begeleid.

Pluspunten

Hebben mij fantastisch geholpen met een lang juridisch traject.

Pluspunten

9 uur vertraging gehad van Amsterdam naar New York. Aviclaim ingeschakeld en binnen enkele weken bericht gehad dat de claim van 1200 euro uitgekeerd is door Norwegian Airlines. Minus de 25% fee van Aviclaim blijft er 900!!! euro over. Simpelweg enkele documenten uploaden en Aviclaim doet de rest. Geen gedoe of rompslomp. Geweldig!

Pluspunten

Geen omkijken naar!

Pluspunten

Ze zijn alle afspraken nagekomen, het contact verloopt helder en duidelijk, op iedere vraag volgt een antwoord

Soms, heel soms, laat een antwoord even op zich wachten, maar nooit langer dan 2 dagen

Pluspunten

Een van de beste punten is wel dat aviclaim je steeds op de hoogte houdt voor wat betreft de voortgang! Heldere communicatie en doen wat ze beloven!! Helemaal TOP

Pluspunten

Goede communicatie over voortgang claim. Nette afhandeling.

Pluspunten

goede communicatie. heel direct, en betrouwbaar

sneller actie ondernemen

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?