Pluspunten

Snelle reactie als je vragen hebt.

Op het einde was er begin oktober mij al een mail gestuurd dat het geld was ontvangen. Gisteren (20-11) moest ik zelf bellen waar het geld bleef. Die communicatie kan beter.

Pluspunten

Uiteindelijk al mijn geld teruggekregen. Heeft bijna een jaar geduurd, maar uiteindelijk is het gelukt om geld terug te krijgen!

Pluspunten

Snelle reactie op e-mail

Pluspunten

Vorig jaar aansluiting San Francisco-Las Vegas gemist door verlate aankomst vlucht met United Airlines.Misten 1 volle vakantiedag. 2x verzoek om compensatie, geen reactie. Kwam toevallig Aviclaim op internet tegen. Ook die kreeg in 1e instantie geen reactie, maar die zette door. Na 3 maanden is het Aviclaim gelukt om vergoeding te verkrijgen. Ik werd van iedere fase tijdens het proces op de hoogte gehouden. Uitstekende service en een echte aanrader voor pechvogels.

Pluspunten

Makkelijke en simpele afhandeling van de zaak

Pluspunten

Snelle reactie, behulpzaam!

Pluspunten

Goed contact via de mail ,duidelijk aangegeven hoe lang de procedure duurt , snelle uitbetaling . hoop geen vertraging meer mee te maken . maar mocht het zo zijn kom ik gelijk bij jullie terug .

eigenlijk niet ben zeer tevreden

Pluspunten

Aviclaim heeft zeer snel en goed gehandeld bij de afwikkeling van de vertraging.

Pluspunten

Duidelijke service en met succes! Goede communicatie.

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Effectief, informatief en efficient

Weinig

Pluspunten

Snel handelen na melding

Ik werd dag na gedeeltelijk invullen al gebeld of ik aanvullende info wilde invullen. Dat vond ik wel erg snel

Pluspunten

duidelijk en snel

geen

Pluspunten

Ze houden vol ook al duurt het lang en houden je telkens op de hoogte. Erg tevreden met het resultaat. Aan te bevelen!

Pluspunten

Snelle en duidelijke acties. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Snelle afhandeling 29-09 claim ingediend. 08-11 is het geld al over gemaakt!

Pluspunten

Goede communicatie. Je wordt meteen op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Correcte service

geen verbeterpunten

Pluspunten

Super snel afgehandeld

Pluspunten

Goede communicatie en afhandeling.

Pluspunten

Snelle afhandeling. Wist van het bestaan niet af maar via Parkos kreeg ik een bericht dat jullie het wilde claimen. Goede communicatie via de mails.

Geen verbeter punten geef jullie een cijfer 9

Pluspunten

Goede communicatie Snelle reactie Ook met tussenbedrijf ertussen goede communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

communicatie

Pluspunten

Geld terug

Duurt wel lang

Pluspunten

Alles OK

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?