Pluspunten

Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden via de mail. Dacht eerst waar begin ik aan.....moest alles in scannen. Maar in is allemaal top geregeld door jullie.

Vooral zo door gaan

Pluspunten

Goede communicatie, snelle behandeling, duidelijkheid en vlotte uitbetaling

Pluspunten

- Aviclaim houd je goed op de hoogte van de status - Neemt weinig tijd in beslag om dit te regelen, volledig ontzorgt - Aviclaim gaat door totdat ze de vergoeding hebben ontvangen - Mocht je in de situatie komen dat je recht hebt op een claim dan beveel ik Aviclaim zeker aan!

- Geen

Pluspunten

Had er in eerste instantie weinig vertrouwen in. maar ze hebben me totaal verrast 3 keer een hele diepe buiging !!!!!!!!

Het afgeven van je gegevens blijft moeilijk door al de verhalen op internet.iets om die ongerustheid weg te nemen zou geweldig zijn.

Pluspunten

Snel, gebruikersvriendelijk en efficiënt

Pluspunten

Adequaat bedrijf wat zijn belofte nakomt! Altijd netjes en beleefd en reageert snel.

Pluspunten

Super geholpen zeer tevreden Binnen 6 weken mn geld al gehad.werd van alles op de hoogte gehouden top. Bedankt voor jullie hulp.gr wilma

Pluspunten

Duidelijke info, welke documenten nodig waren. Heldere communicatie. Zelf verder niets hoeven te doen.

Ik ben zeer tevreden. Zou niet weten wat beter had gekund.

Pluspunten

Alles snel en perfect geregeld, met een mooi bedrag dat terug is betaald. zeker 25 % waard !

Pluspunten

Blijft goed informeren dedurende het proces, en in dit geval met een positief eind

Pluspunten

Totale onzorging

-Digitale ondertekening werkte/voldeed niet waardoor er extra handmatige handtekening werd gevraagd. Wellicht alleen handmatige handtekening ondersteunen zodat proces geen vertraging oploopt -Fee m.i. aan wat hoge kant, wel vooraf bekend, maar voor particulier bijna geen doen om zelf te claimen

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijke mailthes en snelle afhandeling zonder al te veel moeite voor de cliënt.

Pluspunten

Hele prettige communicatie. Goede afhandeling!

Ga zo door!

Pluspunten

Proces is eenvoudig op te starten en verliep verder geruisloos

Pluspunten

Geel makkelijk, snel en eenvoudig . Bedankt!!

Pluspunten

Sterke punten: communicatie, als klant was ik altijd op de hoogte van de status van mijn claim. Informatief en gebruiksvriendelijk website, waar je heel gemakkelijk alle nodige documenten kunt uploaden. Het bespaart zoveel tijd. Bedankt

geen

Pluspunten

Duidelijke uitleg

Pluspunten

Makkelijk en snel.

Pluspunten

Duidelijke communicatie

Digitaal aangetekend mailen wordt gebruikt, 4 weken later uiteindelijk alle volmachten nogmaals ingevuld met de hand...

Pluspunten

Snel en makkelijk

Pluspunten

Super geregeld Wij hebben er weinig voor hoeven doen. Goede tussentijdse informatie gekregen. Verwachtingen goed gemanaged. Top!

Pluspunten

Snel en adequaat gehandeld. Ook al betaal je een percentage van het claim bedrag aan Aviclaim, het was snel opgelost. Ik ben een zeer tevreden klant!

Pluspunten

goede en zeer snelle service.

Pluspunten

Keurig van alles op de hoogte gehouden.Binnen vier weken nadat de claim is ingediend stond de vergoeding op de bankrekening.

Pluspunten

Snelle afhandeling. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik zal zeker reclame maken voor dit bedrijf bij vrienden, collegae en familie.

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?