Pluspunten

Accuraat, doet wat het belooft, betrouwbaar, informeert ons goed over de voortgang

Onduidelijke intake vwb de aanlevering van reisdocumenten. Het leek alsof we boardingpass moesten inleveren maar die hadden we (uiteraard) niet.

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden.

op de website staat niet duidelijk dat er 25% commissie wordt gerekend. Eigenlijk wordt dat pas duidelijk nadat de opdracht is gegeven. Goed dat je ook in het nederlands kan communiceren, maar blijkbaar heb ik daar overheen gekeken, want ik kreeg de vragen in het engels. Misschien omdat ik via aviaclaim.COM ingelogd was?

Pluspunten

Snelle correspondentie en snelle reactie op vragen

Beter toelichten if vereenvoudigen voor klant hoe het werkt met digitaal ondertekenen, snap er nog steeds niks van

Pluspunten

Toegankelijk, snel & effectief! Aanrader voor kritische consumenten die het maximale resultaat willen maar weinig tijd hebben, deze service neemt je alles uit handen: Top!

Pluspunten

Snelle en goede communicatie. Is flexibel.

Niet echt

Pluspunten

Duidelijke voorwaarden en goed afgehandeld

Meer informatie tussendoor zou fijn zijn

Pluspunten

Acceptatie van mijn claim (i.t.t. andere claimbedrijven), snelle en correcte afhandeling.

Pluspunten

Snelle en correcte afwikkeling

Pluspunten

Heel netjes en snel de claim voor ons geregeld, na de staking van Transavia.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Wir sind total begeistert...über Aviclaim haben wir die volle Entschädigung bei einer Verspätung von 7 Std. erhalten. Natürlich werden wir Sie auch weiter empfehlen. Vielen Dank

Verbesserungspunkte

Bei uns hat alles super gepasst.

Pluspunten

Zeer goed in contact onderhouden snel

Pluspunten

Vriendelijk, altijd snel een reactie ontvangen, en persoonlijk erg goed behandeld. Zeer tevreden over het resultaat.

Door een fout bij Qatar heeft het verlenen van de compensatie wat lang geduurd. Misschien zou AviClaim hier wat meer bovenop kunnen zitten, of regelmatig de achterstallige betalingen checken.

Pluspunten

Tevreden, soepel verlopen

Pluspunten

I got good part of the money back. Very professional

Pluspunten

Gemakkelijk contact, duidelijke voorwaarden, houden je tussentijds perfect op de hoogte en gaan echt voor je aan de slag.

erg bedankt, blijf zo doorgaan

Pluspunten

De aardige service. De website geeft duidelijk aan welke onderdelen er nodig zijn om een claim in te dienen. Ook het extra advies en kennis die deze party heeft is waardevol.

- De communicatie om de klant op de hoogte te houden kan een stuk beter. Wat zijn jullie aan het doen, welk termijn zit hier aan, wat zijn de vervolg stappen...etc. - bij het opladen van de documenten zou je het liefst per onderdeel willen toevoegen en opslaan ipv alles tegelijk. aangezien documenten op de telefoon en andere dingen weer op de computer staan.

Pluspunten

Duidelijke correspondentie en snelle afhandeling.

Pluspunten

Duidelijke beschrijving van het te verwachten verloop van de claim. Snelle bevestiging, snelle uitbetaling. Fee meer dan waard !!!

Pluspunten

De wijze van informeren is goed en informatief. De afspraak over de kosten is ook duidelijk. Na aandringen

Geen verbeter punten, ga zo door

Pluspunten

- Netjes afgehandeld -elke maand een update

Pluspunten

Duidelijke communicatie, heldere website en goed verwachtingen management. En een succesvolle claim niet te vergeten!

Pluspunten

Vriendelijk, klantgericht, deskundig, vlot. Goede follow up na eerste aanmelding.

Online formulier. Pas via omweg mogelijk alle gegevens door te geven wanneer er sprake is van meerdere passagiers en 2 verschillende boekingscode's. Misschien bij de inleiding de omweg aangeven. of het formulier aanpassen.

Pluspunten

VASTHOUDEND EN COORCT GEIINFORMEERD

Pluspunten

Snelle afhandeling, duidelijke communicatie over de te nemen stappen en voortgang.

Doordat het issue zo snel afgehandeld is, lijkt de 25% commissie die gevraagd wordt enigszins buiten proportie.

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?