Pluspunten

Regelmatig updates over de voortgang van de claim. Reageren snel op eventuele vragen Positief is dat de mails persoonlijk zijn (er staat een naam onder).

Soms mailtjes die niet meer actueel zijn. zo ontving ik op 26 mei een mail dat de luchtvaartmaatschappij had betaald en later een mail dat de luchtvaartmaatschappij is gesommeerd te betalen.

Pluspunten

De service inclusief de afhandeling was in één woord: perfect. Om het als voormalig schoolmeester in meer woorden te zeggen. Het bedrijf krijgt als beoordeling: "een 10 met een griffel en een zoen van de juffrouw".

Pluspunten

Makkelijk contact en kunnen alles snel regelen!

Pluspunten

Goede communicatie. Makkelijk en duidelijk in te vullen formulier. Alles wordt geregeld.

Niets

Pluspunten

Goede en regelmatige status

Pluspunten

zeer snelle afhandeling

geen

Pluspunten

Goeie communicatie. Doet wat het beloofd. Houdt je op de hoogte van de gang van zaken.

Kan er geen bedenken.

Pluspunten

Ze communiceren prettig, goed contact.

Pluspunten

Lage kosten en een professionele afwerking, zowel in communicatie als het behaalde resultaat. 100% aanbevolen!

Pluspunten

Heldere beleidsvoering Goede communicatie Erg snel resultaat

Geen, erg tevreden

Pluspunten

Super snel geregeld, echt top!

Pluspunten

Alle lof voor dit bedrijf, na de gevraagde gegevens te hebben ingeleverd zijn ze zonder verdere vragen de claim op gestart, je wordt met regelmaat op de hoogte gehouden van de stand van zaken met uitleg waar de op onthoud zit. Ook de uitbetaling verliep zeer vlotjes. Nogmaals mijn grote complimenten en dank voor uw uitstekende werk. T.Laferte

Voor ons Geen!

Pluspunten

Perfecte service en goed contact met de medewerker

Pluspunten

Voordat de claim ingediend wordt, wordt er eerst gecheckt of je voor een vergoeding in aanmerking komt en wat de hoogte van de vergoeding is. Dus geen valse verwachtingen. Nadat de gevraagde gegevens aangeleverd zijn bij Aviclaim geen omkijken meer naar de claim. Alles wordt correct afgehandeld en wij zijn elke keer keurig op de hoogte gesteld van de stand van zaken. Een dikke 10

Pluspunten

Accuraat, informeren de client goed, managing expectations in iedere stap. On line dossier.

FB link bij succesvolle claim. Standaard notificatie.

Pluspunten

Snel Duidelijke berichtgeving via mail Netjes te woord gestaan via telefoon

Ik had per ongeluk twee maal mijn gegevens ingevuld en kon dit handmatig niet verwijderen op de website.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle vlotte service En als je vaak claimt wordt je er erg bedreven in

Pluspunten

Duidelijk, eenvoudig en snel

De vragen in het begin zijn wat lastig beschreven. Kan makkelijker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wel fijn dat ze de claim opgepakt hebben. Ik had eigenlijk verwacht dat dit bedrijf van transavia zelf was, met het gevolg dat ik dus niet verwachtte dat ik nog iets moest bijdragen aan het oppakken van de claim.

geen, werd regelmatig goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Betrouwbaar. Het bedrijf communiceert heel goed met de klant en houdt deze voortdurend op de hoogte over de stand van zaken van de claim. Aviclaim is duidelijk over de gemaakte afspraken en procedure.

Graag zou ik weten wat de naam van het bedrijf betekent. Geen idee. (iets met Aviation misschien??)

Pluspunten

Gewoon top! Hele fijne medewerkers, Dhr Sicco in het bijzonder

Vooral zo doorgaan, de klant op de hoogte blijven houden met updates en het persoonlijk contact bieden indien dit wenselijk is voor de klant. Maar aan deze punten voldoen jullie al. Ga zo door!

Pluspunten

snel, accuraat, goede communicatie

Pluspunten

Duidelijk hoe je claim in te dienen, vriendelijk en doeltreffend. Je wordt tussentijds goed op de hoogte gehouden van de tussenstand. Zeer tevreden.

De Corridor 14

3621 ZB Breukelen

0346 20 20 16

Over Aviclaim

Heeft u te maken gehad met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Of heeft u de aansluitende vlucht gemist? Dan heeft u waarschijnlijk recht op compensatie tot wel €600,00 per persoon! Aviclaim heeft reeds duizenden passagiers succesvol aan een compensatie geholpen. Waarom Aviclaim: ✓ No cure, No pay ✓ Geen verborgen kosten ✓ Als beste beoordeeld in de markt ✓ Internationaal actief ✓ Hulp via telefoon, chat en e-mail. We starten dagelijks rechtszaken om een afwijzing van de luchtvaartmaatschappij tot een succesvolle claim om te zetten. Bent u de volgende tevreden klant die de compensatie via Aviclaim ontvangt?