Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De recensies geven een overwegend positieve indruk. Klanten waarderen snelle levering, behulpzaam personeel en een brede selectie wijnen. Er is doorgaans sprake van een goede prijs-kwaliteit verhouding en duidelijke communicatie bij leveringen.
Altijd goed advies, vriendelijk en fijne wijnen.
3 February 2022
Timo
Melissant
Heerlijke goed geprijsde Spaanse wijntjes die binnen no time in huis zijn.
25 January 2022
Milja
Amsterdam
Goed contact en goede communicatie Snelle levering Goed verpakt
18 January 2022
Marianne Boender
Barendrecht
Ik had twee flessen wijn besteld en netjes betaald ik had alleen geen bevestiging mail ontvangen toen heb ik na een paar dagen gebeld en kreeg een meneer aan de telefoon en die zou mij terugbellen tot op heden niks meer gehoord ik heb twee dagen geleden wel de wijn ontvangen
Beveelt niet aan
15 January 2022
Jordi
Maarssen
wijn uitstekend. Een opmerking: bezorging met GLS was niet te volgen met de code. Wist niet wanneer ze kwamen.
15 January 2022
THEO
Drunen
Nu een aantal keer bij de wijngoeroe besteld en de wijnen stellen nooit teleur. Goede service in de winkel en je kan met al je vragen terecht ! Ik kom zeker nog vaker terug.
14 January 2022
Daan
Maassluis
Ik had 16/12/21 4 flessen wijn besteld voor mijn jarige broer in Schiedam. Bij toeval treft hij ‘s avonds om 23.00 uur een aangebroken verpakking aan bij zijn garage. Geen briefje in de bus dat het ergens neergezet is. Erg slordig,!!
Beveelt niet aan
4 January 2022
José
Eindhoven
Graag ontvangen wij nog de factuur.
30 December 2021
G. A.
Rockanje
Prima en snelle levering. Heerlijke wijn.
28 December 2021
Janwillem Klop
Kortgene
22 December 2021
Hoa
Leeuwarden
Correct, vlot en efficiënt. Aflevering in stevige doos, goede wijn!
7 December 2021
Arend
Lemmer
Mooi assortiment en snelle levering
4 December 2021
Aart Malefason
Barendrecht
Mooi aanbod van prima wijnen. Levering altijd netjes en snel.
4 December 2021
Lia
23 November 2021
Henk
Rotterdam
Levering is prima en op tijd. Wijn was goed ingepakt. De wijn die ik besteld had is moeilijk in Nederland te krijgen en ben dus heel blij dat jullie hem weer hadden.
23 November 2021
Marga
Wijk bij Duurstede
Fijne en overzichtelijke website. Met fijne toch wel apparte wijnen. Goede snelle feedback en service
15 November 2021
Laurens Verwey
Rotterdam
Bestelling heel goed verpakt en snel bezorgd.
31 October 2021
Jan
Maastricht
Ik heb een aantal heerlijke rode wijnen en een doosje rose besteld die echt super waren. Ik houd jullie er zeker in!
12 October 2021
Milja
Amsterdam
Jammer
11 October 2021
r
maastricht
Heel goed advies en heerlijke wijnen! Super snelle levering. En leuk om te zien en lezen hoeveel passie je voor je vak hebt! Echt TOP!!
26 September 2021
Brigit
Oud-Beijerland
Per abuis verkeerde doos gestuurd. Gelijk rechtgezet na telefoontje en extra fles wijn gekregen als service. Volgende dag direct bezorgd. Kan niet beter!!
2 September 2021
Edward
Purmerend
uit ervaring weer uitstekend.
1 September 2021
Theo
Drunen
Hoefde op het internet niet lang te zoeken naar de laagste prijs voor de door mij gezochte wijn. Eenvoudig te bestellen en snel geleverd
31 August 2021
Hans Lelij van der
Rotterdam
In één woord: uitstekend.
30 August 2021
Gerrit
Harderwijk
Goeie website, eigenaar geeft goeie adviezen, en wat hij verkoopt is eigenlijk altijd een voltreffer bij ons thuis!
25 August 2021
Babette