Laden reviews...
179 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen overwegend positieve ervaringen met Slaaploods.nl. Klanten prijzen de service, levering en productkwaliteit. Er is veel waardering voor duidelijke communicatie en maatwerkopties. Over het geheel genomen voelen klanten zich gewaardeerd en tevreden.
Ik had eerst stalen aangevraagd om de kleur te bepalen. Vervolgens heb ik gekozen voor Inara 27 en de bestelling online besteld. Later toch even telefonisch contact gehad omdat de hoezen worden geleverd met zoom (zag ik later). Dit wilde ik niet ik wilde het graag vastnieten met een pistool. Dit was geen probleem en de hoezen zijn keurig geleverd zonder zoom. Het staat fantastisch ik heb een heel ander bed. En er houten poten onder gezet ipv de rvs poten.
5 August 2026
Wesley
Katwijk
Voor ons hotel zochten we een oplossing om de boxsprings er weer als nieuw uit te laten zien. Erwin heeft ons super geholpen met de stofkeuze en het meedenken. Na levering ging bij een enkele hoes tijdens het omdoen de rits kapot. Dat was gelukkig totaal geen probleem. Het werd gratis gerepareerd en opnieuw naar ons opgestuurd. Alle boxsprings zien er weer top uit! Al met al echt een top ervaring! Fijne communicatie, goede kwaliteit en vooral een hele goede service. Zeker een aanrader!
5 August 2026
Maaike
Utrecht
Prachtige mooie stevige stof, maar ondanks dat ik de goede maten had koste het heel veel moeite om de hoezen er omheen te krijgen, mss een klein beetje stretch verwerken in de stof.
Desiree Terpstra
Zoetermeer
gemakkelijk te bestellen supersnelle levering
BRIGITTE VAN LISHOUT
hasselt
Ik hen een hoofdbord hoes besteld. Ik ben erg tevreden. Kleur Inari 95 - Antraciet 200 cm x 85 cm x 10 cm
Gabor
Den Haag
Ik had een matrashoes en boxspring hoes besteld maar helaas verkeerde maten doorgegeven. Ik mocht ze gewoon terugsturen en kreeg m’n geld terug. Dat vind ik echt netjes.
Ruud Ariens
Horssen
Ik had kleurstalen besteld voor een rok en hoofdbord van een bed. Mooie kwaliteit. Ga hier zeker gebruik van maken als we de kleur van de nieuwe slaapkamer bepaald hebben.
Toke Vogels
Gemert
We zijn goed geholpen, ook telefonisch toen we vragen hadden. Product besteld en voldoet helemaal aan de verwachting.
Wouter
Middelburg
Dit bedrijf heeft voor mijn grijze boxspring van Swiss Sense mooie hoezen op maat gemaakt waardoor ik nu een mooi bed heb dat past in mijn nieuwe slaapkamer interieur met beige tinten. Er was veel keuze qua stof.
Velthuizen VJ
Abcoude
Ik zocht eigenlijk een topper om mijn bed te verhogen maar door een goed advies van Corina heb ik toch besloten om een compleet bed te kopen. Alles was in de puntjes geregeld en de bezorging was binnen een week wat natuurlijk ook heel fijn is maar het belangrijkste is natuurlijk de service en kwaliteit en dat buitengewoon perfect!
3 August 2026
Manny Weber
Oss
Goed geadviseerd, fijn personeel en hele snelle levertijd!
1 August 2026
Roelof Mulders
Nijmegen
Alles was in orde,paste perfect vrij snelle levering
I.c Boer
Fijnaart
Dit is de derde keer dat we een topper bestellen. Dit keer in een afwijkende maat. Geen probleem en keurig op tijd geleverd. Top zijn jullie!
Dolly
Dussen
Mooie kwaliteit en betaalgemak
Maritha Bakker
Landgraaf
Keurig en snel geleverd. Een zwarte boxspring, een compleet nieuwe look gegeven met een beige hoofd bord hoes en bedcover. Het lijkt echt een totaal nieuw bed! Kortom, een aanrader om ook te doen.
Lucien Holleman
Amsterdam
De bamboo matrashoes ligt geweldig en heel comfortabel.Vriendelijk geholpen en snel geleverd,Kortom:slaap als een roos,zelfs met deze warmte.
Cora
Veluwe
Een IKEA boxspring een luxe uitstraling gegeven met de overtrekken. Vooraf staaltjes besteld. Past perfect. Duidelijke communicatie. Zeer tevreden!
Simone Weerts
Kerkrade
Wij zijn keurig geholpen door Corina Treffers. Ze had begrip voor ons probleem en droeg direct een oplossing aan, waarmee wij zeer tevreden zijn.
cora hoek
Limmen
Nadat ik via de website de gegevens voor mijn product / hoes had opgegeven, is men snel aan de slag gegaan met mijn bestelling Uitstekend product ontvangen. Exact zoals ik de maten had doorgegeven. Goede pasvorm uitstekende kwaliteit
Walter
Uden
Super snel en netjes gekeverd. Eigenlijk niets aan toe te voegen
Willem-Jan Van den Bosch
Tilburg
Prima, op tij geleverd
Ad Op t Hoog
St michielsgestel
Eenvoudig te bestellen, keurig op maat gemaakt, netjes verpakt en eenvoudig in gebruik, mooie kwaliteit stof.
Astrid
Denekamp
Medewerkster was zeer deskundig en gaf goede adviezen. Had ook alle tijd om mij te helpen bij het uitzoeken.
Mieke
Alkmaar
Wij hebben het bed nog niet geprobeerd, i.v.m verhuizing, maar hebben er alle vertrouwen in, dus qua vriendelijkheid en snelheid een aanrader
20 July 2026
Hannie
Ooltgensplaat
We hebben hoezen voor onze boxspring en matras gekocht. Al na een week binnen en het past allemaal perfect. Ook de kleur is helemaal top!
17 July 2026
Dave