Super.!

Twee nieuwe hoezen gekocht voor om matras van mijn zoon’s. Oude hoezen konden niet gewassen worden. Super fijn dat je deze er zo af ritst en in de was kunnen. Passen perfect om de matrassen

Ik had een voetenbord besteld maar bleek achteraf te laag te zijn. Ik dacht dat ik hem zwevend kon bevestigen maar dat is door het gewicht niet mogelijk. Hierover contact opgenomen met Slaaploods en kon hem omruilen voor een andere maat. Geweldig…..wat een service!!

Prima verzorgd

Werd netjes geleverd en was goed verpakt Goede service

Top kwaliteit en perfecte pasvorm

Wij zijn heel blij met de hoezen om onze boxspring en matrassen. Super kwaliteit en netjes afgewerkt

Ligt lekker

Erg fijne zaak

Zeer tevreden over de kennis en manier van verkopen, alsook over de service.

fijn contact, prima levering en heerlijk matras

fijn om makkelijk contact te krijgen en als een bedrijf doet wat het beloofd. Naast goed advies ook prima bezorging en nette afhandeling van de omruiling vanwege mijn eigen foute met eerst een verkeerde afmeting doorgeven. Aanrader!

Vakkennis

Ontvangst in de winkel OK Aanmaken overtrek voor boxspring OK Levering OK

Goed advies

Er werd tijd voor je genomen met duidelijk advies

Fantastische producten en een goede service

Goed geholpen bij de aanschaf, perfect afgeleverd en geïnstalleerd

Top service!

Enige waar ik nog mijn slaapspullen koop wat een goede en snelle service. Vriendelijk en klantgericht!

Mooie hoezen voor om het matras

Ik heb hoezen om mijn matras besteld. Mooie afgewerkte hoezen en binnen de lever termijn geleverd

Gewoon goed

Goed ontvangen in de zaak en goed behandeld.

Prima volgens afspraak.

Geleverd volgens afspraak en precies wat we wilden

Snel en goed

Bestellen via website op telefoon lukte niet maar via laptop was het vrij makkelijk. Snelle levering en blij met resultaat.

Prima bedrijf.

Goed product goede communicatie goede levering en keurig snelle reactie op vragen

Slechte service

Levertijd was 5 tot 6 weken. Toen ik na 6 weken zelf belde bleek het nog 1 week langer te duren en zouden ze de week erna bellen om te leveren. Dat werden er 2. Toen was de afspraak snel gemaakt. De levering ging snel. De chauffeur leek het matras eigenlijk in de gang te willen zetten toen ik heb zij dat de slaapkamer 2 deuren verder was. Tof was zijn reactie ook nog ' o hij mag er zo op' . Het oude matras was al weg gehaald. Hij legde hem neer met plastic en al. Dat kreeg ik er bij zei hij en daar kon ik het mee doen. Zonder het dus eraf te halen en mee te nemen verdween hij weer.

Geweldig geholpen!

Goede Service door Slaaploods.nl

Onze geleverde nieuwe tv-lift met meubel voor de slaapkamer deed het niet. Maar door slaaploods.nl is dit goed opgepakt, uiteindelijk moest er een nieuwe lift van de fabriek komen. Deze is door een monteur in een half uur tijd vervangen. Nu werkt het perfect en genieten we van TV op de slaapkamer. Goede oplossing als er geen plek is om je TV op te hangen. Heel erg blij mee.

Prima service, prettig contact.

Bestelling geplaatst, netjes op de hoogte gehouden telefonische. Product goed verpakt op de juiste tijd geleverd gekregen.

Fantastische mogelijkheden en ongelofelijke service

Heel veel afwijkend maatwerk mogelijk. En ook eigen bekledingkeuze die niet tot de standaard behoord zijn mogelijk. En ondanks ons maatwerk en afwijkingen super korte levertijd naast een excellente service bij de aflevering na precies twee weken.

Snelle levering en erg mooie kwaliteit

Correct en snel

Goed geregeld

Slapen heerlijk door kwaliteiten van slaaploods

Zelfs gebeld over de bestelling

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda