Goed geholpen in de winkel, mochten thuis nog een keer opmeten om te checken of het klopte. De hoezen zijn mooier dan verwacht, goede kwaliteit. Echt een aanrader om de bestaande boxspring nieuw leven in te blazen. Wij zijn er echt super blij mee!

tevreden en teleurgesteld

tevreden omdat ik dezelfde TV lift heb gevonden als ik al had. Helaas werkte deze na een aantal jaren niet meer. Ik zocht dezelfde lift omdat het makkelijk is om deze in de inbouw weer te plaatsen. Deze heb ik gevonden bij slaaploods. Jammer dat niet alleen het kapotte onderdeel te krijgen is. Daarom een we lift gekocht. En gelijk meegenomen. Voor de internet prijs waar ook de gratis bezorging inzit. Dan mag je toch verwachten dat je de bezorgkosten als korting krijgt (is zware lift) maar daar wilde men niet aan meewerken ondanks dat ze deze kosten besparen. Daarom gelijk ook erg teleurgesteld.

super communicatie en goede service.Ook mijn bestelde producten erg goed.

goede ervaring een minpuntje

De boxsprings waren netjes verpakt en slaaploods had alles netjes geregeld ze moeten alleen een andere vervoerder zoeken die z'n afspraken nakomt en geen leugen verspreidt. De dag dat ze gekeverd zouden worden stond de track&trace klaar en ineens werd het verplaats naar een andere datum omdat zogenaamd er mar een chauffeur ingepland was dus moesten 4 dagen wachten terwijl ik die dag alle zorg voor mijn zieke vrouw heb moeten afzeggen. Dus op maandag avond werden de boxsprings gebracht en tot mijn verbazing EEN chauffeur hele aardige jongen heeft ze netjes met mijn hulp naar de 9e verdieping gebracht dus slaaploods en de chauffeur een dikke 10 en de vervoerder gauw een ander zoeken slecht voor je naam slaaploods nog geen excuses gehad want er staat elders ook review maar nogmaals naar slaaploods kan je heel goed kopen

Superservice, topkwaliteit, zeer goede communicatie

Boxspringhoes en hoofdbordhoes besteld, aangevraagde staaltjes snel geleverd, de gekozen stof was in fabriek niet meer op voorraad bij bestelling, zijn hieromtrent onmiddellijk op hoogte gebracht door slaaploods, onze mails werden snel en vriendelijk beantwoord, snelle en professionele opvolging, 2 weken later dan toch nog snel geleverd, hoezen zijn tóp, ons bed is als nieuw!!! Bedankt slaaploods voor de commerciële en professionele samenwerking!

Heerlijke mattas

Positief

Tot nu toe alleen staaltjes besteld.

Prima matras

De matrassen zijn vlot verkenners na de bestelling. Ze bevallen ook erg goed. Het contact met de slaaploods was prettig en correct.

bij verzending beter opletten

Magazijn bediende moet beter opletten of de bestelling compleet is zodat er niet producten na gestuurd hoeven te worden wat betreft de levering die was perfect geregeld maar uiteindelijk ben ik wel tevreden gr Jan van Garderen

Mooie stof, passen precies

Hoes voor matras, boxspring en hoofdsteun besteld. Ze zitten er mooi en strak om, goede kwaliteit.

Zeer tevreden !

Hoes voor boxspring op maat gekocht. Zeer tevreden over geleverde product. Prijs kwaliteit verhouding helemaal in orde. Er was enige vertraging in levering. Hiervan keurig op de hoogte gehouden. Fijn ook dat er staaltjes van de stof opgestuurd kunnen worden om keuze te bepalen. Wij zijn super tevreden!

Degelijk product en past perfect

Goede omschrijving en keuze mogelijkheid!

Top product boxspringhoes op maat

Mooi product om bestaande boxspring onderstellen te vernieuwen, snelle levering, duidelijk in contact en degelijk product. Zeker om aan te raden.

Ik moest net een maat hebben die er niet bij stond maar was geen probleem Hij past fantastisch en is nog mooi ook mooi

Top service!

Super tevreden met de hoezen die wij aankochten bij de slaaploods. Mooi afgewerkt en snelle levering. Heel blij met het resultaat ☺️

Mooie hoezen, ik wacht nog op de goede maat

Tot 2x toe de verkeerde maat ontvangen. Dat is wel adequaat opgepakt door de medewerker van Slaaploods, maar nu wacht ik toch alweer een week op het laatste passende overtrek.

Zeer goed geholpen door klantenservice en snel geleverd, zo zouden alle webshops moeten zijn!

Zowel product in standaard maat als op maat gemaakt product besteld. Alles past perfect en is snel geleverd met goede kwaliteit stof.

hoes voor boxspring en hoofdeinde

Ik ben helemaal tevreden met de hoes voor over mijn boxspring, met bijpassend hoofdbord. Past perfect en ziet er als nieuw uit. Snelle levering en goede service!

Snelle levering,mooi product.

Boxspring en matrashoes besteld. Zijn best prijzig maar met deze mooie stof weer nieuw bed. Heel blij mee.

Prima passende mooie hoofdbordhoes. Netjes binnen de aangegeven tijd geleverd.

Mooie producten .

Mooie producten (voetbord met tv-lift, hoofdbord. Producten zoals omschreven op de site. Goede communicatie en snelle verzending.

Zeer fijne topper, was eerst iets sceptisch vanwege het best grote prijsverschil met andere leveranciers, maar ben enorm tevreden met de topper. Ook qua communicatie over het leveren helemaal top . Dus zeker een aanrader.

Top product!

De hoezen en hoofdbord van onze boxsprings waren aan vernieuwing toe. Eerst hadden we kleurstalen besteld om de juiste kleur te kunnen bepalen. Daarna alles opgemeten en de bestelling geplaatst. Na een week was de bestelling klaar en geleverd. De hoezen voor de boxsprings en het hoofdbord paste perfect. Zeer goede kwaliteit van stof en heel mooi gestikt. We zijn heel tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader als je eens iets anders wil.

Uitstekende service

Splittopper is van mooie kwaliteit !

Goed communicatie en service naast de kwaliteit

Goede informatie en produkten buiten de goede service verlening.Toppers!

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda