Zeer nette overtrek

Zeer nette hoes voor ons achterbord van het bed gemaakt

Top bedrijf!

Zelf een fout gemaakt bij de bestelling. Lossen dit meteen voor je op. Product voldoet ook nog naar verwachting

Wederom een positieve ervaring

Dit keer een topdekmatras gekocht. Niet perse de goedkoopste aanbieder, maar ben erg tevreden over de service en eventuele aftercare. Snelle levering ook!

Weer als nieuw!

Makkelijk te bestellen.Ruime keuze uit kleuren.Snelle levering.Simpel te bevestigen.

Snelle service en helpdesk zeer behulpzaam en oplossingsgericht

Goed geleverd en mooie stof

Mooie stof, hangt wel los aan de zijkanten

Goede uitleg en service

Wij hebben altijd goede ervaringen met jullie.. Fijne uitleg. Goede afhandeling...goede producten

Prettig meedenkend bedrijf

Wij hebben voor een zeer correcte prijs een bestelling gedaan en de levering was relatief snel.

Fijn correct afspraken nakomend bedrijf.

Goed en kundig geholpen. Vriendelijk eb correct.

Goed advies, neemt de tijd voor je. Komt de afspraak goed na. Prettig geholpen....dus zeer tevreden

Gewoon 10 STERREN

5 sterren voor product 5 sterren voor service HELEMAAL TOP DUS bedankt vanuit Zuid Frankrijk

Goed en snel!

zie boven!

Prijs kwaliteit verhouding is prima. Heel blij met de geleverde boxspring hoesen, past perfect.

Top product

Wij zijn erg blij met de hoes die we voor onze boxspring hebben gekocht. Het bed is weer als nieuw, de maten waren perfect passend en kwaliteit van de stof ook goed. We zijn nog na-gebeld om bestellig te corrigeren, dus ook nog goede service, wij zijn dik tevreden.

Fijn geholpen en meubel bevalt heel goed.

In de winkel zijn we keurig geholpen door Corina. Ze heeft voorbeelden laten zien en alles duidelijk uitgelegd. We kregen ook wat stokslagen mee voor thuis.

Kan helaas nog niet volledig beoordelen, omdat de hoes nog geplaatst moet worden! Kwam hek laad een spoedopname in het ziekenhuis tussendoor!

Lijkt net of ik nu een nieuw bed heb voor de nieuwe hoes

Komen afspraken na

Valt een beetje tegen

De matrasovertrek is in verhouding met de prijs niet goed De binnenkant is verkeerd aan elkaar gestikt en de rand die langs het matras zit hangt er slordig bij. We hadden meer verwacht omdat de overtrek meer dan 200Euro kostte

Service goed jammer dat de kleur afwijkt van wat ik besteld heb hij was een stuk donkerder

Geweldige service

Zeer goede service, denken met je me en een snelle levering!!

Heldere levering goede producten

Ik heb hier 2 nieuwe motoren voor mijn elektrisch verstelbare boxspring besteld. Deze werken prima, makkelijk te installeren, heldere gebruiksaanwijzing. Snel geleverd, zelfs tijdens feestdagen periode. Ik had zonder er goed over na te denken nog een product besteld wat ik bij nader inzien heb geretourneerd, ook dit proces verliep helder en correct. Mocht ik in de toekomst nog eens iets nodig hebben of iemand een adres aanbevelen voor producten mbt bedden, wordt het zeker slaaploods.nl

Mooi product en super service!

Telefonisch goed, adequaat en vriendelijk geholpen. De opgevraagde staaltjes werden direct geleverd. Super service.

Wij hebben een hoofdbord besteld. Door de vervoerder was deze helaas niet geleverd waarna Slaaploods deze zelf is komen afleveren bij ons thuis.

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda