Zeer goede ervaring vriendelijke en leuk

Prima passende matras -en boxspring hoezen geleverd

Een echte aanrader indien men nog goede matrassen en boxsprings heeft, maar de hoezen niet meer voldoen.

Fantastisch mooie bedhoes besteld bij slaaploods

Goede service, goede kwaliteit en snelle levering

perfecte behandeling van bestelling

Bestelling goed geinformeerd en op conform afspraak. Tijdens telefonisch onderhoud -vanwege een gebrek- keurig en beleefd geholpen. Gebrek is keurig geregeld en verholpen. (Naam Slaaploods is eigenlijk te goedkoop voor produkt en service)

Ik heb een paar kleurstalen besteld en ontvangen.

Op basis hiervan kan ik een goede keuze maken voor de stof waarvan ik nieuwe hoezen voor het bed wil laten maken.

Snelle bezorging

Topper was er binnen een paar dagen en goed verpakt

prima ervaring met kleurkeuze en levering hoes hoofdbord, kwaliteit ok !!

- kleur stalen aangevraagd voor hoes hoofdbord boxspring - stalen na 1 dag in de bus, keuze wordt zo erg eenvoudig - opmeting gedaan volgens instructies en besteld op de website - communicatie en levering correct zoals gemeld / 3 weken - aantal dagen opengelegd om plooien weg te laten gaan OK - plaatsing vlot - ziet er prachtig uit - zeer tevreden - prijs / kwaliteit zeer goed BEDANKT !!

Mijn boxspring cover is een aanrader

Mijn boxspring cover past perfect, het bed ziet er als nieuw uit. De bestelling verliep niet helemaal goed via internet maar ik kreeg onmiddellijk telefoontje van een super behulpzame werknemer en alles was meteen in orde.

Gewoon een fijn bedrijf

Ik heb bij slaaploods al ooit matrashoezen besteld. Nu een hoofdbord hoes laten maken en en het ziet er fantastisch uit! Snelle levering, goeie prijzen en mooie hoezen. Kortom, zeer tevreden!

Goede service en overzichtelijke website

Fijne medewerker aan de telefoon, supervriendelijk. En bezorging was ook goed geregeld.

Magnifieke service

De levering had, door Post.nl, wat haken en ogen maar door Slaaploods werd dit super opgelost. Top service!

Prima service De hoezen passen perfect en mooi afgewerkt

Bijna perfect

Drie keer is ……. Een prachtige matrashoes ontvangen na wat strubbelingen. Twee keer ontbrak er een klein onderdeel maar een hele vriendelijke medewerker heeft het keurig opgelost. Heel blij mee!!!

Goede stevige matras beschermer en snel geleverd.

Uitstekend, betrouwbaar bedrijf

nav ervaring collega site slaaploods bezocht. Duidelijke site en makkelijk bestelling kunnen plaatsen. Hoezen zijn eenvoudig over bestaande boxspring te schuiven. Ontzettend blij met het resultaat

Telefonisch helpen ze u goed en snelle levering

Mooi resultaat, hebben mijn hoofdbord gemaakt met de afmeting die ik vermeld heb en past perfect het stof is ook mooi.

Snelle bezorging en de matrashoes is van goede kwaliteit

Materiaal prima

Wel zéér zéér lang moeten wachten op levering Alles bij al toch dik tevreden !

Ondanks bijna sluitingstijd toch geholpen aan een prima matras!

Prima maatwerk matrashoes

Ik heb een matrashoes op maat laten maken door Slaaploods en deze kwam na een aantal weken binnen en was helemaal goed. Het enige verbeterpuntje dat ik heb is dat er niet gecommuniceerd werd wanneer ik de hoes kon verwachten.

Staaltjes snel ontvangen

Super handig, Perfect formaat

De juiste topper

We hebben al eerder een topper van Slaaploods gekocht, dus hebben er al jaren ervaring mee. Deze was voor onze zoon, die is er inmiddels ook zeer tevreden over.

Fantastisch 10

Zeer goede service

Zeer goede topper slaap er geweldig op

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda