Pluspunten

snelle levering, prachtige kwaliteit

in plaatst van alleen een gebruiksaanwijzing, liever een papieren rekening of een overzicht van de bestelling (met het artikel) erbij voegen.......

Pluspunten

zeer vriendelijk heel meezoekend naar oplossingen super service , duidelijke afspraken snelle levertermijn goede kwaliteit prijsverhouding

Pluspunten

Snelle levering goed geïnformeerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardige en meedenkende verkoper / eigenaar

Proeftijd en retour mogelijkheid afspreken als matras niet bevalt. Alle mogelijke matrassen in de showroom leggen om uit te proberen.

Pluspunten

Goed advies, meedenkend, vriendelijk, servicegericht, perfecte prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Top bedrijf, want: - Snelle en vakkundige service - Goede prijs - Goede communicatie Ga zo door!!!

- Geen

Pluspunten

Goede communicatie. Service!! Prettige verkoper. Gemakkelijk bereikbaar vanaf snelweg.

Voor ons niet aanwezig. Wij hadden voor ons onprettige matrassen. Stonden al even in de verpakking klaar, wachtend op bed. Toen ze voor ons te hard bleken werden ze gewoon als service teruggenomen en hebben we betere (duurdere) besteld. Meer service dan normaal en nu hebben we geen weggegooid geld en goede matrassen, ondanks dat het ons foutje was de matrassen zo vroeg te bestellen. Geen verbeterpunten dus! Wat een service! Thanks!!!

Pluspunten

Snelle levering van de matrashoezen. Één dag later. Goed en netjes (binnenste buiten) verpakt.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Zeer vriendelijk Goed advies Super dat je er rustig / in alle rust kunt testen Snelle levering

Pluspunten

Telefonisch contact gehad. Prima behandeld. Hele snelle service rond de feestdagen!

Pluspunten

levering was goed

het duurde erg lang voor dat het geleverd was (bijna 2 weken)

Pluspunten

Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen.

Pluspunten

Erg goed geholpen in de winkel en super service met bezorgen en monteren.

Pluspunten

Goede uitleg en niet opdringerig- snelle levering- komt het thuis plaatsen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte en snelle afhandeling. Wij hadden al eerder een Queen matras. De kwaliteit is dus geen punt.

Wel heel erg storend dat men bij aflevering van de nieuwe matras de oude niet wenste mee te nemen!? De klantendienst gaf achteraf aan dit te betreuren, maar dat verandert niets aan het feit dat de oude matras nog altijd in de weg ligt omdat de (externe) transportdienst hem weigerde mee te nemen. Dat hadden we volgens de klantendienst vooraf moeten aangeven, maar waar of hoe was nt duidelijk. Al die energie zou men misschien beter in service vooraf steken. Is er eigenlijk iemand op deze planeet die zijn oude versleten matras wenst te behouden?

Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijke vlotte service

Pluspunten

klantvriendelijk en behulpzaam.TOP

nee

Pluspunten

Goede service, erg vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

-Flexibel, klantgericht, snelle levering

Pluspunten

ruime keus, ook in lange maten (210/220) scherpe prijs showroom

Pluspunten

Helemaal blij met ons nieuwe matras! Een superdegelijk en heerlijk matras voor een super prijs! En ook nog een snelle en nettte levering.

Pluspunten

Super snelle en goede service

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda