Helemaal TOP !!!

Keurig bedrijf, maakt mooie spullen en perfect geleverd met duidelijke gebruiksaanwijzing erbij, gewoon TOP !!!!! hartelijk dank !!

goed advies, snelle levering, tevreden met product

Telefonisch deskundig advies gekregen. Ik ben tevreden met de aankoop. Ik zal in de toekomst zeker weer bij Slaaploods shoppen.

Mooi product van goede kwaliteit

Mooi product van goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering. Ik ben tevreden.

Bestelling goed verwerkt en keurig bezorgd.

Duidelijk site, bestelling netjes verwerkt en bezorgd

Top bedrijf!

Vriendelijk personeel in winkel en bij afleveren, snelle reacties per mail, flexibel in opslag en leveren. Mooi bed geleverd, in elkaar gezet en alles netjes opgeruimd. Helemaal top!

Gewoon zoals het hoort. PRIMA

goede prijs kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden over de kwaliteit en de levering.

In een handomdraai een compleet nieuw bed!

Hele mooie hoezen voor de complete boxspring besteld; klantvriendelijk contact, fijne afspraken kunnen maken en uiteindelijke mooie hoezen ontvangen van goede kwaliteit. Snel en handig om het bed te plaatsen. Heel erg blij met ons ‘nieuwe bed’!

Heel nette en snelle service.

Prima service en heel snel antwoord op mijn vragen toen ik mailtje stuurde.

Zeer tevreden over het resultaat

De hoes past perfect. We hebben precies een nieuw bed . Geleverd zoals voorzien.

Mooi eindresultaat en ruim op tijd geleverd

Ruim binnen de gestelde levertermijn geleverd.

behulpzaam en toegankelijk

behulpzaam en een groot aanbod van bedden en matrassen

In één woord top

Levering van derde bed was als vanouds goed geregeld en o tijd geleverd

Uitstekende service en goed advies

Geweldig aardige medewerkers die goed en eerlijk advies geven. Service is uitstekend. Ik heb hier de afgelopen jaren 3 producten gekocht en keer op keer dezelfde fijne ervaring meegemaakt. Iedereen kan hier gerust zijn producten kopen waarbij je vriendelijk geholpen wordt.

Mooie producten en snel geleverd. Keurig verpakt ontvangen.

volledig volgens afspraak

zowel de boxspringhoes als de hoofdbordhoes passen perfect. We hebben precies een nieuw bed.

Vriendelijk geholpen, snelle levering

Telefonisch om advies gevraagd, werd uitgebreid de tijd genomen. Snel geregeld en bezorgd.

Goeie service en mooi product

Goeie service en bezorging ook binnen de aangegeven tijd ben zeer tevreden

Top bedrijf

Snelle levering en goede service

Doen wat ze beloven!!

Levering al na 1 week.