fantastisch!!!!

Ik had 2 nieuwe hoezen voor onze boxsprings besteld, ze zitten er inmiddels om en ik kan niet anders zeggen dan fantastisch!!!!! De kwaliteit, de pasvorm en de kleur (die ik zelf heb uit gekozen uiteraard) alles is bovenverwachting mooi. De levertijd zelfs sneller dan verwacht. Een dikke 10!

GEWOON ECHT GOED

De hulp en advisering in de winkel was geweldig. De planning en communicatie op de levering en ons verzoek om uitstel is prima verzorgd. De uiteindelijke levering geheel volgens planning en zonder mankementen.

Prima product en snel geleverd. Geen respons op mijn vraag.

De uitleg op de site is prettig en duidelijk. Het helpt om een goede keus te maken. Een vraag die ik bij de bestelling had is niet opgepakt.

Mooie kwaliteit, levering zoals beloofd!

Prachtige kleur, mooie fit en fijne stof. Een nieuwe uitstraling van ons bed voor een fractie van de prijs voor een nieuw bed. Zeer blij mee!

klantvriendelijk

Prima ervaring, klantgericht en vriendelijk. Bestelling keurig op tijd. Goede kwaliteit en een prima prijs. Aanrader!

Op tijd geleverd!

Ik had een basic hoofdbord besteld. Dat is op tijd geleverd. Ik heb het op 10e dag na bestelling ontvangen. (Verwachting was binnen 2 weken) Kwaliteit van de hoofdbord was ook goed.

Perfect!

Prachtige stof, precies op maat. Ons bed is weer als nieuw. Dank!

Super fijn allemaal

Heel fijn geholpen, duidelijke uitleg en onze topper gelijk mee kunnen nemen!

Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Prima service.

Blij dat ik dit gevonden heb

Duidelijk, vlot en supertevreden

Topbedrijf wat overstroomt van service

Uitermate vriendelijk en vakkundig geholpen door Kim, zij snapt echt hoe klanten geholpen willen worden!

Super service

Goed geholpen Snelle levering Vriendelijke mensen Voor problemen rennen zij niet weg zoals de meeste

Goede en snelle communicatie. Netjes afgesproken levering, mooi bed!

Alles netjes

Topper is een topper!

Nieuwe traagschuim topper voor m'n moeder gehaald. Ik heb hier zelf al een bed en topper gekocht, net als 2 vriendinnen van mij. Allemaal zeer tevreden ermee! Blijkbaar was de bestelling over het hoofd gezien. Maar na wat mailverkeer kon ik de topper dezelfde dag ophalen en slaapt m'n moeder er heerlijk op!

Besteld, keurig op tijd gekregen. Was vermeld hoelang het ongeveer zou duren.

Tv lift is helemaal naar wens alles klopte

Slaap loods doet wat ze beloven. Alles keurig op tijd

Vriendelijk en snel

Het matras wat ik besteld heb, kon ik al heel snel ophalen. Bij ophalen was het niet opgerold (doen ze nooit lang van te voren). Maar omdat mijn auto niet zo groot is, hebben ze hem snel voor mij alsnog opgerold ingepakt. Daarnaast werd er heel snel gereageerd op vragen per mail. Mijn matras is nog even wennen, maar ook daar heb ik uitleg over gehad. Al met al dus prima.

Kundig geholpen en juist advies

Vorige week hebben wij hier een nieuwe topper en hoofdkussens gekocht. Wij kregen duidelijke uitleg over de verschillende toppers en konden ook “proefliggen” op verschillende ondergronden. De verkoop medewerkster deed alle moeite en was super vriendelijk Vanaf de allereerste nacht slapen we perfect en staan niet meer met rugpijn op. Ook de kussens zijn fantastisch. En dat voor een goede prijs!

Prachtige kwaliteit.

Mooi gemaakt. Hoge kwaliteit van de stof. Snelle levering.

Zeer slechte kwaliteit matrassen en klantenservice!

Wilt geen retour meer aanvaarden na 1 omruiling. Het eerste matras was niet geschikt. Het 2de matras heb ik aanbevolen

Goed geholpen!

We werden goed geholpen en begeleid bij de keuze van het bed. We werden ook heel vrij gelaten in de keuze en er werd niks aangesmeerd. Ook de snelle levertijd klopte zoals gezegd! Wij zijn zeer tevreden over alles.

Zeer goed geholpen.

Bestellen ging goed en een vlotte levering volgde

Snelle levering en netjes verpakt.

Nieuwe hoezen met rits gekocht voor om mijn matrassen. Zien er weer als nieuw uit. Heb gewoon het Basic model gekocht, maar zeer tevreden hoor.

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda