Geleverd binnen de tijd.

Goede service, afspraak is afspraak

Netjes geholpen, goede uitleg. Geen pushende verkoper. Afspraak is afspraak.

Snel geholpen bij een verkeerde maat matras.

Snelle reactie en afhandeling. Top

geweldig

goed en snel geholpen. door iemand die weet waar ze over praat ga zo door en we komen zeker terug

Netjes

Prima hoordbord ontvangen, heel fijn dat we een mail over de levering ontvingen met de vraag om deze te bevestigen. Goede prijs

Geweldig!

Top bedden, slapen goed en hele goede service. Aanrader voor iedereen!!! Goede prijs kwaliteit verhouding :))

Afspraak nagekomen zoals beloofd!

Zeer vlot

Snelle levering en communicatie

Op maandag besteld, woensdag in huis. Klantenservice was goed en duidelijk. En binnen 30 min kan je gaan slapen!

Let op je prijs

De offerte voor een tweetal matrassen op maat bedroeg €.365,00 die in werkelijkheid maar liefst €. 615,00 bleek te zijn. Dus let op of kijk verder.

prima levering en fijne splittopper

zeer goed te spreken over slaaploos.nl.b.v.

Snel en correct

Kwaliteit super....en levering correct

prima product en netjes bezorgd

Het product was zoals omschreven om netjes verpakt bezorgd binnen de aangegeven termijn. Goed bedrijf.

Fijn dat jullie er zijn.

We zijn heel blij dat we via Slaaploods een matras topper op maat konden laten maken voorin onze caravan. Ook heel handig de uitleg over de mogelijkheden. Ik weet nu het verschil tussen traagschuim en koudschuim. De topmatras past perfect en slaapt heerlijk!

Zeer tevreden!

Eerst telefonisch contact gehad over het gewenste product omdat ik een afwijkende maat wilde. Dat was geen enkel probleem. Bestelling gedaan en binnen de aangegeven levertijd bezorgd. Het was mijn 2e bestelling bij de Slaaploods en opnieuw zeer tevreden.

Het Slaaploods team is deskundig, betrouwbaar en correct

Ik had nog niet zo lang geleden nieuwe en dikkkere matrassen gekocht. Zocht naar hoeslakens die de dikkere matrassen met zekerheid konden omsluiten. Teens moesten ze ook tegen vocht bestand zijn om te voorkomen dat bij ongelukjes door de kinderen niet de gloednieuwe matras verontreinigen zou worden. Wel, dat is precies wat deze hoeslakens ons bieden. Ze kunnen zelfs een matrashoogte aan van 40 cm. Dank zij de tips en de hulp van het Slaaploods team werden de hoeslakens snel bezorgd. Ze zijn voor ons doel perfect. Geweldig product en geweldig team.

Goed matras, correcte levering. Niks aan toe te voegen. Houden zo

Positief, past goed, mooie kwaliteit

De hoezen pasten perfect, bed ziet er weer als nieuw uit.

perfecte dienstverlening

de matrassen zijn perfect op maat en geleverd binnen de termijn die daarvoor gesteld is

Besteld netjes binnen twee weken geleverd en op emails direct antwoord

Topbedrijf.

Alles kon in overleg geregeld worden. Snelle en duidelijke communicatie iedere keer. Tot en met de aflevering gewoon super!

Goede prijs-kwaliteit, vlot contact, correcte levering.

Levertijd op website klopte. Contact met klantendienst verliep vlot toen ik melde dat door ons verlof de levering niet kon gebeuren. Dit werd vlot en correct verplaatst zonder problemen.

Leuke manier met de klant omgaan voldoende ingelicht heel goede en professionele ervaring

Beloofde kwaliteit en goede levering

De bestelling van onze topper ging vlot, de afspraken waren helder en de omschrijving van het produkt was goed en bleek ook geheel naar waarheid

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda