Matig

Wel snelle levering, kwaliteit is uiterst slecht van mijn topper hoeslaken.Nog geen dag erop en begint nu al te scheuren.

Zeker heel goed

een zeer tevreden ervaring.

Geweldige firma!

Vlotte en correcte contacten. Snelle en correcte levering. Zeer behulpzaam en kwaliteitsvol product! Kortom: een echte aanrader deze firma!!

Gewoon de afspraken gevolgd

Prettig en flexibel

Zeer goed!!!

Goede medewerking,wordt ook goed meegedacht. Super goede bezorging.Zeer netjes en goed verzorgd!

Werd heel goed geholpen in de zaak en bezorgen was vlekkeloos.

Supertevreden

Goede kwaliteit, goede service! Mooie oplossing voor bestaande boxspring. Wij hadden alleen de hoezen voor het bed nodig.

Prima prijs, fijn matras

Via internet kwam ik uit bij deze matras. Naar de winkel gegaan om te kiezen uit medium of hard, daarbij werd ik prima geholpen. Matras besteld, en deze werd vlot bezorgd na de afgesproken levertijd. Het kostte ons wel wat moeite om het matras boven te krijgen ... Bij levering vroeg ik aan de bezorgers of het nodig was om de nieuwe matras eerst te laten luchten. Dat was niet nodig, gaven ze aan. Daarna een paar dagen in een wat chemische lucht geslapen, vandaar 4 sterren.

Snelle levering, mooie matrassen

Fijn bedrijf. Goede kwaliteit matrassen en dekbedden voor een goede prijs. Snel bezorgd.

Goede ervaring

Goed advies en snelle levering

Topmatras besteld, snel in huis! Prijs kwaliteit prima in verhouding.

Snelle service!

Prima product

Na goed meten en maken geweldig resultaat.

Snel en gied geholpen en snelle levering

Geweldige service!

Van bestelling tot levering, alles goed en snel geregeld! Product precies wat ik ervan verwachtte. Mooi en betaalbaar.

Super service

Het product was niet op voorraad en dus zijn wij gemaild dat we binnen 2 weken bericht zouden krijgen. Precies binnen 2 weken werden we gebeld om een afspraak in te plannen voor leveren, dit kon zelfs de volgende dag al. Helaas is het bij het bezorgbedrijf mis gegaan en werd ons product niet op de afgesproken datum geleverd. Toen wij hierover met Slaaploods contact hebben opgenomen hebben zij dit netjes afgehandeld en hebben uiteindelijk een nieuw product laten maken en hebben deze zelf bezorgd. Het voetenbord is zelfs voor ons naar boven getild!

Slaaploods positief. Post.nl waardeloos

Slaaploods, zeer goed geholpen Post.nl waardeloos ,zouden tussen 9,45-11.45 met 2 man komen kwam om 18.30 met 1 man

Wat een super goede kwaliteit stof! Zelfs een antislip laag bij de matras hoezen. Heel erg blij mee. Ons bed ziet eruit als nieuw!

Zeer tevreden met nieuwe bed

Via internet bij slaaploods terecht gekomen. Wilde graag een bed met tv lift voor een schappelijke prijs. Hier veel slaaploods tov concurrentie meteen positief op. Afspraak gemaakt in Breda om bed te bekijken, onderbouwd slaapadvies te krijgen en zelf ook bed te kunnen uitproberen. Advies was top. Mede gezien de totale prijs hebben we aflevering en installatie als extra service erbij gekregen. Deze laatste stap is verleden week uitgevoerd door een 2-tal keurige heren. Ze hebben meteen de stroomkabel voor de tv lift en stroom tv meegenomen. Eindresultaat is helemaal goed. Zeer tevreden!

Het eerst geleverde matras bleek veel te dik. Na een chat met een medewerker hert matras geruild voor een dunnere. Geen problemen ondervonden. Zeer behulpzaam

Heel erg goed!

Erg positief.

Donderdag 17.00 uur gebeld en besteld en vrijdag kon ik mijn topper al ophalen, geweldig

Mooie producten en vriendelijk personeel

Wij hebben een hoofdbord, voetenbord met tv-lift en 2 nachtkastjes gekocht. Mooie producten van een goede kwaliteit. De bezorgers waren ook super aardig en brachten de spullen allemaal naar boven, zonder wanden te raken etc. Kan slaaploods.nl zeker aanbevelen.

Snelle afhandeling

Top afhandeling en absoluut waar voor jouw geld.

Echt redelijk goed

Snel geleverd en top kwaliteit

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda