Top levering, prijs/kwaliteit

Besteld en keurig op tijd geleverd. Product voldoet helemaal aan de verwachting

Goede service en persoonlijk contact!

Ondanks dat de levering door Post.nl niet naar verwachting was, heeft Slaaploods dit prima uitgezocht en gezorgd dat het uiteindelijk goed geregeld werd. Bedankt voor de moeite.

Blij met de Slaaploods

Prettige winkel, goede uitleg en goede service, want ik had door mijn eigen schuld toch de verkeerder matras besteld en die werd echt razendsnel omgeruild, nadat ik in de winkel de goede uitgezocht had.

Het bestelproces was simpel en de goederen werden tot mijn tevredenheid snel en goed afgeleverd. Prima service dus!

Heel goede keuzes

Heel goeie site waar ik uit kon kiezen en snel geleverd...

Bed besteld mooie boxspring van 100x200 cm lekker breed. Veel betalingsmogelijkheden. Gewoon goed en overzichtelijk en het bezorgmoment klopte met Mailafspraken. En op zaterdag bezorgen. En onze dochter van 20 is er heel blij mee. Het zou ong. 1â2 weken duren en het klopte precies..Afspraak is afspraak..dit was onze 2de boxspring bestelling al. Omdat het de vorige x net zo goed ging en prijs/kwaliteit. Het is een goede onderbox wat je als 2de matras kan gebruiken bij logeergasten. dan trekken we het matras eraf en je kan best od bodem liggen. Goede vering en nette afwerking en keus uit veel kleuren.

Uitstekend!

Niettegenstaande een kleine vergissing werd de door ons bestelde matras iets later geleverd dan beloofd(zou daags nadien reeds geleverd worden).Maar wij vonden dat het nog steeds in no time was dat die hier bij ons aan de deur stond!! Ook de correcte info via PostNL was prima! Dus niets dan lof!!

Prima levering en bestelling

Geen bz. Moesten helaas wachten ivm levertijd maar dat hoort erbij. Is ook geen probleem.

Toppers

Bed is echt goed ging alleen bij een naad scheuren van het elektrische gedeeldte en netjes vervangen . Goede sevice netjes vriendelijk dus ik raad iedereen aan om hier zijn bedrijven te kopen.

Goede service, top product

Het matras bevalt ons uitermate goed! De levering kwam voor ons op een heel specifieke tijd, daarover gemaild en dat is goed opgevat. Dag van te voren hebben ze ons er nog over gebeld Dik tevreden!

Uitstekende service

Mooi systeem, netjes afgewerkt en goede service.

Netjes gemaakt en keurig geregeld. Precies volgens afspraak

Zie boven

Klasse....!

Super snelle levering, keurig verpakt en goed product. Precies zoals beschreven!

Snel geregeld

Vriendelijk

Je wordt vriendelijk en snel te woord gestaan, met genoeg advies!

erg goede service en advies tijdens volledige sluiting wegens Corona

Tijdens de volledige winkelsluiting telefonisch en online advies ontvangen voor een nieuw boxspring bed, met accesoires. De kwaliteit is heel erg goed, de stof precies wat we zochten, en we slapen heerlijk. Heel erg tevreden over de service die online en telefonisch werd geboden door Slaaploods. Bedankt hiervoor.

snel

snelle serves , ook fijn contact via app.

makkelijk te bestellen, goede hulp en snel geleverd

De website bevat goede informatie. Extra informatie is snel ingewonnen middels de chat-functie op de site. Goeie opties voor maatwerk. Bestellen ging makkelijk en de levering was binnen een paar werkdagen. Onderdelen waren individueel in een grote plastic zak verpakt. Topperhoes en matrashoezen zaten samen in een grote doos. Netjes en hygienisch.

Prima adres

Goede kwaliteit, snelle levering!

Mooi product, prima kwaliteit

Het voetenbord is precies naar verwachting. Een mooie stevige kwaliteit. De levering was snel en volgens afspraak.

Prima ervaring en prima basic boxspring

Bestellen op de website ging makkelijk. Ik had afwijkende boxspringmaat nodig voor mijn zoon. Fijn dat jullie dat hebben. Snel geleverd, denk met een week of 2. Helemaal tevreden. Kwaliteit van boxspring ook goed. Het ziet er allemaal netjes uit en zoon slaapt lekker (matras niet van jullie trouwens dus daar kan ik niks over zeggen)

Hoezen pasten precies

De hoezen voor het hoofdboard en de boxspring bedden zijn van goede kwaliteit, tegen de juiste mooie kleur en passen precies. Ik vond het veel geld maar toch stukken goedkoper dan een nieuw bed.

Gemakkelijk om te meten en past perfect!

Ik ben zeer tevreden met de boxspring en hoofdbord hoezen van slaaploods! Het opmeten ging gemakkelijk en de hoezen passen perfect! De hoezen zijn van goede kwaliteit stof! Ik ben meer dan tevreden! :-)

Goede Service, snelle levering

prettige site, goede uitleg over matras.

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda