Handig kies sleutel op type hoofdkussen.

Resultaat is een goed passend kussen wat beter slaapt.

Snel en zorvuldig tot achter de deur geleverd.

Snelle afhandeling ondanks de leverdrukte i.v.m. corona.

Doen wat ze beloven!!!

Slaaploods doet wat ze beloofd, wordt steeds op de hoogte gehouden van de levering. Ondanks de Corona en de drukte van de vervoerders werd het product super snel geleverd. Vooral de bezorgers zijn zeer netjes en correct. We werden een half uurtje voordat ze kwamen nog door de bezorgers gebeld.

Goede uitleg van verkoopster. Minpunt bij afleveren was dat degene die kwam bezorgen niet wist dat wij in de winkel al betaald hadden. Dit was niet op de bon vermeld.

Niet vacuum verpakt, wel zeer snel geleverd

Topmatras voor tweepersoonsbed besteld met twee verschillende materialen. Er is geen naad voelbaar tussen de twee materialen en we zijn allebei na twee weken proberen zeer tevreden over de kwaliteit van het matras. Omdat de matras bij levering niet vacuum verpakt was, was de verpakking onhandig groot. Van bestelling tot aflevering duurde geen 48 uur. Supersnel.

Perfect product en service.

Ben er heel blij mee,snel geleverd en ziet er goed uit. Ik had een vraag en kreeg direct antwoord via de mail met een goede tip. Super zaak!

prima, snel en correct geleverd

Echt hard! Veert niet. Als je ietsje meer zachtheid wilt, kun je denk ik beter voor de medium gaan. Wij vinden het wel wennen na ons oude matras. Eerste nacht geen oog dichtgedaan. Na een paar dagen zijn we wel weer gewend aan deze hardheid. Het wordt ook wel al snel ietsje minder hard als je wat meer slaapuren hebt gemaakt. Als we nog een x zouden moeten kiezen en hadden kunnen proberen, denk ik dat wij de medium hadden gekozen.

Ik ben zeer tevreden met team slaaploods . Zeer vriendelijk en deskundig werd ik geholpen. Telefonisch zowel per mail niets dan lof ! Vriendelijke groet Angela

Goede service. Goede levering.

Alles is keurig afgeleverd.

Snelle levering en goed product.

Erg goede ervaring en uitstekende voorlichting!

Goede en vriendelijke service en prima levering

Nette benadering en goede service

Snelle levering met mooi kwaliteit stof en kleur

We zijn tevreden met het meubel, hij was snel gemonteerd en het zag er netjes uit. alles werkt ook. Klein nadeel, de tussenschotten zijn niet op de juiste afstand gemonteerd, daardoor past de tv er maar net langs. De schotjes zitten ook nog eens los en zijn niet gelijk verdeeld. Met nietjes zijn ze vastgemaakt en zitten scheef. Verder goed gelukt!

Hoes voor boxspring en hoofdbord

Zeer goede en snelle service. Vriendelijk en behulpzaam via de chat. Ben er heel blij mee, ons bed ziet er weer als nieuw uit!

Geweldig geholpen en een heel goede boxspring....super!!!!!!!!!!!

Het slaapt heerlijk

Goed en prima geholpen online

Goede service dag van te voren ,maat bed veranderd zonder problemen . En net zo duur als een maatje kleiner.

prima geregeld en snel geleverd

Prima kwaliteit/prijs verhouding, netjes verpakt.

Goede kennis en advies

Aardig personeel in de winkel en hebben ons goed geholpen. Ze luisteren goed en helpen om de oplossing te vinden. Matras zoals besteld netjes afgeleverd. Erg tevreden.

top

Topper besteld en super blij mee. Slaap weer heerlijk

Alles verliep makkelijk en goed bij het bestelproces.

Had een hoeslaken besteld,was binnen 1 dag binnen ondanks de drukte. Als ik weer een nodig heb dan bestel ik zeker hier weer.

Producten zijn top, levering duurde lang

Producten zijn top, levering duurde lang

Goede prijs- en kwaliteitverhouding

Betrouwbare webshop, snelle levering. Goede kwaliteit. Volledig op de hoogte gehouden van bestel- en leveringsproces. Aanrader.

Super tevreden van A tot Z

Alles is van begin tot einde is super goed en vlot verlopen. Goede communicatie, vlotte en stipte levering en een product dat aan alle verwachtingen voldoet. Simpelweg PRIMA.

supersnel

Op een klein foutje na ( dat supersnel werd opgelost ) en een hele prettige communicatie tijdens het telefoongesprek geef ik u een volle 5 sterren. Anneke

Nikkelstraat 10

4823 AB Breda